Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@adušenka nesmíš to brát jako že ti někdo něco nepřeje nebo to myslí špatně
Já ti to moc přeju aby tam v úterý bylo at už jedno nebo dně srdíčka, hlavně aby bylo vše v pořádku ![]()
To ja chci taky ale proste tam jde videt jak deloha jak miminko tak i vacek ale jde to spatne videt protoze ma tmavy UTZ
ale v utery to bude lepsi ![]()
@adušenka píše:
To ja chci taky ale proste tam jde videt jak deloha jak miminko tak i vacek ale jde to spatne videt protoze ma tmavy UTZale v utery to bude lepsi
držím palce ![]()
Ahojky tak uz konecne zitra rano na 6:30 na gyndu
UTZ, krev, a dostaneme prukazku ![]()
Tak ahojky mame tam jen jedno miminko parada jsem stastna.-))) jsem 7+3tt miminko ma 1,24cm
TP podle teh. prukazky 20.12. a podle UTZ 28.12.uz jsme ji dostaly
dalsi KO 4.6.
a 17.6. jdeme na 1 screening ![]()
Taky prikladam jeden snimek - ale ja jsem teprve 5tyden - a podle tohoto se zatím dvojcata poznat nedaji - jeste je to hodne malické… ![]()
@adušenka No tak paráda, gratuluju!
To vedle mohl být žloutkový váček, já ho mám na 1.utz hodně vidět, manžel si taky myslel, že je to druhý mimi ![]()
@lovenik no jo, tam ještě není vidět ani to miminko
To by musely být jedině jednovaječný, jinak by tam ty dutinky byly dvě (první dcera je původně z dvojčat a už v tom 5tt to bylo poznat
)
@adušenka jo a s tou cystou - neplaš, mám dvě 4cm cysty a dr. říkala, že by měly do 15tt zmizet, můžou vznikat vlivem hormonů právě ze žlutýho tělíska ![]()
Opravdu jste tady nektere skarede!! ja si preji jen zdrave miminko(a)