Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky,
dnes nám přišla židlička Fábula. Na polohování a vše ostatní jsem přišla ale nevím k čemu jsou pod pultíkem po stranách takové červené zástrčky které se dají otočit směrem ven. Nevíte k čemu slouží? Děkuji
Ahoj. Už si to nepamatuju, ale není to na polohování pultíku? (blíž k dítěti nebo dál k dítěti?)
My ji měli pro obě holky a teprve poté, co jsem ji prodávala, jsem zjistila, že ten sundávací pultík jde pověsit zezadu k židličce (aby nepřekážel)
. Ale i tak byla židlička supééér. ![]()
No na vyndání pultíku. A taky na polohování pultíku. Blíž k dítěti, dál od dítěte ![]()
Zdravím maminky, jdu si k Vám opět pro radu, neb mi vždy moc pěkně poradíte
Budeme si kupovat tuto židličku a ráda bych věděla, do jakého věku v ní vaše děti sedávaly? Synáčkovi bude pět měsíců, rádi bychom, aby mu židlička chvíli vydržela. Vejde se do ní i starší dítě, třeba po jednom roce? Děkuju moc za odpovědi ![]()
Zdravím maminky, jdu si k Vám opět pro radu, neb mi vždy moc pěkně poradíte Budeme si kupovat tuto židličku a ráda bych věděla, do jakého věku v ní vaše děti sedávaly? Synáčkovi bude pět měsíců, rádi bychom, aby mu židlička chvíli vydržela. Vejde se do ní i starší dítě, třeba po jednom roce? Děkuju moc za odpovědi
@Baruska2011 díky za superrychlou odpověď, to je super ![]()
a ještě dotaz, je tam nějaká zmenšující vložka pro mrňata?
Starsi syn mel v lednu 3 roky a vejde se do ni porad i kdyz uz v ni sedava jen minimalne.
Synovi je 25 měsíců a chce v ní sedět pořád. Vejde se tam krásně.
Tak to je paráda, díky moc. Máme možnosti ji koupit po jednom dítěti, chlapeček ji měl u babičky, takže nebyla plně využívaná, tak jsem ráda, že jsou s ní maminky spokojené ![]()
Máme jí taky, už 4 roky… už v ní teda sedává dvolutej, ale ta 4 letá se tam v pohodě nasune ![]()