Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
tak mám další problém s dětským pokojem. Potřebuju koupit dětskou židli k psacímu stolu. Možností jsou spousty a já nevím, co si vybrat.
Tak se ptám vás, zkušených a vševědoucích.
Jakou?
Přemýšlím mezi obyčejnou otočnou na kolečkách, viděla jsem kolem tisícovky. Nebo kamarádka koupila židli Freaky, která je údajně zdravá, nastavitelná atd., jenže stála asi 5 tisíc a teď jsem viděla ještě nějakou zdravotní Therapy a ta vyjde ještě na víc. Myslíte, že je vhodné do sezení dětí investovat takové částky?
Jinak u kuchyňského stolu mají holky Jitro, ale na dlouhé sezení se mi nezdají moc pohodlné.
Poradíte prosím.
Díky,
Halka
Jo, řešíme to taky, ale pak jsme si sedli, trochu vydýchali mediální masáž jak dětem jen to nejlepší, podívali jsme se, na čem sedíme u pracovních stolů my, vzpomněli jsme si, co jsme na židlích dělali jako děcka a nakonec jsme si představili překlikovotrubkové židle ve školách a rozhodli jsme se nešílet a raději investovat do sportovních kroužků…
Takže jsem ti zahlasovala pro obyčejnou polohovací židli na kolečkách - i když je ještě nemáme koupené.
L.
Já jsem zas poslala hlas pro Jitro. My máme podobné rostoucí židle (www.atan.cz) zatím jen na jídlo u stolu, ale jednou je klukům určitě přestěhujem k psacímu stolu. Sedí se jim na nich dobře, u stolu se hošani nehrbí, jsou nastavitelné. Z točících židlí mam hrůzu, ale to je moje soukromá fobie ![]()
U stolu máme obyčejné kancelářské židle na kolečkách. U manžela v práci kupovali všem stejné, tak ty 2 starší co měli ( cca rok staré ) jsme za dobrou cenu odkoupili, ušila jsem na ně stejné potahy a už nám dělají službu čtyři roky. Při to, co na nich a s něma provádějí bych jim dražší ani nekupovala. My s manželem jsme se letos rozmlsali a na narozeniny jsme si koupili společně kvalitnější židli k PC.
Oživuju tutu diskuzi, moc ráda bych znala názory a zkušenosti s dětskýma židlema plus nějaké tipy.
Uvažujeme nad tou Freaky, o které zde byla řeč, jenom je to hodně peněz..
http://www.detska-zidle.cz/index.php?…
Dceři se teda líbí, protože má ty područky ![]()
Já jenom dumám, jestli ta židle opravdu stojí za ty prachy ![]()
Taky máme Freaky,je skvělá,mají ji oba kluci,černo-modrou… ![]()
Předtím měli Zuzku(jako Jitro),ale sami se nemohli ani přisunout ani odsunout…pak jim chybělo podložení nohou,tak jsme dokoupili ty plastové schodečky v Ikea,než dorostou na zem
Je až do 110kg myslím,takže navždy…S mojí obyč plastovou ze Sconta se nedá srovnat ani omylem,snd jen počet koleček mají stejný ![]()
dianda píše:
Taky máme Freaky,je skvělá,mají ji oba kluci,černo-modrou…
Předtím měli Zuzku(jako Jitro),ale sami se nemohli ani přisunout ani odsunout…pak jim chybělo podložení nohou,tak jsme dokoupili ty plastové schodečky v Ikea,než dorostou na zemJe až do 110kg myslím,takže navždy…S mojí obyč plastovou ze Sconta se nedá srovnat ani omylem,snd jen počet koleček mají stejný
Tak říkáš, že jste spokojeni? no tak to musíme promyslet.. Díky moc za odpověď! ![]()
Až na tu cenu,že…Ale babička s dědou přispěli,jako za vysvědčení
Máme jednu 4 roky,druhou 3 roky. Asi si ji koupím taky,nechce se mi vybírat…líbila se mi ještě nějaká,nemůžu si vzpomenout na název(Spinal něco),ale stála snad 12 tisíc ![]()
Tak dobře vyberte ![]()
ja tiez riesim stolicku ku stoliku do detskej…tieto vyzeraju super, mozno blba otazka, ale kolko to je Eur? nemam ani paru ![]()
langos píše:
ja tiez riesim stolicku ku stoliku do detskej…tieto vyzeraju super, mozno blba otazka, ale kolko to je Eur? nemam ani paru
Taký moj odhad z brucha je okolo dvesto
drahe..
langos píše:
tak to je fakt dost, ale ak je naozaj dobra…
My sme ju už objednali
tak sme si povedali, že na tom dcéra bude vysedávať dlhé hodiny, lebo aj veľmi rada kreslí a doteraz vlastne žiadnu vlastnú stoličku nikdy nemala.. takže v jej takmer siedmich rokoch je najvyšší čas, aby dostala poriadne sedenie !
Ale ked budeš objednávať, tak zober tú Aqua clean, ten poťah by mal byť vodou umývateľný.
Dobré odpoledne, oživuji diskusi a chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobné židle a zda se na nich dá vydržet sedět dlouhou dobu (dospělí). Nevypadají úplně pohodlně, ale jsou úzké, což je u nás hlavní požadavek, protože máme úzké stoly. Předem děkuji za odpověď ![]()
Zdravím všechny, zdravé sezení je velice důležité. Nedávno jsem se rozhodla pořídit mně i dětem zdravotní židle k počítačům a jsme všichni velice spokojeni. Nejen že výborně vypadají, ale především mě konečně přestala bolet záda a i děti si sezení na nich pochvalují.
Omlouvam se, že oživuju, ale asi lepší než pořád na všechno nová diskuze. Máte někdo ěnjaké dražší židle nakoupené a vyzkoušené? Mám v merku jednu konkrétní, ale zajímaly by mne i vaše názory? A hlavně jestli vyste si ij koupili znova nebo na to kašlaly? přeci jenom, je to spousta peněz
![]()