Židle k psacímu stolu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
26.9.08 12:01

Židle k psacímu stolu

Ahoj holky,
tak mám další problém s dětským pokojem. Potřebuju koupit dětskou židli k psacímu stolu. Možností jsou spousty a já nevím, co si vybrat.
Tak se ptám vás, zkušených a vševědoucích.
Jakou?
Přemýšlím mezi obyčejnou otočnou na kolečkách, viděla jsem kolem tisícovky. Nebo kamarádka koupila židli Freaky, která je údajně zdravá, nastavitelná atd., jenže stála asi 5 tisíc a teď jsem viděla ještě nějakou zdravotní Therapy a ta vyjde ještě na víc. Myslíte, že je vhodné do sezení dětí investovat takové částky?
Jinak u kuchyňského stolu mají holky Jitro, ale na dlouhé sezení se mi nezdají moc pohodlné.
Poradíte prosím.
Díky,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
26.9.08 13:38

Jo, řešíme to taky, ale pak jsme si sedli, trochu vydýchali mediální masáž jak dětem jen to nejlepší, podívali jsme se, na čem sedíme u pracovních stolů my, vzpomněli jsme si, co jsme na židlích dělali jako děcka a nakonec jsme si představili překlikovotrubkové židle ve školách a rozhodli jsme se nešílet a raději investovat do sportovních kroužků…

Takže jsem ti zahlasovala pro obyčejnou polohovací židli na kolečkách - i když je ještě nemáme koupené.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
26.9.08 14:13

Já jsem zas poslala hlas pro Jitro. My máme podobné rostoucí židle (www.atan.cz) zatím jen na jídlo u stolu, ale jednou je klukům určitě přestěhujem k psacímu stolu. Sedí se jim na nich dobře, u stolu se hošani nehrbí, jsou nastavitelné. Z točících židlí mam hrůzu, ale to je moje soukromá fobie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
26.9.08 16:36

U stolu máme obyčejné kancelářské židle na kolečkách. U manžela v práci kupovali všem stejné, tak ty 2 starší co měli ( cca rok staré ) jsme za dobrou cenu odkoupili, ušila jsem na ně stejné potahy a už nám dělají službu čtyři roky. Při to, co na nich a s něma provádějí bych jim dražší ani nekupovala. My s manželem jsme se letos rozmlsali a na narozeniny jsme si koupili společně kvalitnější židli k PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.8.11 21:37

Dětská židle k psacímu stolu

Oživuju tutu diskuzi, moc ráda bych znala názory a zkušenosti s dětskýma židlema plus nějaké tipy.
Uvažujeme nad tou Freaky, o které zde byla řeč, jenom je to hodně peněz..

http://www.detska-zidle.cz/index.php?…

Dceři se teda líbí, protože má ty područky :lol:
Já jenom dumám, jestli ta židle opravdu stojí za ty prachy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
3.8.11 21:41

Taky máme Freaky,je skvělá,mají ji oba kluci,černo-modrou… :palec:
Předtím měli Zuzku(jako Jitro),ale sami se nemohli ani přisunout ani odsunout…pak jim chybělo podložení nohou,tak jsme dokoupili ty plastové schodečky v Ikea,než dorostou na zem :wink: Je až do 110kg myslím,takže navždy…S mojí obyč plastovou ze Sconta se nedá srovnat ani omylem,snd jen počet koleček mají stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.8.11 22:04
dianda píše:
Taky máme Freaky,je skvělá,mají ji oba kluci,černo-modrou… :palec:
Předtím měli Zuzku(jako Jitro),ale sami se nemohli ani přisunout ani odsunout…pak jim chybělo podložení nohou,tak jsme dokoupili ty plastové schodečky v Ikea,než dorostou na zem :wink: Je až do 110kg myslím,takže navždy…S mojí obyč plastovou ze Sconta se nedá srovnat ani omylem,snd jen počet koleček mají stejný :mrgreen:

Tak říkáš, že jste spokojeni? no tak to musíme promyslet.. Díky moc za odpověď! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
3.8.11 22:32

Až na tu cenu,že…Ale babička s dědou přispěli,jako za vysvědčení :wink: Máme jednu 4 roky,druhou 3 roky. Asi si ji koupím taky,nechce se mi vybírat…líbila se mi ještě nějaká,nemůžu si vzpomenout na název(Spinal něco),ale stála snad 12 tisíc :mrgreen:
Tak dobře vyberte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
4.8.11 09:39

ja tiez riesim stolicku ku stoliku do detskej…tieto vyzeraju super, mozno blba otazka, ale kolko to je Eur? nemam ani paru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.8.11 10:54
langos píše:
ja tiez riesim stolicku ku stoliku do detskej…tieto vyzeraju super, mozno blba otazka, ale kolko to je Eur? nemam ani paru :nevim:

Taký moj odhad z brucha je okolo dvesto :roll: drahe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
4.8.11 17:47

tak to je fakt dost, ale ak je naozaj dobra… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.8.11 17:56
langos píše:
tak to je fakt dost, ale ak je naozaj dobra… :think:

My sme ju už objednali :lol: tak sme si povedali, že na tom dcéra bude vysedávať dlhé hodiny, lebo aj veľmi rada kreslí a doteraz vlastne žiadnu vlastnú stoličku nikdy nemala.. takže v jej takmer siedmich rokoch je najvyšší čas, aby dostala poriadne sedenie !

Ale ked budeš objednávať, tak zober tú Aqua clean, ten poťah by mal byť vodou umývateľný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.13 13:57

Dobré odpoledne, oživuji diskusi a chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobné židle a zda se na nich dá vydržet sedět dlouhou dobu (dospělí). Nevypadají úplně pohodlně, ale jsou úzké, což je u nás hlavní požadavek, protože máme úzké stoly. Předem děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huhhyna
8.12.13 21:10

Kvalitní židle

Zdravím všechny, zdravé sezení je velice důležité. Nedávno jsem se rozhodla pořídit mně i dětem zdravotní židle k počítačům a jsme všichni velice spokojeni. Nejen že výborně vypadají, ale především mě konečně přestala bolet záda a i děti si sezení na nich pochvalují.

• Citovat
  • Upravit
57
27.11.17 09:47

Omlouvam se, že oživuju, ale asi lepší než pořád na všechno nová diskuze. Máte někdo ěnjaké dražší židle nakoupené a vyzkoušené? Mám v merku jednu konkrétní, ale zajímaly by mne i vaše názory? A hlavně jestli vyste si ij koupili znova nebo na to kašlaly? přeci jenom, je to spousta peněz :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný