Žena Barbie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
23.4.12 22:10

Tak jsem tedy na ten článek koukla znovu.. a.. teda jako barbie mi nepřijde :nevim: Živou barbie jsem potkala v asi osmi letech v jedněch maďarských lázních a málem jsem upadla - já se do ní tenkrát zamilovala, ona byla opravdu i s těma dlouhýma nohama… Prostě - byla to ona 8o

• Citovat
  • Upravit
2400
23.4.12 22:10
@Monika_1192 píše:
no nechtěla bych vidět její pleť po několika letech nanášení silné vrstvy make-upu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

make up nosím celý život každý den a pleť mám pěknou. jsou v tom vitamíny. spíš pleť nevlhčená makeupem vypadá hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
23.4.12 22:18

Make-up téměř nepoužívám a ve svých 34 letech ji mám v lepším stavu než lecjaké pětadvacítky. Je v tom genetika a nechuť pařit po nocích v začouzených barech.

• Citovat
  • Upravit
5761
23.4.12 22:24
@dada12 píše:
make up nosím celý život každý den a pleť mám pěknou. jsou v tom vitamíny. spíš pleť nevlhčená makeupem vypadá hůř.

no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
23.4.12 22:27
@Amber_1977 píše:
Make-up téměř nepoužívám a ve svých 34 letech ji mám v lepším stavu než lecjaké pětadvacítky. Je v tom genetika a nechuť pařit po nocích v začouzených barech.

to jo některé jsou vyžité hospodama fuj to je vidět..to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
23.4.12 22:28
@Monika_1192 píše:
no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“ :nevim:

panejo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.4.12 22:29

popravdě je to kočka, ale jak bude vypadat za 20 let????
Teď honí parádu a jednu plastiku za druhou a nakonec stejně skončí v zapomění a na kapačkách ve špitále, bo se beztak nemůže ani najíst aby jí nevystoupnul žaludek :roll: .
Akorát si ničí zdraví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.4.12 22:45

@eviliska Za 20 let to bude druhá Cher :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.4.12 22:45
@Monika_1192 píše:
no jen vím, že přítelova známá má tu pleť po make-upu pěkně „zdevastovanou“ :nevim:

Ono se to musí taky občas odlíčit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.4.12 22:47
@eviliska píše:
popravdě je to kočka, ale jak bude vypadat za 20 let????
Teď honí parádu a jednu plastiku za druhou a nakonec stejně skončí v zapomění a na kapačkách ve špitále, bo se beztak nemůže ani najíst aby jí nevystoupnul žaludek :roll: .
Akorát si ničí zdraví :zed:

Tak to je věc druhá, já koukala jen na to, jak je namalovaná. Víc mě nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.4.12 23:08
@gabi.design píše:

tak to je jasné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.4.12 08:45
@gabi.design píše:

To byl kdysi v nějakém časopise článek o chuděrách, co se v touze po dokonalosti neodličují ani na spaní a v posteli spí tak, aby se nerozmazaly - prostě, v dospělosti je nikdo nikdy neviděl a neuvidí odlíčené, protože si tak nepřipadají hezké, chuděry jedny zamindrákované :( Myslím, že tohle už nespraví kosmetičky, ale psychologové spolu s psychiatry :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14020
24.4.12 09:08

Si teda nedokážu představit, že bych šla spát neumytá / neodlíčená - jednou se mi to podařilo po pařbě a ráno jsem vypadala jako :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
24.4.12 10:07

Jsem asi divná, ale fakt se to někomu líbí, jo? 8o Vypadat jako z plastiku, osobnost nula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.4.12 10:14

@Eliška Líbí.. Resp.. Sleduje někdo z vás hotsel Paradise? Jsme na jeden díl koukali a je plný tohoto druhu lidí, pro které je jednou z nejdůležitějších věcí to, jak moc se podobají „celebritám“, jak moc splňují současný „ideál krásy“. U těch si umím představit, že je pro ně na prvních místech to, jak jejich protějšek vypadá a pak to, jaký je v posteli..
Otázka je, komu dalšímu takový životní styl a hodnoty vyhovují..
Jestliže takto žije dvacetiletá slečna, tak to chápu a nijak neřeším. Ale bohužel mám v práci takovou pětačtyřicítku a ta už je k politování, i když ona sama si o sobě myslí, že je hvězda :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak