Zelený dětský pokoj?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
1.12.15 17:52

Zelený dětský pokoj?

Jsem terpve v očekávání, ale už samozřejmě řešíme i to, jak zařídíme dětský pokojík :) s přítelem jsme už pár věcí koupili v Ikei, třeba poličky, komodu. Koberec jsme volili s delším chlupem, aby nebylo chladno od země, a zároveň se našemu dítku dobře lozilo po zemi (až to bude umět :)) Nechceme volit ani růžovou, ani modrou. Co když místo holky to bude kluk a naopak? :D a navíc nemám ráda stereotyp,
Co si myslíte o zelené barvě? Dohodli jsme se na světlém dekoru dřeva. Něco v tom stylu jsme našli už na návštěvě Olomouce v prodejně Žlutá hala. Máte s jejich nábytkem někdo zkušenost? Na první pohled nás to zaujalo. Uvažujeme o skříni nebo alespoň regálech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1174
1.12.15 17:54

Zelenou neeeee. Volila bych teplé barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
1.12.15 17:57

Zelenou nee. volila bych bilou(max. bezovou) s tim, ze se daji pak dokoupit dle pohlavi doplnky, popripade jsou ruzne nalepovaci dekorace, tapety, fototapety,…cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
1.12.15 17:57

My máme pro holčičku světle zelenou, takovou jasnou a veselou, a k tomu bílý nábytek :) Pro mě je zelená (spíše limetková) hrozně pozitivní barva :) Jsme v podkroví, takže šikmé části jsou natřené na bílo…tudíž to neni ani přehnaně zelené, ani moc nudné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
1.12.15 18:05

My máme pro dceru olivovou zelenou a s bílým nábytkem a růžovými doplňky to vypadá moc hezky, je to zajímavé, svěží a není to přeslazené. Za mě zelená ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.15 18:14

Za mě ano, máme nábytek v bílé barvě, zdi jsou sice taky bílé ale se zelenýma pruhama (limetková)+doplňky ve stejné barvě a vypadá to úžasně :palec: hlavně je to uklidňující a veselá barva, takže by neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.12.15 18:23

Oživila bych tapetou, dnes jsou úžasné vliesové tapety s pestrými motivy, než celý zelený pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.12.15 18:27

Myslim si, ze zelena barva je pro dite uzasna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
1.12.15 18:31

Nééé zelená je strašná. Volila bych béžovou, světlonce hnědou, světle fialovou. Nebo tři stěny bílou a jednu výraznou barvu nebo tapetu. Mě se v dětském pokoji líbí i námořnické pruhy modro bílé, myslím že i pro holku by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.12.15 18:35

My máme pro kluka (nevěděli jsme pohlaví) sytě zelenou stěnu v pokojíčku a zatím si nestěžoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
1.12.15 18:41

Já o víkendu malovala dcerce pokojíček na celkem výrazně hnědou :) jen jednu stěnu a na protější stěnu jsem namalovala pár hnědých motýlků…vypadá to moc dobře. Náytek máme světlé dřevo, béžový koberec a zbytek ladím do limetkové zelené a růžovo fialové, jelikož v dubnu bude spát v pokojíčku už i s bráškou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.12.15 18:41

Myslím, že je to jen otázka vkusu. Za mě zelenou klidně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.12.15 18:43

@Laen Když zelená, tak zelená, záleží na odstínu a světové straně orientace pokoje.
Určitě to bude hezké se světlým dekorem nábytku. Barevné doplňky vše doplní.
Trochu mám obavu z koberce s dlouhým vlasem na údržbu. Přeji hodně radosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.12.15 18:48

Zelenou nemusim, ale proc ne, pokud bude hezka..ja bych treba volila kdyz uz tak svetlou/pastelovou. A ke koberci - preji ti neblici dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
1.12.15 18:50

Jo ono taky není zelená jako zelená. Co se mi fakt nelíbí je tadle na fotce. Pokud zelenou tak třeba jen jednu stěnu, jak tu někdo psal tu olivovou. Nebo nějakou světle zelenkavou na všechny stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí