Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše: Více
Tak tady to primárně není o očkování, ale o úmrtí Krampola, a jako zajímavost uvedeno, z čeho vinil své vleklé zdravotní obtíže z poslední doby. ![]()
Stačilo uctít památku. Jenže tobě šlo o bulvární trapno senzaci.
A? Byl starej
. Za chvíli ho bude následovat Bohdalka a spol.
@jege píše: Více
A kdy na to přišel? Já jen, že si to v prubehu let dal rovnou 5× jak sám uvedl. Takže minimálně 4 mu nic neudělaly, když si šel vždycky pro další.
@Kelsey1 píše: Více
Samozřejmě, ženská ví nejlépe, co a jak chlap myslel, že? Nevěř vlastnímu úsudku, citům a pocitům, věř cizí ženské, tá ví nejlépe, o co Ti jde!
![]()
Ve skutečnosti na mě ráno v prohlížeči vyskočil přehled zpráv, kde byl uveden právě tenhle článek, ve kterém se psalo, že Krampol ze svých zdravotní potíží VINIL očkování proti Covidu. Zarazilo mě tam to VINIL, tak jsem jsem otevřel Seznam, kde bylo uvedeno, že zemřel, tak jsem to postnul na eMimino a jako odkaz jsem dal tento článek.
Pak jsem jej přečetl celý a zjistil jsem, že o samotné smrti se tam moc nepíše, tak jsem do textu o tom, že zemřel, vložil odkaz, kde se o tom píše podrobněji, ale odkaz na článek, že ze svým zdravotních problémů vinil očkování proti Covidu, jsem tam ponechal.
Stačí to takhle, anebo se tu mám i vykakat?
![]()
Myslím, že trochu moc chlastal. Ale chápu, I za to může očkování na covid ![]()
@jege píše: Více
tak jistě, ty jsi první den na epipi a vůbec nevíš, že očkování je kontroverzní téma a často se to kolem toho dohádá. Prostě strčit to zrovna sem je nic moc.
Měla jsem ho moc ráda. Nejradši jako Surio Mario Martinez Chuerez Ferdinanda, pak v seriálu Synové a dcery Jakuba skláře, v Pitavalu, v jeho pořadu Nikdo není dokonalý a samozřejmě nepřekonatelný hlas jako dabing Belmonda.
Mě zarazila jiná věc, omlouvám se za naivitu: ale ještě tak rok dva dozadu vyšel článek, že má hezký byt:
https://www.kafe.cz/…ydleni-uraz/
Já si vždycky myslel, že známé osobnosti mají dost přátel, které ne že by si je vzali k sobě domů, ale domov důchodců mě překvapil, i když tam byl asi spokojený. Myslím, že mu nepřidala smrt jeho poslední ženy v roce 2020.
@Ploskutáček píše: Více
Já si myslím to samý, byli si fakt hodně blízcí, to bylo vidět. Ona měla zdravotní problémy x let a to v tu dobu už začal vypadat utrápeně.🥺
Nějak nechápu, proč by umělci nemohli dožít v domovech pro seniory? Když se děti nepostarají a sám už není soběstačný? ![]()
@cecetka píše: Více
Jo, rozumím ti, ale já si nějak vsugeroval, že má dost známých a přátel, kteří se ho s pomocí služeb budou snažit udržet v domácím prostředí.
Zase je otázka, zda chceš být na krku nějakému kamarádovi, který by ti musel pak už pomáhat s fungováním. V tomhle bych raději taky volila péči v DS s kvalifikovaným personálem a vědomím, že mě můžou přijít přátele navštívit apod.