Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem terpve v očekávání, ale už samozřejmě řešíme i to, jak zařídíme dětský pokojík
s přítelem jsme už pár věcí koupili v Ikei, třeba poličky, komodu. Koberec jsme volili s delším chlupem, aby nebylo chladno od země, a zároveň se našemu dítku dobře lozilo po zemi (až to bude umět
Nechceme volit ani růžovou, ani modrou. Co když místo holky to bude kluk a naopak?
a navíc nemám ráda stereotyp,
Co si myslíte o zelené barvě? Dohodli jsme se na světlém dekoru dřeva. Něco v tom stylu jsme našli už na návštěvě Olomouce v prodejně Žlutá hala. Máte s jejich nábytkem někdo zkušenost? Na první pohled nás to zaujalo. Uvažujeme o skříni nebo alespoň regálech.
Zelenou nee. volila bych bilou(max. bezovou) s tim, ze se daji pak dokoupit dle pohlavi doplnky, popripade jsou ruzne nalepovaci dekorace, tapety, fototapety,…cokoliv.
My máme pro holčičku světle zelenou, takovou jasnou a veselou, a k tomu bílý nábytek
Pro mě je zelená (spíše limetková) hrozně pozitivní barva
Jsme v podkroví, takže šikmé části jsou natřené na bílo…tudíž to neni ani přehnaně zelené, ani moc nudné ![]()
My máme pro dceru olivovou zelenou a s bílým nábytkem a růžovými doplňky to vypadá moc hezky, je to zajímavé, svěží a není to přeslazené. Za mě zelená ano ![]()
Za mě ano, máme nábytek v bílé barvě, zdi jsou sice taky bílé ale se zelenýma pruhama (limetková)+doplňky ve stejné barvě a vypadá to úžasně
hlavně je to uklidňující a veselá barva, takže by neměl být problém
Oživila bych tapetou, dnes jsou úžasné vliesové tapety s pestrými motivy, než celý zelený pokoj
Nééé zelená je strašná. Volila bych béžovou, světlonce hnědou, světle fialovou. Nebo tři stěny bílou a jednu výraznou barvu nebo tapetu. Mě se v dětském pokoji líbí i námořnické pruhy modro bílé, myslím že i pro holku by to šlo.
My máme pro kluka (nevěděli jsme pohlaví) sytě zelenou stěnu v pokojíčku a zatím si nestěžoval ![]()
Já o víkendu malovala dcerce pokojíček na celkem výrazně hnědou
jen jednu stěnu a na protější stěnu jsem namalovala pár hnědých motýlků…vypadá to moc dobře. Náytek máme světlé dřevo, béžový koberec a zbytek ladím do limetkové zelené a růžovo fialové, jelikož v dubnu bude spát v pokojíčku už i s bráškou ![]()
@Laen Když zelená, tak zelená, záleží na odstínu a světové straně orientace pokoje.
Určitě to bude hezké se světlým dekorem nábytku. Barevné doplňky vše doplní.
Trochu mám obavu z koberce s dlouhým vlasem na údržbu. Přeji hodně radosti. ![]()
Zelenou nemusim, ale proc ne, pokud bude hezka..ja bych treba volila kdyz uz tak svetlou/pastelovou. A ke koberci - preji ti neblici dite ![]()
Jo ono taky není zelená jako zelená. Co se mi fakt nelíbí je tadle na fotce. Pokud zelenou tak třeba jen jednu stěnu, jak tu někdo psal tu olivovou. Nebo nějakou světle zelenkavou na všechny stěny.