Žehlit či nežehlit?

Ka2
376
12.3.12 10:49

Zehlit-Nezehlit

Holky tak jak? Ja nezehlim,jen pekne skla
dam,ono se to pak samo srovna :-) Zaklad je dobre rozvesit mokre pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
12.3.12 10:50

Taky nežehlím, soustředím se na to, jak prádlo pověsit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
12.3.12 10:53

já žehlím a ráda.Vůbec mi to nevadí,odpočinu si a vyčistím u toho úplně hlavu.Je to i takový můj koníček a hlavně se alespoň vydesinfikuje oblečení,tedy dle knih co jsem se šrotila na škole. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

Zehlim, manzelovy kosile musim a proste vyzehledne pradlo je mekci :) ale nesnasim to, neustale tu mame kose pradla.

• Citovat
  • Upravit
kockodanka

Zehleni je neekonomicke, neekologicke, tudiz zbytecne a prdim na to.

• Citovat
  • Upravit
nevsik
12.3.12 10:56

žehlím a moooooc mě to otravuje :) ale zatím jsem se nenaučila jak efektivně pověsit prádlo abych se vyhla strávení večera u prkna :zed: je ale fakt že si pořád říkám že zabiju žehličkou víc bacilů a pak je to fat měkkčí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3447
12.3.12 10:56

Já žehlím a ráda, docela si u toho odpočinu a dokonce mě to baví… stokrát víc, než vytírání podlahy a luxování, což je naštěstí mužovat práce :mrgreen:

Dokonce ráda žehlím i košile pánské, kterých je hafo, protože můj L. se dvakrát denně převléká a třetí košili má jako rezervní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
12.3.12 10:59

Kosile to je jasne,to jinak nejde… Hako konicek? Vycistit hlavu? To je aspon zena! :-) A je tu nekdo kdo zehli i takovy veci jako spodni pradlo a ponozky? Proc?? To uz ale tal normalni neni,nebo jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.3.12 11:00

Dětské žehlím ráda, jde to rychle a je pak krásně měkké.
Dospělácké žehlím jen z nutnosti :roll:

Vy, co nežehlíte, mám dotazy:

• dáváte aviváž?
  • na kolik otáček perete?
  • jak pověsíte dejme tomu dětské tričko? Když ho pověsím tak, aby tyčka sušáku byla přes hrudník, je tam vidět. Když ho pověsím na kolíčky, taky jsou vidět :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.3.12 11:05

Nežehlím a

• dávám aviváž
  • peru na 900 otáček
  • tričko pověsím normálně na sušák a tu čáru tam vidět nemám.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66

Nežehlím už 5 let.Ze začátku jsem žehlila dětem plínky a miminkovské oblečení,ale později už ani to ne.Na dětské aviváž nepoužívám na dospělácké ano.Na sušák to věším v půlce konkrétně ty trička a pak když to skládám trochu vyhladím rukou a ono jak to je pak i složené,opravdu se to vyžehlí samo-jdou pak krásně vidět sklady jako u vyžehleného :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7213

nenasim zehleni,nezehlim ani partnerovi kosile,detske pradlo…

davam na 600otacek normalni pradlo a na 400otacek kosile,poradne protrepu a hotovo,verim na susaku pres dva draty…

nic nejde videt,nechodime pokrceni a niceni bakterii mi prijde zybtecne,jelikoz doma neni sterilni prostedi,vzduch,takze se zas neco nachyta… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
12.3.12 11:06
Ka2 píše:
Kosile to je jasne,to jinak nejde… Hako konicek? Vycistit hlavu? To je aspon zena! :-) A je tu nekdo kdo zehli i takovy veci jako spodni pradlo a ponozky? Proc?? To uz ale tal normalni neni,nebo jo? :-)

Ne, spodní prádlo nežehlím… dřív jsem žehlila pánské trenky - takové ty, co jsou volné (ne boxerky), ale přestalo mě to bavit, protože mě ot zdržovalo, takže nakonec vůbec žádné spodní prádlo. A nějak jsem nepochopila, jak někdo může žehlit ponožky? To nechápu proč… ani kalhotky… ale asi je to o zvyku, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
12.3.12 11:06

Jinak ja zase naopak rada utiram prach a vytiram… A kdyz dojdu k nekomu a ma neporadek,tak se tetelim jal bych uklizela,nevyslovuji to,to mam jen v hlave :-) A cim vetsi bordel,tim vic me to bavi… Jeste ze aspon to dite mi dela neporadek… Snad nebude po me a nebude si sam dobrovolne uklizet a skladat hracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.3.12 11:07

nežehlím,jen synovi věci na praxi,učí se na kuchaře,to se fakt musí.Jinak dávám aviváž,odstřeďuji na 1400 otáček a suším v sušičce,když suším venku věším trička více jakoby na spodní okraj,trochu to vidět jde ale to se vyrovná po složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný