Zelené domky.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
20.3.13 08:57

Marti to máte pravdu :D Já už jsem si obrázek udělala a ať se tady chlapi dohadují jak chtěj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka 01
20.3.13 09:35

diskuze

@Lucik084 píše:
Marti to máte pravdu :D Já už jsem si obrázek udělala a ať se tady chlapi dohadují jak chtěj :mrgreen:

Dobrý den,
jsem také stejného názoru. Člověk se chce dovědět zkušenosti s konkrétním domem, jesti cena sedí s nabídkou, co udělali špadně- kde si dát pozor a co bylo třeba výhodou. Místo toho se tady propírají nekonkrétní blbiny. Chceme stavět na podzim, byli jsme už ve více firmách, ale většinou měli u domů jakési ukryté příplatky a z malého domu za 1,3 mil. byla po schůzce částka k podpisu 1,9 mil. :(

• Citovat
  • Upravit
24
20.3.13 09:42

Kačko přesně tak, založila jsem tuto diskuzi, protože jsme měli v plánu s touto firmou postavit dům a nikde jinde jsem recenze nenašla, protože je to teprve začínající firma a myslela jsem si, že mi zde napíší lidé, kteří s nimi postavili a nebo staví. Bohužel se to trochu zvrtlo a ve finále se tady řeší úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.3.13 21:23

@Olga011 děkuji za příspěvek, my jsme si o firmě také udělali vlastní názor a jsem ráda, že jsme se rozhodli tak jak jsme se rozhodli. S firmou jsme do toho nešli a pustili se do stavby zděného domu a myslím, že to bylo naše nejlepší rozhodnutí co jsme mohli udělat. Stačili nám schůzky s obchodním zástupcem firmy a takové jednání jaké měl nás naprosto odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlutak
22.3.13 05:58
@Lucik084 píše:
@Olga011 děkuji za příspěvek, my jsme si o firmě také udělali vlastní názor a jsem ráda, že jsme se rozhodli tak jak jsme se rozhodli. S firmou jsme do toho nešli a pustili se do stavby zděného domu a myslím, že to bylo naše nejlepší rozhodnutí co jsme mohli udělat. Stačili nám schůzky s obchodním zástupcem firmy a takové jednání jaké měl nás naprosto odradilo.

S jakou firmou jste do toho nešli? Trochu se v tom ztrácím. Někteří lidi, včetně současné majitelky Zelených z AKE odešli v říjnu loňského roku a jak je z příspěvků vidět, v lásce se nemají.

• Citovat
  • Upravit
24
22.3.13 07:24

@Olga011 budu držet palce ať dostanete své peníze zpět a dům úspěšně dostavíte. Vím, že je to těžké bude to běh na dlouhou trať a místo toho aby jste teď už bydleli ve svém novém domečku ta se nervujete jak to celé dopadne :-( je to risk jít do stavby s kteroukoliv firmou v dnešní době ať se podíváte na jakoukoliv firmu tak na ni vždycky najdete nějaké špatné hodnocení a pak aby se v tom člověk vyznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.7.13 11:16

Ráda bych oživila tuto diskuzi, zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo v psolední době stavěl nebo staví s touto firmou? jaké jsou zkušenosti, spokojenost, doporučení? Děkuji Vám předem a přeji krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.14 14:13

Dobrý den, i mne by tato informace zajímala. Rozhodli jsme se nechat si postavit domeček…ale u koho? Zelené domky se nám zamlouvali, ale jestli máte někdo dobré zkušenosti třeba i s jinou firmou, můžete mi prosím napsat s jakou? Děkuji a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 14:11

My se Zelenými domky stavíme. Smlouvu jsme podepsali v září, vrhli se s nimi na projektovou dokumentaci, hotovo, ještě vyjádření obce a jdeme na stavební úřad. Jednání ve firmě perfektní, vstřícnost, vše bylo vysvětleno, zatím bez stížností, naopak můžu doporučit. Samotná stavba teprve uvidíme, ale ale co a jak se bude dít si člověk udělá obrázek z jejich stránek - reference. Je tam plno fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.15 09:33

