Zesvětlení vlasů Syoss

644
26.3.14 10:55

zesvětlení vlasů

Vím, že to sem nepatří, ale když zadám dotaz někam jinam nedočkám se odpovědi. Nemáte někdo zkušenosti se zesvětlovačem syoss 12-0 na barvené vlasy? Před 3 dny jsem si stahovala černou barvu color removerem, je to stahovač chem. barvy. Černou barvu jsem měla měsíc a to nabarvenou šamponem, ještě před tím jsem byla barvená červeným šamponem, ale ten se hodně vymyl ke konci byl světle růžový a prosvýtaly mi proušky pokusy o blond. Color remover mi černý šampon stáhl do zrzavé. Chtěla bych zkusit právě zesvětlovač. Poradíte někdo kdo už zkusil na barvené vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
951
26.3.14 10:57

Poraď se raději s kadeřnicí, ať si nezničíš vlasy :nevim: Já jsem před dvacítkou stále experimentovala s vlasy a byla to vždycky katastrofa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.14 10:59

Nestahovala bych to najednou raději postupně promelírovat.. a určitě ne doma sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.3.14 11:01

Ahoj, taky bych už radši šla ke kadeřnici…Pokaždé co jsem si stahovala černou čímkoliv, tak mi to udělalo zrzavou a víc zesvětlit už to nešlo a to nemluvím o tom, jak jsou vlasy hoooodně hoooodně zničené a lámou se. Tak přeji hodně úspěchu! :palec: (P. S. černá je svinstvo pokud jí nechceš mít trvale, dolů se dostává těžko a spíš se musí nechat odrůst)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.3.14 11:04

Ahoj, určitě běž ke kadeřnici, sama doma nic nezkoušej nebo si zničíš vlasy. Já se ted radila s tou mojí, mám také tmavou barvu, a mám k ní přijít až za 3.měs. teprve potom začneme pozvolna prosvětlovat. Za ty zničené vlasy mi to nestojí, tak si raději počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.3.14 11:05

Já už ale černou stáhla ted chci jen vědět co použít za barvu či zesvětlovač. Mám teď zrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.3.14 11:11

@MSM20 Velmi dobrou zkušenost mám s Loreal Ombre wild na tamevé vlasy krásně me to zezsvětlilo myslím že poku bys to udělala opakovane mela blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

Jeste jednou bych na tu zrz dala remover ten vlasy nenici a stahuje luxusne a potom na to hod blond studenejsi odstin a pouzivala bych sampon silver, ktery vlasy zbavuje nazlouleho odstinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020

@MSM20 jakou toužíš mít barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.3.14 11:12

@MSM20 zesvětlovač už určitě nezkoušej, za.1 už nezesvětlí a za 2. Ti ještě víc zničí vlasy. A jakou chceš vlastně barvu? Blond z toho sama nevykouzlíš, teda aspoň dle mých zkušeností… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.3.14 11:28
@eneerka píše:
Jeste jednou bych na tu zrz dala remover ten vlasy nenici a stahuje luxusne a potom na to hod blond studenejsi odstin a pouzivala bych sampon silver, ktery vlasy zbavuje nazlouleho odstinu.

Také jsem o tom přemýšlela, ale po tom removeru se bojím že blond barva nechytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644

Chtěla bych docílit platinově blond

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
@luciekal píše:
@MSM20 Velmi dobrou zkušenost mám s Loreal Ombre wild na tamevé vlasy krásně me to zezsvětlilo myslím že poku bys to udělala opakovane mela blond.

a tys zkoušela na barvené tmavé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
26.3.14 11:33
@MSM20 píše:
Chtěla bych docílit platinově blond

Toho asi nedocílíš. Budeš rezavo žluto plavá. A totálně si spálíš vlasy, takže budeš chemlonová a blond ti půjde do zelena.
Viděla jsem paní, která se nechala zesvětlit keratinem, ale pořizovací cena je dost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.3.14 11:35

@MSM20 ano ale mám ted mědenou dále už jsem to nezkoušela.
přišla me ta barva docela šetrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast