Žehlička Tefal
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
žehlička tefal
http://www.zbozi.cz/…-fv-9450-e0/?…
máte někdo doma tuto žehličku a jak jste spokojení? kde a za kolik jste ji pořídili, zvažuji jestli ji nekoupit přes internet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já ji mám, nemám jedinou výtku, je skvělá a pěkna
, žehlí báječně. Mám ji vínové barvě, myslím ze elektrowordu. Cenu jsem nijak neřešila, byla kolem těch 3tis.Ale doporučuju! Nedávno jsme o ni tady psaly v nějaké diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky ji mám, je skvělá! Dostala jsem ji od mamky k vánocům a nemůžu si ji vynachválit
mimochodem taky mám tu vínovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám o něco starší model a spokojenost maximální, hlavně funkce Power jeans. Mě snad občas i baví žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na žehličky od tefalu nedám dopustit.Jsou skvělý.Já jsem si od nich koupila před rokem parní generátor a stále jsem nadšená.Mám tuhle,ale kupovala jsem jí v akci za 4.000. http://www.zehlicky.cz/…rem/d-69748/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ugluk píše:
Mě snad občas i baví žehlení
jj, já mám žehlení nejradši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
těší mě že si ji chválíte, sice stojí dost peněz, ale s mimčem budu asi muset žehlit víc jak doted
takže asi zainvestuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro mě je žehlení teď ráj. Předtím jsem žehlila s takovou tou starou obyčejnou Etou (nenapařovací), co měl manžel v bytě, a to se opravdu nedalo ![]()
u mamky s její starou napařovačkou, to už bylo lepší, ale tahle je opravdu super, ta pára má sílu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ji mám a veeelká spokojenost. Koupila jsem ji po vánocích v Globusu za 1600 - taková ta akce s bodama. I předtím jsem měla Tefalku a spokojenost. Někomu může vadit to, že je trošku těžší, ale mě to spíš vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se právě říká že žehlička čím těžší tím lepší!!!
Je to zas nějakej přežitek aby byla lehká a dobře se držela nebo co ![]()
Je to o tom že když je těžší, tak prádlo lépe vyžehlí, nemusíte na ni tlačit a lépe klouže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit