Zduřelá prsíčka batolátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
23.8.07 09:55

Zduřelá prsíčka batolátka

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, když jsem byla se svojí 14ti měsíční holčičkou u pediatričky, tak nám řekla, že má zduřená prsíčka, asi více hormonů a že bych měla přestat kojit nebo alespoň kojení omezit. Rozhodla jsem se tedy vy:,–(it kojení přez den a kojit jen ráno, večer a podle potřeby v noci. Jenomže mám dost mlíka a trošku je mi líto, že bych musela malou odstavovat. Mám výčitky, že jí odstavuji brzy, ale zase nevím, jaký vliv to kojení má na ty zduřelá prsíčka. Neměla jste některá podobný problém? Děkuji. Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
23.8.07 10:10

Malá to jako mimi měla taky, kojila sem jen měsíc, samo to přešlo, ale už si nepamatuju jestli jí to začlo v době ještě kojení nebo až po kojo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.8.07 10:32

Mám taky 14m holčičku, ale už nekojím. Malé dokonce teklo z prsíček i mléko a doktorka se nad tím nepozastavovala. Prsa jak velká ženská má doteď a taky doktorka nic neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
23.8.07 10:33

To je u deti normalni, dostavaji se jim do tela hormony, ktere se tvori matce, aby mohla kojit, tim padem mivaji nekdy zdurela prsicka i kluci. Podle me to rozhodne neni duvod ukoncit kojeni, byt tebou jeste bych se zkusila zeptat nejake laktacni poradkyne. Ale zase nevim, jak moc ma ta prsicka zdurela.
Pekny den
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
23.8.07 10:41

Anička má zduřelý prsíčka do teď, a to sem ji kojila pouze tři týdny. No, nikdy se nad tím nikdo nepozastavil, tak to neřeším. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.8.07 13:01

Je otázka, jestli to má tvoje dcerka pořád, nebo se jí to vyskytlo až teď. V souvislosti s kojením jsem o tom slyšela spíš u miminek. Pokud to tedy má už od miminka, tak to může být z toho kojení. Můj syn to měl asi první 2 měsíce svého života a pak mu to zmizelo, kojím doteď. Myslím, že v tomto případě to zduření zas tolik nevadí.

U větších dětí to může být z kuřecího masa, které cpou různými hormony. V tomto případě se to řeší jednoduše tak, že se dětem dává kuřecí maso méně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.5.16 21:57
@handulina píše:
Mám taky 14m holčičku, ale už nekojím. Malé dokonce teklo z prsíček i mléko a doktorka se nad tím nepozastavovala. Prsa jak velká ženská má doteď a taky doktorka nic neříká…

Ahojky, vim ze uz je to stara diskuze, ale male je 18m.prsa ma zdurele, kureci kupovane neji, je sledovana na endokrinologii a kojila jsem snad dva mesice, zmizelo to, dceri? Dekuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
15.5.16 08:15

Ahoj. Chtěla jsem se právě zeptat, jestli jí nekupuješ v marketech kuřata- píšeš, že ne. To je dobře, toto řešila jedna známá a holčička to měla z kuřecího ze supermarketů. Zkusila bych zapátrat po nějakých odbornících v oboru. Píšeš, že jste sledováni na endokr., tak kdyby nic nevypátrali, zkusila bych jít jinam. Promin, neporadila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí