Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lebi jak jsi spokojená ty?
Mám různá období. Někdy jsem byla šťastná. Ale právě teď méně ![]()
V kolika letech jsem si to měla naplánovat? ![]()
Pokud ve 14ti letech, tak ne, žiju úplně jinak.
Děti pro mě byly fracci a „Já nikdy nebudu mít děcko“ byla dost častá věta ![]()
Ale v 18ti letech už jsem viděla svůj život podstatně jinak a mám zatím to, co si od života přeju
Mám „toho pravého“ a dvě zdravé holčičky
Chybí jen ta práce co by mě bavila, momentálně jsem na rodičovské, ale jsem si jistá že si splním i svůj pracovní sen ![]()
Povolání - splněno
Muž - nikdy, nikdy, nikdy bych nevěřila, že budu mít někoho takovýho
Děti - počet zatím není konečný, složitost cesty k dítěti jsem nečekala
Bydlení - splněno
Jsem spokojená, jak to je.
Žiju tak jak jsem vždycky chtěl, ale ne tak jak bych chtěl zrovna teď.
Vůbec nežiju život, který jsem si kdysi vysnila. SEN: muž urostlý tmavovlasý, REALITA: muž tmavší blond, vysoký a štíhlý. SEN: alespoň 2 děti do 25let, REALITA: jsem šťastná, že jsem ve 32 letech porodila dceru a budu ještě víc šťastná, pokud se nám podaří druhátko. SEN: žít v baráčku, REALITA: bydlíme v paneláku, v bytě ve kterém jsem vyrůstala od 3 let (koupili jsme ho od mamky, která se odstěhovala do domku).
Nežiju svůj sen, žiju náš společný život, jsem spokojená a šťastná. Jasně, vždycky je co vylepšovat a není vždy všechno růžové, ale mám muže, mám dítě, mám kde bydlet a celkově je nám fajnově ![]()
O nekterych vecech se mi ani nesnilo (a to spis tom dobrem vyznamu
). Akorat jsem teda chtela mit deti drive, to mi nevyslo, jinak aspon tak dobre, nebo i lepsi, nez jsem kdysi myslela.
Kdyby mně někdo řekl, že ve svém věku, který pro mě byl babičkovský (a svým způsobem babička jsem), se vdám, budu mít dítě a budu bydlet „na zámku“ a ještě si udržím svoji práci, kterou miluji,, řekla bych mu, že mu přeskočilo.
Takže ano. Pozdní štěstí ![]()
Je to hooodně dlouho, co jsem si napsala svůj list snů
pár věcí jsem si odškrtla, něco mám vysněný z dětských let, což už není v mojí moci si splnit
Na mým chlapovi poslední dobou vidím spíš chyby než přednosti, jsem ve znamení ryb, jsem celý život jednou nohou v oblacích a ten reaálný život bych chtěla úplně jiný než si sním v tom mém světě..ale nejsem si jistá jestli je to možný žít život jaký bych chtěla ![]()
Realita by mě nenapadla ani v nejdivočejších snech. Tak před 10 lety jsem měla před svatbou, počítala s 2-4 dětmi, prací ve vystudovaném oboru, se spokojeným manželstvím, finanční stabilitou, s větším bytem..No dneska jsem rozvedená s dvěma dětmi v bytě, kde jsem se narodila, zatím nezaměstnaná a v oboru asi nic moc nenajdu. ALE osud mi přihrál lásku o jaké jsem snila, chlapa se kterým jsem šťastná a tyhle kotrmelce snáším statečně a s nadějí. A radši moc o ničem nesním. Jsem vděčná za vše dobré.
Žijí tak, jak jsem si to udělala. Některé věci jsem mohla udělat jinak, ale jsem šťastná. Jediné, co mě fakt překvapuje, že učím v MŠ.
už 8 let
a ještě rok po maturitě by mě tam nikdo nedostal. Musela jsem pro to dorůst ![]()
V podstatě mám život jaký jsem si kdysi dávno představovala a jsem za to moc vděčná.
Nežiju, tak jak bych chtěla. Nikdy jsem si takový život nepředstavovala. Umřel mi syn na rakovinu(bylo mu 11).Vše to má za následek i špatné vztahy s pár lidma ve vlastní rodině.
Práce - co jsem vždy chtěla dělat ![]()
Děti - zatím žádné a to jsem chtěla mít 2 - 3 děti brzy
Bydlení - přála bych si domeček, (doufám jen) zatím pronájem v paneláku
Partner - s přítelem jsem „teprve“ pár let, ale není to můj muž snů
Kupodivu jsem s ním ráda ![]()
Ale jsem zdravá, celkově spokojená a mám stále reálnou možnost splnění mých snů ![]()
Téma spíš na pobavení
Chtěla bych se vás zeptat, jestli je Váš nynější život takový, jaký jste chtěly, jaký jste si plánovaly, o jakém jste snily…
Třeba jestli máte tolik dětí, kolik jste chtěly, jestli se věnujete povolání, které jste si kdysi vybraly, nebo jestli se některá divíte tomu, jak jste „dopadla“.
K založení mě inspiroval můj vlastní život, protože si docela často říkám: „Kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu bydlet tady, že budu pracovat tam a tam a že budu chodit s tím divným chlapem, kterého jsem potkala v hospodě, pošlu ho do blázince.“