Ženy gyn. Problem

Anonymní
20.8.23 20:05

Ženy gyn. Problem

Zdravím chci se zeptat holky ženy jak to máte s menstruaci já mám už od první ms nepravidelnou nějak sem tomu jako dítě nevěnovala pozornost bylo my 18 a ja měla nekonečnou MŠ 14 dny v kuse šla sem na gyndu poprvé a tam doktor řekl sestřiče že má označit jak pco a že se musím léčit že mám zvetšení vaječník a ten druhý že nejde vidět a nízký čípek od té doby užívám norethisteronn nini my je 21 který pomáhá ms zástavi když je potřeba a nebo náhodí pravidelnou ale po vysazení ji mám zase nepravideln nedostanu to třeba i dva měsíce i když mě bolí břicho mám citlivá prsa 😐 tak nějak už si nevím rady doktor my pořád dava ten norethisteron antikomc. samozřejmě nechci jednou sem začala užívat bylinkový čaj který my skoro rok fungoval ale pak se něco zvrtlo a zase krvácení mimo ciklus takže zase norethisteron po dvou měsících sem vysadila a řekl my že když má nedostanu že mám přijít ale bojím se že my zase dá hormony je to vůbec zdravé??? Pomůže my to nějak do budoucna když teď to nepomáhá nastartovat prosím o rady co vám pomohlo??? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65243
20.8.23 20:31
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat holky ženy jak to máte s menstruaci já mám už od první ms nepravidelnou nějak sem tomu jako dítě nevěnovala pozornost bylo my 18 a ja měla nekonečnou MŠ 14 dny v kuse šla sem na gyndu poprvé a tam doktor řekl sestřiče že má označit jak pco a že se musím léčit že mám zvetšení vaječník a ten druhý že nejde vidět a nízký čípek od té doby užívám norethisteronn nini my je 21 který pomáhá ms zástavi když je potřeba a nebo náhodí pravidelnou ale po vysazení ji mám zase nepravideln nedostanu to třeba i dva měsíce i když mě bolí břicho mám citlivá prsa 😐 tak nějak už si nevím rady doktor my pořád dava ten norethisteron antikomc. samozřejmě nechci jednou sem začala užívat bylinkový čaj který my skoro rok fungoval ale pak se něco zvrtlo a zase krvácení mimo ciklus takže zase norethisteron po dvou měsících sem vysadila a řekl my že když má nedostanu že mám přijít ale bojím se že my zase dá hormony je to vůbec zdravé??? Pomůže my to nějak do budoucna když teď to nepomáhá nastartovat prosím o rady co vám pomohlo??? Děkuji

k tomu, aby ti někdo mohl poradit, by pomohlo, kdybys používala tečky, čárky, a aspon trochu procvičila i/y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16339
20.8.23 20:45
@vokishka píše:
k tomu, aby ti někdo mohl poradit, by pomohlo, kdybys používala tečky, čárky, a aspon trochu procvičila i/y

Asi to chce nějaký překladač :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
20.8.23 20:52

Nechala bych tělo fungovat vlastním tempem a Max. brala přírodní preparáty a vitaminy. Ty hormony jsou cesta do pekel, neleci příčinu, ale následek. Mne osobně dost pomohl Inositol na pravidelný cyklus. Jiný zas nedá dopustit na Gynex, kontryhel… Musíš vyzkoušet a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
21.8.23 00:02

Asi to nechceš slyšet ale rýpnu si. Konečně jsem to rozluštila a připadám si jako kdybych objevila nějaký neznámý jazyk a přeložila ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
21.8.23 09:32
Píšete bylinný čaj. Pokud užíváte bylinky dlouhodobě, jejich účinek zeslábne a je potřeba zvolit jinou variantu. Doporučuji vyhledat informace o „estrogenové dominanci“, možná naleznete odpovědi.
@Janee19 píše:
Nechala bych tělo fungovat vlastním tempem a Max. brala přírodní preparáty a vitaminy. Ty hormony jsou cesta do pekel, neleci příčinu, ale následek. Mne osobně dost pomohl Inositol na pravidelný cyklus. Jiný zas nedá dopustit na Gynex, kontryhel… Musíš vyzkoušet a uvidíš.

U kontryhelu je vždy vhodné dodat, že pokud se jedná o podezření na endometriozu, tak se nesmí užívat, silně totiž podporuje růst endometria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.23 21:59
@LadaSva píše:
Píšete bylinný čaj. Pokud užíváte bylinky dlouhodobě, jejich účinek zeslábne a je potřeba zvolit jinou variantu. Doporučuji vyhledat informace o „estrogenové dominanci“, možná naleznete odpovědi.U kontryhelu je vždy vhodné dodat, že pokud se jedná o podezření na endometriozu, tak se nesmí užívat, silně totiž podporuje růst endometria.

Nemám endometriózu teda aspoň my to nikdo neřekl, děkuji za rady zkouším pupalku a čaj zatím mám zpoždění 5 den 😐 tak doufám že to pomůže

• Citovat
  • Upravit
30.6.25 07:44

Zdravím
Chci se zeptat,
poslední půl rok trpím vynechávání menstruace třeba, že nepřijde 2-3 měsíce…
Gynekolog o tom ví ale jediné řešení je prý antikoncepce, takže ji mám ted předepsanou ale jen na 3 měsíce, jenže já mám z toho strach, co se stane až ji začnu brát a co se stane až ji vysadím.
Brali mi jak moč tak i krev, takže ted čekám na výsledky
Měl jste někdo někdy stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí