Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Vím, že to sem nepatří, ale když zadám dotaz někam jinam nedočkám se odpovědi. Nemáte někdo zkušenosti se zesvětlovačem syoss 12-0 na barvené vlasy? Před 3 dny jsem si stahovala černou barvu color removerem, je to stahovač chem. barvy. Černou barvu jsem měla měsíc a to nabarvenou šamponem, ještě před tím jsem byla barvená červeným šamponem, ale ten se hodně vymyl ke konci byl světle růžový a prosvýtaly mi proušky pokusy o blond. Color remover mi černý šampon stáhl do zrzavé. Chtěla bych zkusit právě zesvětlovač. Poradíte někdo kdo už zkusil na barvené vlasy?
Poraď se raději s kadeřnicí, ať si nezničíš vlasy
Já jsem před dvacítkou stále experimentovala s vlasy a byla to vždycky katastrofa ![]()
Nestahovala bych to najednou raději postupně promelírovat.. a určitě ne doma sama!
Ahoj, taky bych už radši šla ke kadeřnici…Pokaždé co jsem si stahovala černou čímkoliv, tak mi to udělalo zrzavou a víc zesvětlit už to nešlo a to nemluvím o tom, jak jsou vlasy hoooodně hoooodně zničené a lámou se. Tak přeji hodně úspěchu!
(P. S. černá je svinstvo pokud jí nechceš mít trvale, dolů se dostává těžko a spíš se musí nechat odrůst)
Ahoj, určitě běž ke kadeřnici, sama doma nic nezkoušej nebo si zničíš vlasy. Já se ted radila s tou mojí, mám také tmavou barvu, a mám k ní přijít až za 3.měs. teprve potom začneme pozvolna prosvětlovat. Za ty zničené vlasy mi to nestojí, tak si raději počkám
Já už ale černou stáhla ted chci jen vědět co použít za barvu či zesvětlovač. Mám teď zrz
@MSM20 Velmi dobrou zkušenost mám s Loreal Ombre wild na tamevé vlasy krásně me to zezsvětlilo myslím že poku bys to udělala opakovane mela blond.
Jeste jednou bych na tu zrz dala remover ten vlasy nenici a stahuje luxusne a potom na to hod blond studenejsi odstin a pouzivala bych sampon silver, ktery vlasy zbavuje nazlouleho odstinu.
@MSM20 zesvětlovač už určitě nezkoušej, za.1 už nezesvětlí a za 2. Ti ještě víc zničí vlasy. A jakou chceš vlastně barvu? Blond z toho sama nevykouzlíš, teda aspoň dle mých zkušeností… ![]()
@eneerka píše:
Jeste jednou bych na tu zrz dala remover ten vlasy nenici a stahuje luxusne a potom na to hod blond studenejsi odstin a pouzivala bych sampon silver, ktery vlasy zbavuje nazlouleho odstinu.
Také jsem o tom přemýšlela, ale po tom removeru se bojím že blond barva nechytne
@luciekal píše:
@MSM20 Velmi dobrou zkušenost mám s Loreal Ombre wild na tamevé vlasy krásně me to zezsvětlilo myslím že poku bys to udělala opakovane mela blond.
a tys zkoušela na barvené tmavé?
@MSM20 píše:
Chtěla bych docílit platinově blond
Toho asi nedocílíš. Budeš rezavo žluto plavá. A totálně si spálíš vlasy, takže budeš chemlonová a blond ti půjde do zelena.
Viděla jsem paní, která se nechala zesvětlit keratinem, ale pořizovací cena je dost velká.
@MSM20 ano ale mám ted mědenou dále už jsem to nezkoušela.
přišla me ta barva docela šetrná