Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky. Mám skoro tříměsíčního chlapečka a máme trošku problémy se stoličkou. Od 3 týdnů je plně na UM, BEBA PRO 1. Vše bylo ok, ale v 5.týdnu musel malý na operaci kvůli neprůchodnosti stěny mezi žaludkem a dvanácterníkem. Od té doby jsme na BEBA AR. Prcek baští hezky, ale má tmavě zelenou stolici, skoro černou a i dost zapáchá. Kaká někdy sám, někdy, když tlačí a nejde mu to tak s mojí pomocí. Ale nijak nepláče, on teda pláče hodně málokdy. Před operací kakal normálně míchaná vajíčka. Myslíte, že je vše ok? Malý se pořád směje, evidentně ho nic netrápí, ale i když pediatrička říká, že tmavá stolice je ok, mě to nepřipadá úplně normální…děkuju za názory
@nunik jsme na UM a je to jak kdy. Někdy má míchaný vajíčka a jindy zelenou hnusnou, srmdutou. Zdá se být v pořádku, Tak je to asi normální.
Moje na um také měla zelenou stolici. Je tedy na sunaru a prý je to normální. Dnes už jí je skoro rok a nikdy žádné problémy se zažíváním neměla ![]()
Tak snad jo, asi by si řekl pláčem, kdyby ho to nějak trápilo…ale stejnak bych radějc ta míchaná vajíčka ![]()
Pokud je dítě na UM tak je to naprosto normální
Před dvěma lety jsem zakládala stejné téma ![]()
@weyky přesně takhle to máme taky
vždycky měla žlutou a včera měla poprvý zelenou..a taky máme bebu pro 1, takže je to normální koukám ![]()
@Luciis173 jj to je
ptala jsem se i u dr. a prý je to opravdu v pořádku. Na Bebě je už 2 měsíce a prospívá až moc pěkně ![]()
@weyky no malá má taky už pěkný kejtičky
…a můžu se zeptat, jak často má stoličku? U nás je to jednou denně a moc toho zrovna není…je možný že se to všechno vstřebá? ![]()
@Luciis173 Tak je aspoň vidět, že se mají dobře
No má jí jak kdy, někdy jednou denně, někdy jen obden a to je pak nálož
Když jí má denně, tak je toho jen troška..Určitě je to možný, že to spotřebuje.
Malej to má taky všelijaký. Včera měl stoličku třikrát, dnes zatím jednou, ale čtvrteka pátek nekadil vůbec…je to na palici ![]()