Zemřel Jiří Krampol

40849
27.7.25 11:51

Zemřel Jiří Krampol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
27.7.25 11:57

Je mi to líto, už psali v posledních dnech, že je na tom špatně, ale kdyby se v takové kondici, takového věku dožil každý. Herci mají výhodu, že s námi zůstávají :srdce:.Čest jeho památce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66508
27.7.25 11:59
@jege píše: Více

Nevím, proč k tomuhle dáváš odkaz na očkování. Chces rozpoutat hádky i v tomto případě? Taky jsem to četla, ale zrovna sem to nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
27.7.25 12:00

Měl moc hezký věk. Podle toho co se v posledních dnech psalo už to pro něj muselo být vysvobození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
27.7.25 12:04
@vokishka píše: Více

Protože to byl první článek, co jsem o něm našel. A přišlo mi to zajímavé, že on, i jedna z jeho manželek pokládají za příčinu jeho špatného stavu právě očkování, na které dosud nepanuje jednoznačný názor. :think:

I když v jeho věku a s jeho způsobem života se dožil krásného věku a je logické, že ve staří jde zdraví z kopce.

Příspěvek upraven 27.07.25 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
27.7.25 12:10

Potrebujeme si veci a javy zdovodnovat, aby pre nas boli znesitelne. Poznala som jednu pani, ktorej umrel syn. Jeho smrt vyplyvala z jeho zdravotneho stavu. Bol dlhodobo chory. Ale ta pani mala historku (uplne absurdnu) ako vysvetlenie toho, preco zomrel. Potrebovala to na to, aby sa s tym vedela vyrovnat.
Pan Krampol uz mal svoj vek a diagnozy z neho vyplyvajuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
27.7.25 12:12

Zemřel starý člověk s bohatým životem. :nevim: Nikdo tu nebude věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
27.7.25 12:18

To je teda hodně trapný, věřit, že 85+ zabila zrovna injekce. On měl zdravotní problémy celý život a asi si mysleli, že umře zdravý ve 105 nebo co. On a jeho manželka jsou hlavně laici, naprosto nepolíbení studiem medicíny nebo fungováním těla, obor geriatrie taky neexistuje jen tak náhodou. Ale přesně to ukazuje myšlení některých lidí - mají dojem, že za X může Y.

Příspěvek upraven 27.07.25 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.7.25 12:21

Mně na tom nepřipadá zajímavého nic. Prostě další, co prozřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40251
27.7.25 12:28
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10039
27.7.25 12:47

Odešel další můj oblíbený herec. Je mi to moc líto.
Vkládat ten odkaz bylo opravdu zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
27.7.25 12:47

Pana Krampola jsem měla ráda. Bohužel v posledních minimálně dvou letech už měl velké zdravotní potíže. Takže bylo jasné, že se jeho život chýlí ke konci.
Každopádně dožil se velmi pěkného věku. A věřit, že za jeho smrtí je očkování už je fakt hodně mimo. Jako neříkám kdyby mu bylo padesát a do té doby by byl zdravej jak řípa. Ale jemu bylo v době očkování přes osmdesát a ruku na srdce těch lidí, kteří se i v tomto věku těší plnému zdraví je minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
27.7.25 13:18

Dožil se úctyhodného věku. Zřejmě na to měl vliv i jeho vztah ke sportu. Každý z nás je smrtelný, to je život.

• Citovat
  • Upravit
21067
27.7.25 13:21

Tak zatím se antivaxerum nepodařilo nijak doložit, že by opravdu škodila ve velkém jak hlásají. Zatím to funguje na bázi „umřel, měl očkování? Měl? Tak to na 100% je kvůli tomu“. Což nedokazuje absolutně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
27.7.25 13:32
@Karinkas píše: Více

Njn, tak to už jsi mu vysvětlit jak je mimo nestihla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...