Zeď za postelí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
29.1.10 16:28

My budeme mit postel se zabranou kolem zdi, takze kapsar odpada, ale resila bych to nejakou deskou nebo i tou plovouckou. S kapsarem jsem si jako dite taky hrala a mamina ho porad zasivala, pak prisel rakos, pak nasi otapetovali nejakej sololit a ten vydrzel az do dospelosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
29.1.10 17:02

Já mám zálusk na tohle, ale ne do dětského pokoje, ráda bych to do ložnice…
 http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.1.10 18:49

Tobík má za postelí nalepené karimatky.
občas si dělá z postele trampolínu a tak je zároveň ako ochrana před nárazem do stěny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.1.10 19:02
eviah píše:
Dá se přivrtat do stěny lišta, na ni pak poutkama na háčky nebo na sucháč, mašličkama na tyčku, která by byla na té liště, v pořadu Bydlení je hra měli spoustu variant, já milovala díly s Ivou (příjmení nevím, mluvili k ní křestním), ta měla super nápady.

Lukšová - zrovna dneska tam byla, taky ji mam nejraději, je jako sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.1.10 19:56
Achdarek píše:
občas si dělá z postele trampolínu a tak je zároveň ako ochrana před nárazem do stěny. :-)

A lepili jste to čím?? Už mi jde hlava kolem a co teprv tomu mojemu… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
29.1.10 20:12

ahojky,holky mají za postelí nalepenou samolepící tapetu s beruškami a srdíčky,vypadá to hezky a ladí k nábytku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.1.10 20:53

Lucie, já to spletla, ty lišty se prý frézovat nemusí 8-) , dá se koupit tzv rámová lišta. Přítel tenkrát frézoval zas něco jinýho - prosklená dvířka do knihovny, už v tom mám pěknej zmatek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
29.1.10 22:35

My nemáme v dětské pokoji za postelí nic, ale měl tam být kapsář. No třeba ještě někdy bude. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
31.1.10 12:13

Jestli můžu také poradit my máme za postelí takovou tu pěnovou předložku do koupelny. Prodává se v rolích, takže Vám ustřihnou kolik potřebujete,jsou i různé šíře a jsou na tom různé vzory, takže se nechá i vybrat podle barvy. Vypadá to pěkně, je to měkčí, takže pokud se v noci mele moc se nepotluče. Prodávají i vietnamci. Takže se nechá pořídit za solidní cenu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.1.10 19:10
Lucie_K píše:
Achdarek píše:
občas si dělá z postele trampolínu a tak je zároveň ako ochrana před nárazem do stěny. :-)
A lepili jste to čím?? Už mi jde hlava kolem a co teprv tomu mojemu… :lol: :lol: :lol: :lol:

Karimatky máme přilepené oboustrannou lepící páskou. Tobík ji sice občas odlepí, ale zas to jde hned přilepit zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
1.2.10 19:48

Moc děkuji za všechny Vaše postřehy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.2.10 20:02

:-) Ahojky taky jsem to řešila a nakonec vyhrál korek.Děcka ho mají nalepený na zdi u dvoupatrovky asi už 4roky.Zakončila jsem ho dětskou bordurkou a vypadá to moc hezky .Taky to krásně zed zateplý,zutulní,jde to omýt mýdlem…takže doporučuju…jo a ještě je to přírodní materiál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.2.10 20:11

iviel,ten korek u patrovky mě zaujal-Viki jsme ted pořídili vyvýšenou postel a Valinčina klasická se strčí pod ní,by to mohlo být pěkné!!!!!nemůžeš hodit foto prosííím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný