Zoufalství jménem akné

100
23.3.14 18:44

Zoufalství jménem akné

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala na tento problém. Už od puberty mě trápilo akné, které přestalo když jsem začala užívat antikoncepci, po 7 letech se však s přítelem začínáme snažit o miminko, tudíž antikoncepce už nepřichází v úvahu. Po dobrání se mi zhoršila pleť a ať se snažím sebevíc nic na plet nezabírá :( Proto jsem se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti vy :roll: Předem dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
23.3.14 18:49

To se ti čistí tělo, se nediv 7 let si do sebe cpala hormony. Takže vydrž, určitě se to zlepší a péči o plet doporučuji značku La-roshe posay, s řady Effaclar.

Příspěvek upraven 23.03.14 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.3.14 18:50

@Barabela Nejlepší zkušenost, kterou mám, je se s tím smířit. Už jsem vyzkoušela vše, ale jde o hormonální příčinu, takže tam nepomůže nic než antina. A mě ani ta úplně nepomohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.3.14 18:51

Já mám dobrou zkušenost s kosmetikou avéne na mastnou a problematickou pleť. Jejich mýdlo na obličej si nemůžu vynachválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.3.14 18:56

Tak mně nejlépe pomohlo pleťové tonikum od Vichy Normaderm, jeden čas se mi akné skoro přestalo dělat, ale po porodu dětí opět začlo více. Ale jakmile Normaderm nekoupím mám pupínků mnohem více :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
23.3.14 18:57

Osobně bych dala radu zajít si někam, kde je dobrá kožařka nejlépe estetická dermatologie..opravdu je lepší pokud to vidí odborník…já teda netrpěla na nějaké vyložené ošklivé akné, ale jednu dobu mně taky potrápilo a pomohla mi až návštěva dermatologie, kdy mi dr. poradila vyloženě krémy na moji plet, emulze na čištění atd…a ještě jsem chodila na laser a opravdu mi to pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
23.3.14 18:58

Tak po vysazeni jsem s tim bojovala pekne dlouho. Minimalne rok. Na zadech jsem mela jednu jizvu vedle druhe, akne i na tvarich, krku, za usima. Fakt des. Ja nedam dopustit na eucerin.

• Citovat
  • Upravit
300
23.3.14 18:59

Mě pomohl krém Rozex, který mi předepsala dr na kožním. Už mám léčbu 1,5 měsíce a nikdy jsem neměla takovou krásnou pleť. Zašla bych na kožní, aby určili typ akné. Samoléčba je k ničemu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
23.3.14 19:01

@Barabela ja doporucuji navstivit dermatologa, nechat si napsat krem… hodne lidi nechape, ze akne je primarne infekce a utraci penize za kremy, co moc nepomuzou… dermatologove tohle umi resit (ti schopnejsi).

• Citovat
  • Upravit
alca a danik
23.3.14 19:03

@Verunka26 @vykladzkaret přesně tak :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
300
23.3.14 19:03

@vykladzkaret souhlasím,jít tam už tenkrát tak nemám takové jizvy ve výstřihu, zádeech i obličeji…začínám mít svojí plet konečně ráda, díky mé dobré dermatoložce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
23.3.14 19:04

Mně pomohlo až těhotenství, od druhého trimestru jsem měla krásnou pleť a docela se to i drží teď po porodu, jak to bude třeba za dva roky netuším. Jinak na mě kožní vyzkoušela všechny dostupné přípravky a bez trvalejšího efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
23.3.14 19:04

Nesnaž se o plet moc pečovat, čím víc chemických sraček tím hůř jen si obličej omívej vodou, občas lehký krém když se ti bude zdát vysušená, tak 1× do týdne peeling, nežrat moc sladkosti a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.3.14 19:06

@misacek00 jj je to taky hodně o životosprávě a pití tekutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.3.14 19:07

Zinek ;)