Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Fiveone píše:
Ano, není to tak, že bych mu to nutila.On si to většinou vytáhne sám. I sako jsem mu koupila v sekáči, protože si ho přál. Někomu se líbí tepláky, někdo nosí jen značkové oblečení a on se rád obléká trochu jako intelektuál. Jen když mají tělocvik, tak mu košili nedovolim, protože už tak je pomalej a ještě by se zdržoval rozepínáním a zapínáním.
aha, no nikomu tím neškodí, já tyhle výstřelky chápu u puberťáků na 2. stupni nebo u gympláků, na uměleckých školách - prvňák v saku a košili se mi jeví poněkud zvláštní, ale asi je to můj problém
@stinga píše:
aha, no nikomu tím neškodí, já tyhle výstřelky chápu u puberťáků na 2. stupni nebo u gympláků, na uměleckých školách - prvňák v saku a košili se mi jeví poněkud zvláštní, ale asi je to můj problém
U něj to je asi trochu tím, že si našel mužský vzor v mých přátelích a jedním z nich je farář. A on chtěl sako, protože ho má,,strejda".A vidí, že moji přátelé nosí košile a zároveň ho nezajímají pokémoni apod.,aby chtěl třeba tričko s pokémony apod..
@Fiveone píše:
U něj to je asi trochu tím, že si našel mužský vzor v mých přátelích a jedním z nich je farář. A on chtěl sako, protože ho má,,strejda".A vidí, že moji přátelé nosí košile a zároveň ho nezajímají pokémoni apod.,aby chtěl třeba tričko s pokémony apod..
a ostatní děti ho berou v pohodě? děti ho i on děti - nevyčleňuje se tím z kolektivu ostatních dětí?
@stinga píše:
a ostatní děti ho berou v pohodě? děti ho i on děti - nevyčleňuje se tím z kolektivu ostatních dětí?
Celkem jo, učitelka ho hodnotí spíš jako tichého, který má zároveň potíže se soustředěním, ale kamarády má a i učitelka si všímá, že se s pár spolužáky baví. Jo asi nepatří mezi oblíbené, takového tam mají jiného, s tím se chtějí bavit všichni. Ale pravidelně mluví o třech. A v družině má kamaráda z přípravky, který chodí do jiné třídy(jsou u nás 4 třídy prvňáků).