Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, chci se zeptat.od pátku mi tvrdne bříško hlavně od pupíku dolů. od dnešního rána mě pobolívá podbřišek jak když to mám dostat. můžou to být poslíčci??jsem ve 32tt
Ja přesně tohle měla v 34. a poslala mě do porodky na kapacky
v 34.říkala, že je dost brzy na posly.. A ještě jsem se začala otvírat.. Takže urco k doktorovi na kontrolu.. Radci teď, protože pak už se to třeba nebude dát zastavit. Hodně štěstí ![]()
Presne, zkus magnesko a polehavej, kdyztak si podepri v leze zadek
@romique já bych mazala na kontrolu v tomto týdnu. Může to být začínající porod, tak ať mají možnost ho zastavit.
Já to taky mívala, odpočívala jsem a bylo to dobré, Dr. mi pak dala magnesko, hlavně se nstresuj ![]()
No, me dr v tom 25 tt, rikal ze musi byt tvrdy jak deska, kdyz je to vaznejsi, ale uvidis co rekne dr.kdyz se nebudes otvirat a tak.tak ti asi lupne to magnezko
Magnesium a ležet, ležet a ležet. Nic nezvedat, nechodit (ani po bytě) a to povolí:) hlavně klid, protože stres tomu nepřidá, když se uvolníš, tak to pomalu ustoupí, neboj:)
Tak jsem si s malým schrupla po obědě a je to lepší
už to nebolí
s malým toho klidu moc nemám, tak moc polehávat nemůžu
ale tak snad už to bude lepší
Ja rodila v 34 tt. Tyden jsem rozchazela poslicky a kdyz uz se mi to nezdálo bylo pozdě. Dle doktoru poslicci az od 38tt. Takz klídek nohy nahoru a co nejdřív k dr.
Zítra tam zajdu.po tom co jsem si s malým zdřímla se to zdálo být lepši..ale zas to pak začlo bolet a tvrdnout ![]()
Tak jsem byla u dr a mám o 1,5 cm zkrácený čípek. musim být v klidu a když mě to zas chytne jet rovnou do nemocnice ![]()