Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo ono taky není zelená jako zelená. Co se mi fakt nelíbí je tadle na fotce. Pokud zelenou tak třeba jen jednu stěnu, jak tu někdo psal tu olivovou. Nebo nějakou světle zelenkavou na všechny stěny.
Zelenou klidně, část máme. A s více či méně skrytou reklamou na nábytek z Olomouce zkušenosti nemám. ![]()
Koberec s vysokým chlupem
- představte si, jak bude vypadat až vám ho prcek několikrát pozvrací…
Máme 2 kluky a pokojíček máme limetkovo-bílý. Za mně úžasné barvy, pokoj je takový veselý, takže já jsem pro
![]()
Akorát bych se zamyslela nad tím kobercem. S vysokým chlupem - to je hodně nepraktické do pokojíčku to mi věř ![]()
Máme zelenou a ač mě všichni odrazovali, tak teď se to všem líbí ![]()
Zelená je krásná barva, není vůbec studená, záleží na odstínu. My máme zelený obývák a malej má v pokojíčku sluníčkově žluté stěny, zelený koberec a dřevěný nábytek a vypadá to skvěle.
@Mar__tanka1983 píše:
Zelená je krásná barva, není vůbec studená, záleží na odstínu. My máme zelený obývák a malej má v pokojíčku sluníčkově žluté stěny, zelený koberec a dřevěný nábytek a vypadá to skvěle.
Vy se máte!!!Zelený obývák je můj sen!!!
Já zelenou miluju. Všechny odstíny!
Do zelene bych urcite sla - ale nejaky opravdu svetlounky odstin a asi bych nebarvila vsechny steny, ale nechala i ciste bilou
Jinak zelena pry podporuje hru, tak treba z toho bude mrne vic hrave ![]()
@SarkaNovo jojo ![]()
Nemám ráda zelenou třeba na oblečení, ale v interiérech, na zdech nebo doplňky, to prostě miluju. A kombinace zelená a světlé dřevo
![]()
Nemám ráda zelenou, ale pokojík jsme udělali světle zelenou-světle šedou a bílým nábytkem a mylsím, že je to pěkné..
Minule jsme měli modrý, žlutý a přijde mě, ta zelená v pohodě.. Ono dětský pokojík je zase něco jiného, jak kuchyň, obývák atd.. Tam to má být pestré, veselé, stejně, určitě tam bude romada hraček, obrázků.. myslím, že zelená proč ne- ale světlá ne nějaký brčál ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@SarkaNovo jojo
Nemám ráda zelenou třeba na oblečení, ale v interiérech, na zdech nebo doplňky, to prostě miluju. A kombinace zelená a světlé dřevo![]()
Jo, přesně!
Ale prošel jen dětský pokoj. Obývák zatím ne!
![]()
Dětský pokoj máme v tomhle tónu zelené, jen o fous světlejší. http://www.art-paints.com/…af-Green.gif Vypadá to dost dobře, v kombinaci s dřevěným nábytkem. Máme sice kluky, ale pro holčičky není na zelené taky nic špatného, je to dobrá barva pro malou vílu. A švédský princeznin dort je taky zelený, tak co ![]()
My máme dvě stěny co jsou na proti sobě - světle zelené. Ta jedna je jen z půlky a končí žlutými květy, neboť máme ještě třetí kratší stěnu žlutou. Nábytek máme z Ikeli bílo-zelený. A vypadá to moc dobře. Takže za mě zelená ano. Uklidňuje. Máme sourozence páreček. Oběma se líbí. Doplňky, také zelené..
My máme dětský pokoj pro kluka 3 stěny bílé a na 1 jsou červenožlutobílé pruhy.
Jsme s tím spokojení. A až budem malovat někdyyy příššště
tak nechám zase 3 stěny bílé a jednu dám zelenou s pruhem taety na oživení. No-ůplně to vidím. ![]()
My zrovna malujeme, ještě nám zbývají dvě stěny druhou vrstvou, takže nemůžu zatím přiložit fotku. Ale máme dvě stěny lipová zeleň a dvě indická kurkuma (obě od Primalexu) a vypadá to dost dobře.
Zelené bych se nebála. Ale toho koberce asi ano ![]()