Zelené domky

My se Zelenými domky již postavili. Je pravda, že financování bylo původně nastaveno dle smluv, že půjde do úschovy, ale nakonec jsme to posílali průběžně z našeho účtu. Při stavbě to parkrát zaskřípalo, kvůli termínu a hlavně kvůli stavbyvedoucímu (pochopil jsem, že má spoustu staveb na starosti a podle toho to vypadalo i při komunikaci s ním), ale jinak jednání s panem Zapletalem nebo paní Nepožitkovou bylo příjemné v jakékoli fázi příprav a stavby. RD máme postavený od února a jsme spokojení (i když výkres elektroinstalace nebo alespoň foto kde co vede jsme nedostali :( doteď). Kdybych se měl znovu rozhodovat jestli do toho s nimi jít, určitě ano (kvalita provedení a prostorové řešení vynikající). Pokud by Vás zajímalo něco bližšího, klidně napište, jak budu mít čas odpovím. (vím jak bych byl vděčný za jakoukoli informaci v době když jsme se rozhodovali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.8.17 16:24

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeni s domem i po dvou letech a jestli se Vám neobjevily během té doby nějaké problémy, případně zda firma byla nápomocná při jejich řešení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.8.17 16:25
@PetrŠ. Zlín píše:
My se Zelenými domky již postavili. Je pravda, že financování bylo původně nastaveno dle smluv, že půjde do úschovy, ale nakonec jsme to posílali průběžně z našeho účtu. Při stavbě to parkrát zaskřípalo, kvůli termínu a hlavně kvůli stavbyvedoucímu (pochopil jsem, že má spoustu staveb na starosti a podle toho to vypadalo i při komunikaci s ním), ale jinak jednání s panem Zapletalem nebo paní Nepožitkovou bylo příjemné v jakékoli fázi příprav a stavby. RD máme postavený od února a jsme spokojení (i když výkres elektroinstalace nebo alespoň foto kde co vede jsme nedostali :( doteď). Kdybych se měl znovu rozhodovat jestli do toho s nimi jít, určitě ano (kvalita provedení a prostorové řešení vynikající). Pokud by Vás zajímalo něco bližšího, klidně napište, jak budu mít čas odpovím. (vím jak bych byl vděčný za jakoukoli informaci v době když jsme se rozhodovali).

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeni s domem i po dvou letech a jestli se Vám neobjevily během té doby nějaké problémy, případně zda firma byla nápomocná při jejich řešení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.19 11:25

Zelené domky dotaz

Zdravím. Chci se zeptat, jestli jste stavbu s firmou Zelené Domky dokončili a jestli ano, jak se Vám bydlí. Budu vděčný za jakékoliv info ohledně průběhu stavby, dokončení a vše co myslíte, že by jsme měli vědět. Uvažujeme totiž také nad jejich službami. Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.19 15:40

Plný stav

Dobrý den, náhodou jsem obdržel v mailu odkaz na Váš dotaz. Na rok 2019 jsme už naprosto vytíženi a nemáme kapacitu, na rok 2020 je nutno se domluvit. Proto, dříve než začnete od maminek na mateřské dovolené zjišťovat kvalitu konstrukčních prací, dejte prosím dotaz na firmu na typ domu a termín výstavby :D, třeba Vás to posune někam jinam a neztratíte zbytečně čas. Odkazy na skutečné lidi co s námi stavěli podobný dům Vám klidně dáme sami a řekneme Vám co potřebujete, nemáme žádné tajnosti, ju? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.19 16:20

Co tak ostře :-)

Zdravím

Právě jsem domluvil s p. Zapletalem a mám informace které jsem hledal. Jestli máte a můžete poslat linky a kontakty na lidi kterým jste domek stavěli, budu vděčný za jejich zaslání. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí