Židlička Fábula

144
20.8.12 20:24

židlička fábula

Ahoj maminky,

dnes nám přišla židlička Fábula. Na polohování a vše ostatní jsem přišla ale nevím k čemu jsou pod pultíkem po stranách takové červené zástrčky které se dají otočit směrem ven. Nevíte k čemu slouží? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.8.12 20:28

Ahoj. Už si to nepamatuju, ale není to na polohování pultíku? (blíž k dítěti nebo dál k dítěti?)

My ji měli pro obě holky a teprve poté, co jsem ji prodávala, jsem zjistila, že ten sundávací pultík jde pověsit zezadu k židličce (aby nepřekážel) :mrgreen:. Ale i tak byla židlička supééér. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
20.8.12 22:14

No na vyndání pultíku. A taky na polohování pultíku. Blíž k dítěti, dál od dítěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.5.13 20:56

Zdravím maminky, jdu si k Vám opět pro radu, neb mi vždy moc pěkně poradíte :-) Budeme si kupovat tuto židličku a ráda bych věděla, do jakého věku v ní vaše děti sedávaly? Synáčkovi bude pět měsíců, rádi bychom, aby mu židlička chvíli vydržela. Vejde se do ní i starší dítě, třeba po jednom roce? Děkuju moc za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
22.5.13 20:57

Zdravím maminky, jdu si k Vám opět pro radu, neb mi vždy moc pěkně poradíte Budeme si kupovat tuto židličku a ráda bych věděla, do jakého věku v ní vaše děti sedávaly? Synáčkovi bude pět měsíců, rádi bychom, aby mu židlička chvíli vydržela. Vejde se do ní i starší dítě, třeba po jednom roce? Děkuju moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
5164
22.5.13 20:57

@Lizzi malá má 19 měsíců a vejde se do ní naprosto v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.5.13 20:59

@Baruska2011 díky za superrychlou odpověď, to je super :palec:
a ještě dotaz, je tam nějaká zmenšující vložka pro mrňata?

• Citovat
  • Upravit
152
22.5.13 21:01

Starsi syn mel v lednu 3 roky a vejde se do ni porad i kdyz uz v ni sedava jen minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.5.13 21:01

Synovi je 25 měsíců a chce v ní sedět pořád. Vejde se tam krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.5.13 21:03

Tak to je paráda, díky moc. Máme možnosti ji koupit po jednom dítěti, chlapeček ji měl u babičky, takže nebyla plně využívaná, tak jsem ráda, že jsou s ní maminky spokojené :-)

• Citovat
  • Upravit
14110
22.5.13 21:38

Máme jí taky, už 4 roky… už v ní teda sedává dvolutej, ale ta 4 letá se tam v pohodě nasune :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí