Příjemné oblečení pro citlivé děti

39
4.12.22 15:52

Příjemné oblečení pro citlivé děti

Ahojte, dcera 3,5 roku je hodně citlivá na oblečení. Vadí jí cedulky, švy, drsný materiál atp. V poslední době mi odmítá všechny košilky a trička (i když pářu cedulky úplně pryč a sešívám). I pyžama jí vadí. Možná to souvisí i s tím, že má sušší kůži, kterou samozřejmě mažeme… Ale chci se zeptat na tipy na nějaké příjemné bezešvé oblečení nebo aspoň bez cedulek. Hlavně ty košilky, trička a pyžama. Máte dobrou zkušenost s nějakou značkou, eshopem? Může to být klidně i udržitelná móda…

Já mám zkušenost akorát se značkou Gina, mám od nich super bezešvou košilku, ale dětskou jsem tam nenašla.

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
626
4.12.22 16:44

Lindex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.12.22 17:30

Znacku nevim, ale syn jednu dobu nosil veci naruby - u tricka by to bylo asi divne, ale kosilky si umim predstavit, pyzama klido taky…u nas byly nejvetsi peklo ponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.12.22 20:47

Znas Outlast? Znacka Little Angel, ceska vyroba, termoregulacni, prijemne mekoucke, vevnitr zadne cedulky. Ja to pouzivam pro citliveho kojence, ale maji i pro vetsi deti. Je to teda drazsi, ale za me super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
4.12.22 20:48

Zkus švadlenu, ať ti něco ušije. Trička klidně s rubem ven. Nebo nějaký plochý šev. Košilky nosit nemusí. Volnější kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
4.12.22 21:00

Dobry vecer, pokud chcete nasmerovat, napiste SZ. Mohu vam dat kontakt na pani, ktera se v techto vecech vyzna. Jeji syn nemuze mit temet nic se svy a nektere deti z naseho okruhu take ne….
Jinak jak radi @beruska9 s tim otacenim veci - vyborny napad, take to tak doposud delame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.12.22 21:45

@karkuš Ano, od Outlast jsme měli punčochy. Dobrý tip. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.12.22 21:50

@Petája Jo, to otáčení oblečení mě vůbec nenapadlo :mrgreen: Zrovna jsem dceři obrátila pyžamo dnes večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.12.22 21:59

@Lejuli Z materiálu doporučuju bambus. Nosíme ho hrozné rádi. Je hebký, pružný, nesepírá se jako bavlna, nežmolkuje. My máme hodně bambusového oblečení od Farmers, které tedy má cedulky (pářu) a švy (ty nám nevadí), ale materiál kvalitní, super příjemný a dlouho vydrží beze změny tvaru nebo barvy. Nebo pokud by vám vadily ty švy, tak najít jiného výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková