Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky, můj syn chodí rád v pěkném oblečení, do školy jsme zvolili klasické rifle. Bohužel má postavu a každé rifle mu bohužel nepasuji. Když byl menší tak nosil s gumou ale teď už ne. Je mu 14 let a přemýšlíme co bude nosit. Tepláky NEchce… Přemýšlela jsem nad opaskem do kalhot? Nosí to vaše děti? Nevím zda je to do školy vhodné? Moc děkuji. Iva
Proč by nemohl mít pásek? Samozřejmě s ním nesmí nikoho škrtit, ani se na něm věšet. ![]()
@lucad77 no tak to dělat nebude
. Já spíš jestli je to vhodné a zda to se to nosí… Přijde mi to jako dobrý nápad v jeho případě ale ráda se poradím s ostatními
![]()
A on si neumi říct? Nebo v cem chodi kluci ve třídě? Obejdete obchody, co by se mu líbilo.
Synovi je 12 let, je velmi štíhlý a vše mu padá. Oblečení si vybírá sám. Ví, co se nosí. Já pracuji s dětmi a vím, že nosí právě to, co nosí většina. Sportovní značkové tepláky, šedé rifle, plátěné béžové kalhoty. Tak se zkus zeptat syna, co by chtěl nosit do školy a dle toho nakupte.
@Mar__tanka1983 přemýšlíme nad tím společně
přišli jsme zatím jen na jedno řešení (opasek a na to se ptám). Kluci chodí nejvíce právě v teplákach a to nechápeme nikdo z naší rodiny. Do tělocviku ok ale jinak se nám tepláky nelíbí a on je ani kromě tělocviku nechce..
![]()
@Veruš1 syn 14-15.. nejde u něho moc o štíhlost ale spíše o to že má tzv. Mezi velikost a ne vše mu je. Vybral si rifle. Tepláky nechce kromě tělocviku. Bohužel rifle mu padají a proto má otázka.
![]()
@Iva200 píše:
@Mar__tanka1983 přemýšlíme nad tím společněpřišli jsme zatím jen na jedno řešení (opasek a na to se ptám). Kluci chodí nejvíce právě v teplákach a to nechápeme nikdo z naší rodiny. Do tělocviku ok ale jinak se nám tepláky nelíbí a on je ani kromě tělocviku nechce..
![]()
![]()
To mohu potvrdit, v teplákách chodí děcka hodně. To za mého mládí neexistovalo.
@Iva200 píše:
@Mar__tanka1983 přemýšlíme nad tím společněpřišli jsme zatím jen na jedno řešení (opasek a na to se ptám). Kluci chodí nejvíce právě v teplákach a to nechápeme nikdo z naší rodiny. Do tělocviku ok ale jinak se nám tepláky nelíbí a on je ani kromě tělocviku nechce..
![]()
![]()
Nejsou tepláky jako tepláky. Ty značkové sportovní jsou slušivé a stojí více, než rifle. A opravdu je nosí většina. Záleží ale na povaze kluka. Můj je sportovec a jeho postava tomu odpovídá. Asi jinak by v nich vypadalo dítě kulička. Ale to tvůj syn asi nebude, když řešíš pásek.
@topazio děkuji za upozornění. Jsem nová a otázka se mi přidala dvakrát. Děkuji
@Iva200 píše:
@Veruš1 tak kulička asi ne noMá cca 60-65kg
Jde o to, na jakou výšku to má. Synovi je 14, vysoký je 176 cm a má 55 kg. Ten pásek mít musí, jinak z něj kalhoty spadnou. Co je na pásku divného, že ho tak řešíš? ![]()