Zelená stolice u miminka

1531
5.1.14 18:14

zelená stolička u miminka

Ahoj holky. Mám skoro tříměsíčního chlapečka a máme trošku problémy se stoličkou. Od 3 týdnů je plně na UM, BEBA PRO 1. Vše bylo ok, ale v 5.týdnu musel malý na operaci kvůli neprůchodnosti stěny mezi žaludkem a dvanácterníkem. Od té doby jsme na BEBA AR. Prcek baští hezky, ale má tmavě zelenou stolici, skoro černou a i dost zapáchá. Kaká někdy sám, někdy, když tlačí a nejde mu to tak s mojí pomocí. Ale nijak nepláče, on teda pláče hodně málokdy. Před operací kakal normálně míchaná vajíčka. Myslíte, že je vše ok? Malý se pořád směje, evidentně ho nic netrápí, ale i když pediatrička říká, že tmavá stolice je ok, mě to nepřipadá úplně normální…děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
5.1.14 18:16

@nunik jsme na UM a je to jak kdy. Někdy má míchaný vajíčka a jindy zelenou hnusnou, srmdutou. Zdá se být v pořádku, Tak je to asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
5.1.14 18:17

Moje na um také měla zelenou stolici. Je tedy na sunaru a prý je to normální. Dnes už jí je skoro rok a nikdy žádné problémy se zažíváním neměla ;)

• Citovat
  • Upravit
6578
5.1.14 18:23

Je to v pohodě. Malý to tak taky míval. Byl na Sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
5.1.14 18:26

Tak snad jo, asi by si řekl pláčem, kdyby ho to nějak trápilo…ale stejnak bych radějc ta míchaná vajíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.1.14 18:40

Pokud je dítě na UM tak je to naprosto normální ;) Před dvěma lety jsem zakládala stejné téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.1.14 18:46

Máme BEBU pro 1 a někdy má míchaná a někdy i tmavou zelenou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
5.1.14 18:48

@weyky přesně takhle to máme taky :palec: vždycky měla žlutou a včera měla poprvý zelenou..a taky máme bebu pro 1, takže je to normální koukám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.1.14 18:51

@Luciis173 jj to je :) ptala jsem se i u dr. a prý je to opravdu v pořádku. Na Bebě je už 2 měsíce a prospívá až moc pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
5.1.14 19:00

@weyky no malá má taky už pěkný kejtičky :lol:…a můžu se zeptat, jak často má stoličku? U nás je to jednou denně a moc toho zrovna není…je možný že se to všechno vstřebá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.1.14 19:03

@Luciis173 Tak je aspoň vidět, že se mají dobře :lol: No má jí jak kdy, někdy jednou denně, někdy jen obden a to je pak nálož :D Když jí má denně, tak je toho jen troška..Určitě je to možný, že to spotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
5.1.14 20:47

Malej to má taky všelijaký. Včera měl stoličku třikrát, dnes zatím jednou, ale čtvrteka pátek nekadil vůbec…je to na palici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová