Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co oblékají vaše drahé polovičky na domácí nošení? Myslím tím spodní část. Muž chodí běžně v kraťasech, ale v 19 stupních si začíná stěžovat, že mu při sezení u PC omrzají kolena
Ale tepláky nechce, že jsou buď dědkovské anebo frikulínské. Můj návrh, že nejlepší je dlouhá sukně taky smetl ze stolu
Nějaký tip, co pohodlného, dlouhého a pánského by mu mohl naježit Ježuch pod větev? Ať mi nezmrzne. Děkuji ![]()
@Jahru Můj muž tedy není vybíravý. Na doma má tepláky (tuším, že si je ulovil v Lidlu), na chatě takové ty outdoorové kostkace.
@Jahru Tepláky nechce, sukni nechce (mimochodem super nápad
)… tak snad jedině nadkolenky ![]()
Tak televizni deku ne?
nebo takove ty domaci kalhoty, casto byvaji kostkovane, vypada to jak kalhoty od pyzama..nebo rovnou kalhoty od pyzama..nebo leginy..nevim..at mu koupis cokoli, stejne bude dal nosit kratasy a stezovat si
…komu je zima se normalne oblikne nebo pritopi.. ![]()
Chlapa doma nemám, tak nevím, ale táta nosí takový ty domácí tepláky, říkáme tomu ležérky, jsou volný s tkaničkou v pase. Vypadají trochu jako pyžamový. Brácha nosí kraťasy a takovou tu obr mikinu plyšovou.
Tepláky mohou být i šik. Však nemusí mít ty modré s gumou dole. ![]()
Máme 19 stupňů a chodí tu v trenkach
nebo tepláky.. Vlastně nevím co bych poradila jiného, pro chlapa na doma jsou snad fakt jen tepláky
najdi nějaký vkusný.. Můj má z Lidlu a z Terranovy a jsou super ![]()
Kup mu plátěný lněný kalhoty, v lidlu nebo v bonprixu je seženeš.
Manžel v kratasech. Celoročně. Na zimu má teplé kraťasy = sahají pod kolena ![]()
Má tedy jedny tepláky a jedny mansestraky. Ty nasazuje, když někde vymrzne.
@Melodie91 píše:
Tak televizni deku ne?nebo takove ty domaci kalhoty, casto byvaji kostkovane, vypada to jak kalhoty od pyzama..nebo rovnou kalhoty od pyzama..nebo leginy..nevim..at mu koupis cokoli, stejne bude dal nosit kratasy a stezovat si
…komu je zima se normalne oblikne nebo pritopi..
Muj chlap nosi takove tenke tepláky, jo, vypadaji jako kalhoty od bavlněného pyžama, kostkovane šedočerné.
Různé sportovní teplaky, třeba Adidas mu dobře sedí a mají pěkný střih.