Jak byste hodnotily práci v Teta drogerie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Rodinná příbuzná tam dělá roky a makačka jak blázen. Prodává a zároveň vybaluje. Když jim přijede hodně zboží jede jak fretka. Naběhána, lidi jim prý odcházejí, protože to nedají. Platově asi ok, ale mákne si. Na kolektiv si nestěžovala.
- Citovat
- Upravit
Hodnotit nemůžu, práci jsem nevzala. Absolutně mě odradilo, že když máš ranní a ten den se připravuje akce na druhý den, tak jdeš domů ale navečer ( až jim skončí odpolední)se do té práce musíš vrátit a pomáhat s akcí. Jako vzhledem k tomu, že jsem se tam hlásila jako dojíždějící, a ne místní, tak tohle bylo pro mě neakceptovatelné.
- Citovat
- Upravit
U nás v Tetě vidím celkem fluktuaci a mladé holky, starší ženská žádná… menší město, nepředřou se, ale vidím je i vybalovat, celková rychlost tak 2 z 5… v DM je u nás daleko větší šrumec, jak víc lidí, tak víc zboží a práce, prodavačky vidím furt v akci a pohybu, určitě 4/5, takže ta Teta za mne osobně pohodovější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky.
Řekla jsem si, že zkusím něco trošku jiného, že se nechám zaměstnat znovu a že tyhle svoje businessy nechám chvilku u ledu. No tak jsem zkusila přijít do teta drogerie a zeptala se, jestli někoho nehledají, uspěla jsem se vším všudy, už jsem si zkusila i první den, nicméně moje otázka zní, jak byste zhodnotily práci prodavačky v drogerii teta? Někdo, kdo má dlouholetou zkušenost, dá se to dělat dlouhodobě?
Už mi táhne na 30, nicméně jsem si zkusila za život pár profesí/pracovních zkušeností, řekněme. Měla jsem svůj kosmetický salon, úspěšný, zkusila jsem si i úklid po nějakou dobu vzhledem k tomu, že na malém městě nic moc nebylo, a měla jsem to ke studiu, i jsem dělala v Airbnb v Praze, kde se aktuálně nacházím, dokonce mám i zkoušky z fitness trenérování, gastro me taky neminulo, jsem zároveň i původně fotograf, to jsem taky prubla, ale všechno mě tak nějak vyčerpalo. Bych asi zhodnotila
Vypadá to na slušný kolektiv, práce je, ale člověk se nepředře, co jsem pochopila, plat asi taky chápu. Ale celkově, jaké máte prosím zkušenosti? Lidi atd.
Asi o tom chci jen hodit řeč a obnovit diskuzi
Díky za všechny zkušenosti!