Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Asi toho máš víc, já bych z hlavy řekla, že mám těchhle věcí tak 15, ale zas jestli prostě v práci potřebuješ dobře vypadat, tak proč ne.
Já měla taky hodně, nedávno jsem to protridila a hrozně se mi ulevilo. Na co skladovat hadry, které jsem neměla třeba 2 roky na sobě?
Nebudu počítat vše. Ale jarní bundy + softshelky - 5 ks, jarní baloňák 2 ks. Zimní bundy dlouhé - 4, klasický kabát 2, krátká zimní 1, parka zimní 1. Nepočítám lyžařské věci.
Takže 15 ks. ![]()
Tvých 51 i když nevím, co v tom vše pocítáš, je dost. Otázka je, kolik z toho fakt nosíš.
@mackA159 to musí být pěkná pálka si pronajímat skladiště na hadříky
![]()
@ivula86 píše:
Asi toho máš víc, já bych z hlavy řekla, že mám těchhle věcí tak 15, ale zas jestli prostě v práci potřebuješ dobře vypadat, tak proč ne.
Prave ze vubec.
Delam ve zdravotnictvi, takze mam specialni odev.
Navic jsem ted doma s detmi. Jen je mi lito ze kdyz dostanu novy kabat, tak ho neunosim. Jeden mi uz lezi dva roky na vesaku. Klidne bych ho prodala, ale dostala jsem ho od tchyne. Az se jednoho dne zepta kam jsem ho dala… ![]()
@alisekR píše:
Nebudu počítat vše. Ale jarní bundy + softshelky - 5 ks, jarní baloňák 2 ks. Zimní bundy dlouhé - 4, klasický kabát 2, krátká zimní 1, parka zimní 1. Nepočítám lyžařské věci.
Takže 15 ks.
Tvých 51 i když nevím, co v tom vše pocítáš, je dost. Otázka je, kolik z toho fakt nosíš.
Prave ze nenosim. Ale jsou to vicemene dary viz vyse. Tak je mi lito to prodat dal. ![]()
Pocitam do toho všechny bundy, kabaty, zimni/jarni, vesty.
Příspěvek upraven 11.12.22 v 06:58
@JiříkMazlík píše:
@mackA159 to musí být pěkná pálka si pronajímat skladiště na hadříky![]()
Mame velkej barak, ale je fakt ze jedna mistnost vypada jak sekac. Vsude stojany s hadrami. ![]()
@mackA159 píše:
Prave ze nenosim. Ale jsou to vicemene dary viz vyse. Tak je mi lito to prodat dal.
Pocitam do toho všechny bundy, kabaty, zimni/jarni, vesty.Příspěvek upraven 11.12.22 v 06:58
Tak tchyni řekni, ať nic už nenosí, že to neunosíš. Moje mamka je podobný sběrač. Má toho strašně, před lety jsem ji donutila to vytřídit. To byly celé pytle. Rozdali jsme to.
@alisekR píše:
Tak tchyni řekni, ať nic už nenosí, že to neunosíš. Moje mamka je podobný sběrač. Má toho strašně, před lety jsem ji donutila to vytřídit. To byly celé pytle. Rozdali jsme to.
Pytle uz jsem vytridila na tricka a kalhoty.
Vetsinou to jsou darky k Vanocum. Ale jak se jich ma pak clovek zbavit. Prave jen softshellovych novych kabátu mam 8ks. Sice všechno jiny barvy, ale temer ten samej strih. ![]()
Bunda, vest a kabátů mám 9. Já mám ráda pořádek a přehled ve věcech, fandím o slow fashion. Miluji třídění a vyhazování
. Oblečení mám zrovna celkem málo, v porovnání s manželem tak čtvrtinu toho, co má on.
51 bund je jako už fakt dost
já se považuji za hadrarku, ale zas tolik toho nemám, a to skladují doma věci od xs po xl (ach ty porody
). Teď mám M a na zimu mám 3 kabáty, 3 bundy, 2 zateplene vesty a přijde mi to dost
jarních teď nevím, kolik tam je
možná jich bude o něco více než těch teplých, ale ne o tolik.
Ale jsou rozličné, mám rada různorodost strihovou i barevnou, jeden je dlouhý perovy bundokabat s kozichem, další vlneny kabát sportovní, další kabát vlneny oversize chlupatý, pak široká vesta pod zadek, delší užší vesta pod kolena, koziskova bunda, perova bunda kratší a sportovní bunda
Tím jak je to celkem různý a různě barevný, to stíhám unosit všechno plus minus ![]()
@mackA159 precti si Uklid podle Marie Kondo, ja si tim vytridila satnik. Jinak co nenosim dva roky, vyhazuju, tolik kabatu rozhodne nemam, celkove max 4 bundy na cely rok. Nerada skladuju cokoliv, nemame misto. V praci nosim bile obleceni.
Ahoj. Zajimalo by mě kolik kousků oblečení máte ve svem šatníku, vcetne bot? Jeden chlap mi nedávno řekl že toho mam strašně moc, a neni to normální.
Kde je hranice normalnosti?
Nepočítala jsem vsechny veci, mikiny, tricka atd… Ale jen bundy/vesty/kabaty, a dohromady je to 51 kousků. Neunosim to vsechno porad, ale nejak se toho nedokážu vzdát…Vzdy si řeknu „to si vezmu příště k tomuhle a prd…“