žervé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
žervé
maminky prosím Vás, mám devíti měsíčního prcka a mohli by jsme zkusit dát prckovi chlebík s žervé, nebo lučinou. (dočetla jsem se) Ale když jsem luštila složení žervé zjistila jsem, že obsahuje tvaroh. Dát či nedát? Jak to děláte vy? Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Me tohle taky zmatlo ![]()
Slozeni je tvaroh ktery zase nedoporucuji,tak nevim.Jestli je to zase jeste nejak upravene-nastepena bilkovina…nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě mudra doslova říkala, že žervé a tvaroh mužu dávat od 7 měsíce. No tak ted jsem zmatená taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvaroh teda co ctu ,pisou nejdrive od roka,je tam stejne jako v mleku(kravskem)tezce nebo spis prakticky neztravitelna bilkovina pro mladsi mimca..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě řikala, at nedávám ty typický smetanový - tučný jogurty. Tak se tvarohum budu taky vyhýbat. No já už ani nevim, co mám dávat. Naštestí mám měsíc čas na proštudování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna myslela spis Lipanek a podobny zverstva
jogurt by zase nemel byt bez tuku,takovy ty 0%tuku a podobne,nejsou pro mimca dobry.
V CR jsem davala Hollandii…proste nejaky z zivyma kulturama…Ale ja porad pridavam po lzickach do neceho jineho,mala moc neji(ale neni to na ni videt
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, řikala neco o pribinácích. Ale tvaroh ano. No tak asi už toho měla nad hlavu, tak ji to treba nenapadlo
Tak moc děkuju. A ted teda budu koukat, jak to bude s tim žervé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a dáváte třeba i tvrdý sýr? Taky by mě zajímalo jakou značku. Mám v tomhle dost zmatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 9.měsíční mimčo a ptala jsem se svého pediatra. Nedoporučil tvaroh ani Lipánky,Pribiňáčky, prostě nic .Prý kvůli ledvinám. Jen jogurt. A podle nejnovějších poznatků prý už se nedoporučuje dávat ani vaječný žloutek. Co ty děti budou za chvíli jíst,nevim. Asi amarouny.
- Citovat
- Upravit