11+2. tt - jak to říci v práci?

192
29.1.14 11:49

11+2tt,

Ahojka, jsem prvorodička je mi 22,Termín mám na srpen… a chci nějaké rady o tom kdy jste to sdělili ostatním, že čekáte miminko a kdy jste to řekli v práci?? a jste taky tak šileně unaveni, v noci nemůžu spát a ve dne bych spala úplně moc,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
29.1.14 11:58

Rodine, pratelum i v praci jsem to rekla ve 13.-14.tt, a spat v noci jsem taky nemohla a jeste porad nemuzu. Hormony delaj sve. V noci spim jen kdyz uz jsem hooodne unavena a i tak se vzbudim treba v pet a uz nezaberu. Takze necekej, ze to bude lepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 12:01

To ti gratuluji k miminku. Já to řekla rodině ještě dřív než mi to doktorka potvrdila, nemohla jsem se dočkat :).A v práci taky brzo jelikož jsem zvedala těžké věci tak aby mě vedoucí šetřil, byl v pohodě a měl z toho ještě srandu. Já jsem v práci také usínala, jak byla chvíle volna, válela jsem se na gauči. Odpočívej, ke konci se nevyspíš s břichem vůbec a každou hodinu budeš lítat na záchod, ve dne v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
29.1.14 12:12

U prvního jsem musela asi v 8tt na nemocenskou, takže jsem to musela říct hned.. Teď jsem 11+5 a ještě to nikdo krom nejbližších kamarádů neví. Rodičům to řekneme osobně při nejbližší příležitosti, což je kdovíkdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.1.14 12:23

Rodině i blízkým kamarádům jsem to řekla vždy při první vhodné příležitosti (takže asi mezi 6.nebo 7tt a 10tt), nějak mi nejde si s nimi povídat a zatajit jim takovou věc :lol: Vzdálenějším kamarádům jsem to u prvního řekla na přelomu 4.a5.měsíce, u druhého zatím ještě ne (jsem ve 13tt). Když jsem chodila do práce, přinesla jsem na konci 3.měsíce neschopenku a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.1.14 12:33

No tak jako Ti duležití lidi to ví, a ješte nejsem ani ve 3 měsici a mam úplně bříško, takže to už dlouho tajit nepujde. A jinak se mi ještě šíleně zhoršila pleť, berete někdo nějaké vitaminy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
29.1.14 12:37

Mámě jsem volala po pozitivním testu, manželovi jsem pozitivní test položila na stůl, blízké rodině v 9tt, ale kamarádům ani v práci jsem to neřekla dlouho - kamarádům jsem to musela vybalit v 14 tt, kdy jsem s nima seděla na terase v hospůdce a nedala si víno :) No a v práci v 16 tt mi řekla kolegyně, že bych už měla jít s pravdou ven, že to jde vidět :mrgreen: Šla jsem za nadřízeným a říkám mu : Tehdy a tehdy jdu na mateřsku, jsem těhotná. Vím, že den předtím mi na utz řekli, že to bude 100% kluk. Takže já to v práci tajila co to šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.14 12:58

@Barbora77 usínám přes den ve stoje, v noci se budím co hodinu, chodím na wc nebo se napít. Kromě chlapa to v reálu nikdo neví (tuší to moje mamka). Dělám doma, takže v práci nic říkat nebudu, kdybych musela, tak to řeknu po 12 tt, po screeningu :think: kdy to řeknu rodině? Upřímně, netuším. Našim a ségře asi po screenu - příští týden. Ale kdy se to dozví „tchýně“, to tedy nevím.. a nejhorší bude říct to synovi, až se to dozví ex, bude rodeo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.1.14 13:32

No a taky chodim často na Wc, a chodim i jist v noci ;-) je to sranda, ale dneska nam p. DR. dala prvni fotečku, tak je to takove krasne :-) citim se spokojeně, teda ulevilo se mi až dneska, neboť dr. vyloučila dvojčatka tak snad to bylo už 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí