Žena u security. Je to snad divné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.25 22:13

Žena u security. Je to snad divné?

Dnes mi volal chlap a zval mě na pohovor do supermarketu dělat security.
Chtěl ať si před pohovorem vyřídím čistý trestní rejstřík a rovnou už to donesu.

Tomu jsme se divila a tak mu říkám: a co když mě nevezmete? Kdo mi to pak proplatí? Ani jsme se neviděli ještě.

A on: proč bych vás nevzal? Já hledám spolehlivé lidi. Nechci aby to vyznělo nějak blbě, ale neposuzuji dle vzhledu.
( Mám foto v životopisu).

Já: tak na pohovorech si často lidi vybírají. Takže hned mě berete? Se píšeme smlouvu a je to?

On: já rád přijímám ženy. Raději než muže. K těm pokladnám hlídat mám rád ženy. Musí se dodržovat protokoly…

No nepůjdu tam ještě se mi naskytli další nabídky..
Nějak s e to zamluvilo a zapomněla jsem se ho zeptat proč tak rád přijímá ženy.
Je sna d něco divného na tom.aby security v supermarketu byla žena?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30267
22.9.25 23:31

Jestli to je security jak ti plouzici se dedkove v obchoďáku, tak je to asi fakt jedno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65029
23.9.25 05:48

Nechápu, on řekl, že je to divne? Nebo proč se ptáš, když tě chtěl normálně vzít. Běžně vídám v takových obchodech ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
23.9.25 06:47

Tak na tuhle práci nepotřebuješ být a umět bůhví co. Viděl životopis, fotku..asi tě chtěl vzít hned. Viděla jsem už dost ženských na hlídání..plat bude asi taky mizerný a zas tolik lidí se tam nepohrne. Jestli máš i jiné nabídky fajn, ten rejstřík budeš potřebovat tak jako tak, stačí ho dal kopírovat, nebo ho stáhneš zdarma na portálu občana ;) nezviírala bych si hned dveře jestli jsi tu práci chtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
23.9.25 08:41

Ne neni, naopak bych to v mnoha obchudcich videla jako bonus… ti chlapi se tam kolikrat nehodi, zevluji, znudene cumi… neverim ze tam jsou k nejakymu uzitku…

proc se na takovou pozici hlasis kdyz o ni vlastne nestojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.25 09:17

Kdyby to bylo lépe placené, šla bych do toho hned.. ale ta jejich směnovost.. jsou tam celý den od rána do večera ( pokud někde přímo nemají ranní a odpolední) mají asi 100kc na hodinu plus za záchyty ( ale ono taky se dohadovat s těmi lidmi, nejčastěji cigáni, ožralci, bezdomovci, feťáci..) Takový jakože " policista" s nulovým respektem a ještě s menším platem…

Dělala jsem security v Hyundai ( to bylo ještě snazší -hned po střední s maturitou, abych nelelkovala doma. Tam zase v každém počasí venku, oblečení hrůza ( v zimě v něm zima v létě v něm teplo- špatný matroš) 12hodinové směny (2dny ranní 5-17 a 2dny noční 17-5) ale taková pohoda..

V tom obchodě je to dobré, že je to uvnitř, ale jinak… Zákazníci umí dobře krást, jsou vynalézaví, fikaní.. hodně bez charakteru.. divili byste se, co si zákazníci dovolí a ještě se tváří, že jste je obvinili neprávem..

Dávám anonym, protože toto jsou zážitky z práce, kde dělám v Kauflandu a dělala jsem v Albertu.

• Citovat
  • Upravit
13745
23.9.25 13:02

U nás třeba v jednom obchodě dělá security žena, která váží asi 200 kg… Takže je to zřejmě úplně jedno. Možná jen stačí, aby dohlížela u pokladen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
23.9.25 13:07
@Anonymní píše: Více

A kolik se platí za výpis z trestního rejstříku, že je to pro tebe taková pálka, když si hledáš nové zaměstnání?

100 Kč, to je tak moc, že si to nemůžeš dovolit, pokud nemáš práci jistou, takže jsi od něj chtěla nejdřív pracovní smlouvu, a pak teprve, že vynaložíš stovku za výpis z rejstříku trestů?

Za mně je divné tohle. To ses jako ptala potenciálního zaměstnavatele, kdo ti proplatí stovku správního poplatku za výpis z rejstříku trestů, když tě nepřijme? 8o

Nemusíš jim tam nechávat originál, stačí přinést originál a kopii, ať si ověří pravost kopie podle originálu a nechají si ji. A v případě, že tě nepřijmou, můžeš originál uplatňovat ještě půl roku u dalších zaměstnavatelů, kde se budeš ucházet o zaměstnání.

Přeji mnoho úspěchů při hledání zaměstnání, ale něco pro to budeš muset obětovat a podívat se na jednání i očima druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
23.9.25 19:09

Spíše je divne, ze se tam hlasis, a když tě chtějí vzít, tak vlastně nechceš :lol: tak kam nechci, tam se nehlasim, ne? Ano a securitak muže byt i žena, proč ne? Beztak je to o tom, ze koukas, zda někdo nekrade nebo nenapadá někoho, a pokud ano, reknes mu, ze ho vidíš, a ze má byt hodny, jinak zavolas policii :mrgreen: sama nepodnikas žádnou akci, jelikož ani nic podnikat nemuzes😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.9.25 22:31

Do obchoďáku bych nešla, dělala jsem ostrahu ve fabrice a když jsem se stěhovala tak jsem se ptala šéfa jestli nemají nějakou práci v novém bydlišti. Na rovinu mi řekl, že jen obchoďák a tam že by mě nedal. A taky jsem slyšela historky jak cikáni projíždí s plným košíkem bez placení, a proti tomu jako ženská nic nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.9.25 22:37
@Semtex píše: Více

Právě že od toho tam je, aby podnikla akci, když někdo krade, zadržet ho do příchodu policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.9.25 11:03

Na toto místo není taková řada, řekla bych, že nutně potřebuje někoho do počtu, proto tě hned vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
27.9.25 11:24

To je dost podřadná práce. Zkus něco lepšího. Sekuriťáci v obchodech jsou zoufalci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148287
27.9.25 11:28

Švagrová to dělala, docela dlouhou dobu. Snad někde v Lidlu. Takže je to asi běžné že to dělají ženy.
Já měla možnost to dělat v pekárně, ale odmítla jsem. Ne že by mi ta práce smrděla, ale raději jsem šla dělat práci ve svém oboru která se mi v té samé době taky naskytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat