Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Krampol to už má také za sebou. ![]()
Jiří Krampol si před smrtí vyčítal tečku proti covidu: Zničilo mi to zdraví, věřil
Je mi to líto, už psali v posledních dnech, že je na tom špatně, ale kdyby se v takové kondici, takového věku dožil každý. Herci mají výhodu, že s námi zůstávají
.Čest jeho památce. ![]()
@jege píše: Více
Nevím, proč k tomuhle dáváš odkaz na očkování. Chces rozpoutat hádky i v tomto případě? Taky jsem to četla, ale zrovna sem to nepatří.
Měl moc hezký věk. Podle toho co se v posledních dnech psalo už to pro něj muselo být vysvobození.
@vokishka píše: Více
Protože to byl první článek, co jsem o něm našel. A přišlo mi to zajímavé, že on, i jedna z jeho manželek pokládají za příčinu jeho špatného stavu právě očkování, na které dosud nepanuje jednoznačný názor. ![]()
I když v jeho věku a s jeho způsobem života se dožil krásného věku a je logické, že ve staří jde zdraví z kopce.
Příspěvek upraven 27.07.25 v 22:31
Potrebujeme si veci a javy zdovodnovat, aby pre nas boli znesitelne. Poznala som jednu pani, ktorej umrel syn. Jeho smrt vyplyvala z jeho zdravotneho stavu. Bol dlhodobo chory. Ale ta pani mala historku (uplne absurdnu) ako vysvetlenie toho, preco zomrel. Potrebovala to na to, aby sa s tym vedela vyrovnat.
Pan Krampol uz mal svoj vek a diagnozy z neho vyplyvajuce.
Zemřel starý člověk s bohatým životem.
Nikdo tu nebude věčně.
To je teda hodně trapný, věřit, že 85+ zabila zrovna injekce. On měl zdravotní problémy celý život a asi si mysleli, že umře zdravý ve 105 nebo co. On a jeho manželka jsou hlavně laici, naprosto nepolíbení studiem medicíny nebo fungováním těla, obor geriatrie taky neexistuje jen tak náhodou. Ale přesně to ukazuje myšlení některých lidí - mají dojem, že za X může Y.
Příspěvek upraven 27.07.25 v 12:26
Mně na tom nepřipadá zajímavého nic. Prostě další, co prozřel.
Odešel další můj oblíbený herec. Je mi to moc líto.
Vkládat ten odkaz bylo opravdu zbytečné.
Pana Krampola jsem měla ráda. Bohužel v posledních minimálně dvou letech už měl velké zdravotní potíže. Takže bylo jasné, že se jeho život chýlí ke konci.
Každopádně dožil se velmi pěkného věku. A věřit, že za jeho smrtí je očkování už je fakt hodně mimo. Jako neříkám kdyby mu bylo padesát a do té doby by byl zdravej jak řípa. Ale jemu bylo v době očkování přes osmdesát a ruku na srdce těch lidí, kteří se i v tomto věku těší plnému zdraví je minimum.
Dožil se úctyhodného věku. Zřejmě na to měl vliv i jeho vztah ke sportu. Každý z nás je smrtelný, to je život.
Tak zatím se antivaxerum nepodařilo nijak doložit, že by opravdu škodila ve velkém jak hlásají. Zatím to funguje na bázi „umřel, měl očkování? Měl? Tak to na 100% je kvůli tomu“. Což nedokazuje absolutně nic.
@Karinkas píše: Více
Njn, tak to už jsi mu vysvětlit jak je mimo nestihla. ![]()