Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Monika_1192 píše:
no nechtěla bych vidět její pleť po několika letech nanášení silné vrstvy make-upu![]()
![]()
make up nosím celý život každý den a pleť mám pěknou. jsou v tom vitamíny. spíš pleť nevlhčená makeupem vypadá hůř.
Make-up téměř nepoužívám a ve svých 34 letech ji mám v lepším stavu než lecjaké pětadvacítky. Je v tom genetika a nechuť pařit po nocích v začouzených barech.
@dada12 píše:
make up nosím celý život každý den a pleť mám pěknou. jsou v tom vitamíny. spíš pleť nevlhčená makeupem vypadá hůř.
no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“ ![]()
@Amber_1977 píše:
Make-up téměř nepoužívám a ve svých 34 letech ji mám v lepším stavu než lecjaké pětadvacítky. Je v tom genetika a nechuť pařit po nocích v začouzených barech.
to jo některé jsou vyžité hospodama fuj to je vidět..to máš pravdu
@Monika_1192 píše:
no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“
panejo
popravdě je to kočka, ale jak bude vypadat za 20 let????
Teď honí parádu a jednu plastiku za druhou a nakonec stejně skončí v zapomění a na kapačkách ve špitále, bo se beztak nemůže ani najíst aby jí nevystoupnul žaludek
.
Akorát si ničí zdraví ![]()
@Monika_1192 píše:
no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“
Ono se to musí taky občas odlíčit. ![]()
@eviliska píše:
popravdě je to kočka, ale jak bude vypadat za 20 let????
Teď honí parádu a jednu plastiku za druhou a nakonec stejně skončí v zapomění a na kapačkách ve špitále, bo se beztak nemůže ani najíst aby jí nevystoupnul žaludek.
Akorát si ničí zdraví
Tak to je věc druhá, já koukala jen na to, jak je namalovaná. Víc mě nezajímalo.
@gabi.design píše:
Ono se to musí taky občas odlíčit.
tak to je jasné ![]()
@gabi.design píše:
Ono se to musí taky občas odlíčit.
To byl kdysi v nějakém časopise článek o chuděrách, co se v touze po dokonalosti neodličují ani na spaní a v posteli spí tak, aby se nerozmazaly - prostě, v dospělosti je nikdo nikdy neviděl a neuvidí odlíčené, protože si tak nepřipadají hezké, chuděry jedny zamindrákované
Myslím, že tohle už nespraví kosmetičky, ale psychologové spolu s psychiatry ![]()
Si teda nedokážu představit, že bych šla spát neumytá / neodlíčená - jednou se mi to podařilo po pařbě a ráno jsem vypadala jako
.
Jsem asi divná, ale fakt se to někomu líbí, jo?
Vypadat jako z plastiku, osobnost nula…
@Eliška Líbí.. Resp.. Sleduje někdo z vás hotsel Paradise? Jsme na jeden díl koukali a je plný tohoto druhu lidí, pro které je jednou z nejdůležitějších věcí to, jak moc se podobají „celebritám“, jak moc splňují současný „ideál krásy“. U těch si umím představit, že je pro ně na prvních místech to, jak jejich protějšek vypadá a pak to, jaký je v posteli..
Otázka je, komu dalšímu takový životní styl a hodnoty vyhovují..
Jestliže takto žije dvacetiletá slečna, tak to chápu a nijak neřeším. Ale bohužel mám v práci takovou pětačtyřicítku a ta už je k politování, i když ona sama si o sobě myslí, že je hvězda ![]()
Tak jsem tedy na ten článek koukla znovu.. a.. teda jako barbie mi nepřijde
Živou barbie jsem potkala v asi osmi letech v jedněch maďarských lázních a málem jsem upadla - já se do ní tenkrát zamilovala, ona byla opravdu i s těma dlouhýma nohama… Prostě - byla to ona