Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobdý den chtěla jsem se vás zeptat jaké mate skušenosti s jidelní židličkou polly od chicca? Chtěla bych ji koupit, myslýte že je dobrá? Nebo mužete doporučit nějakou lepší? Děkuji za odpovět. ![]()
ahojky ja ji mam je vyborna, muzu doporucit, vysla jako z jedna z nejlepsich v testu…mame tu stim potahem safari,a je to fakt bomba
…ja ji mam skoro rok ![]()
Příspěvek upraven 22.11.09 v 15:31
Máme, můžu doporučit, je super. Používáme ji přes měsíc a zatím na ni nemůžu říct křivého slova. Máme s potahem Miro…
Ahojky, já ji měla taky původně vybranou, ale nakonec jsme zjistili, že kvalita je úplně stejná jako jiné židličky, užitné vlastnosti také. Takže jsme nakonec koupili Babydesign Pepe a naprostá spokojenost a navíc jsme celkem dost ušetřili.
Třeba tato je moc roztomilá ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj, tuto zidlicku mame a jsem s ni velmi spokojena. Muzu doporucit.
Ahojky,
my už tuto židličku máme čtyři roky, malá má 14kg a 4 roky a pořád v ní sedává, dá se sundat ten tác a sedí s námi u stolu (ze židle ještě na stůl pořádně nedosáhne, jen když si sedne na paty), takže v tomto je židlička super. Jinak se dá polohovat, ale to jsme tedy nevyužívali, ale co je fajn, košík dole a dvojitý tác, takže na jednom jedla a na druhém si mohla hrát nebo když se něco vylilo a nebyl čas na uklízení, tak se jen rychle vyměnili tácy a jedlo se dál. Máme modrou barvu a pod tím žlutou a sluníčko. To dvojité polstrování je taky fajn. Když dítě povyroste, tak se jedna vrstva sundá a líp se tam vleze. I stupátko na nohy se dá posouvat, kolečka zabrzdit. Už nevím, co bych dál napsala, ale za nás doporučuji.
Ahoj,
tak my máme taky, sice ještě nepoužíváme, ale od prvního okamžiku, co jsem židličku dala dohromady, tak jsem z ní nadšená, přijde mi opravdu vymykaná a víc si snad člověk přát nemůžu ![]()
Už se těším, až v ní budem hačat a papkat.
Též se připojuju ke spokojeným uživatelům Poly - teda spíš Bára.Super je i polohování, malá jí měla cc od 4 měsíců místo lehátka.
Jen je dost prostorově výrazná, tak pozor na to. Ségře by se třeba do panelákové kuchyně nevešla.
Ahoj,
zidlicku mame pres 2 mesice a je to jedna z mala veci, do kterych bych investovala znovu!
Jsme maximalne spokojeni!Nevim co je to za potah, je zluty s koleckama
…
Ahoj, my tuto židličku máme také a jsme moc spokojeni. Malé je dnes přes 2 roky a pořád v ní dlabe s námi u stolu. Jde krásně přisunout ke stolu. Používáme jí od 5. měsíce a i jsme využívali ze začátku polohování. Máme potah se šnečky.
Doporučuji.
Moc vam všem děkuji za názory už jsem si ji dneska obědnala, včera jsem si ji vyskoušela v obchodě a byla jsem sni moc spokojená tak doufam že i doma bude dobře sloužit. ![]()
My ji máme také, 2a pul roku a mala v ni porad ji. Nemuzu si ji vynachvalit, je uplne supr, nechavame ji i pro druhe mimco. Navic maji hezky design.
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost, jak vyprat popruhy? Já jsem s tou židličkou max. spokojená, jen ty popruhy mám děsně zaflákaný
.
@jajul píše:
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost, jak vyprat popruhy? Já jsem s tou židličkou max. spokojená, jen ty popruhy mám děsně zaflákaný.
vytáhni a dej do pračky.