Kde máte vánoční stromeček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26093
21.12.15 17:55

Kde máte vánoční stromeček?

Ahoj, zakládám téma spíš na odlehčení… Otázka je jasná: Kde máte vánoční stromeček?

My jsme ho zatím vždycky měli v obýváku. Letos si ale děti (hlavně mladší prcek, staršímu se moc nechce, aby nemusel tolik uklízet :-D ) vymyslely, že by ho chtěly u sebe v pokojíčku. Místo by na něj měli, v tom problém není. My jsme jako děti dlouho mívali s bráchou taky stromeček v dětským pokoji. Na organizaci zdobení by to pro nás bylo jednodušší (stromeček nám nosí Ježíšek a zavřít na celej den dětskej pokoj je pro mě o Vánocích menší újma, než zavírat obývák, kde je televize - ach ty pohádky :-D ). Na druhou stranu ve mně hlodá ten červík, že Vánoce bez stromečku v obýváku „nebudou ono“, že ta doba nebude prostě taková… :think: :nevim: Přece jen v dětským pokoji se nevyskytuju tak často. :mrgreen:

Jak to máte vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
21.12.15 17:59

@kate02 my jsme vždy měli zivej stromeček v obývaku a já jsem měla v dětském pokoji menší umelej. Do budoucna to taky tak plánují. Pokud malej bude chtit taky stromeček v pokojicku tak to taky tak udelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.12.15 18:00

My máme 8mi měsíční a stromek je v obýváku na stole a bývá na zemi.. D odětskýho pokoje bych to klidně dala, ale až později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
21.12.15 18:00

Tak v dětským pokojíku by mi to moc nevyhovovalo. Máme ho v obývaku, kde tvoří krásnou vánoční atmosféru…chyběl by mi tam.. I v mém dětství byl vzdy v obyvaku

Příspěvek upraven 21.12.15 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.12.15 18:01
@kate02 píše:
Ahoj, zakládám téma spíš na odlehčení… Otázka je jasná: Kde máte vánoční stromeček?

My jsme ho zatím vždycky měli v obýváku. Letos si ale děti (hlavně mladší prcek, staršímu se moc nechce, aby nemusel tolik uklízet :-D ) vymyslely, že by ho chtěly u sebe v pokojíčku. Místo by na něj měli, v tom problém není. My jsme jako děti dlouho mívali s bráchou taky stromeček v dětským pokoji. Na organizaci zdobení by to pro nás bylo jednodušší (stromeček nám nosí Ježíšek a zavřít na celej den dětskej pokoj je pro mě o Vánocích menší újma, než zavírat obývák, kde je televize - ach ty pohádky :-D ). Na druhou stranu ve mně hlodá ten červík, že Vánoce bez stromečku v obýváku „nebudou ono“, že ta doba nebude prostě taková… :think: :nevim: Přece jen v dětským pokoji se nevyskytuju tak často. :mrgreen:

Jak to máte vy? :mrgreen:

tak si obyvák vyzdob jinak vánočně…větve, jmelí svíčky, ozdoby na lustru záclonách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.12.15 18:02

Taky by mi v obýváku chyběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
21.12.15 18:03
@Lucinesshka píše:
@kate02 my jsme vždy měli zivej stromeček v obývaku a já jsem měla v dětském pokoji menší umelej. Do budoucna to taky tak plánují. Pokud malej bude chtit taky stromeček v pokojicku tak to taky tak udelam

Jo v pokojíku jsme měli taky malej :-) a když bude syn chtít, dostane taky malej..ale určité ne ten, pod kterým budou dárky. Ten si z obyvaku vzít nenecham :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.12.15 18:03

Mějte ty stromečky dva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
21.12.15 18:04

Máme v obýváku + kk, také si tam bez něj Vánoce neumím představit, ale kdyby chtěli děti do pokojíku, tak bych asi dala hlavní větší do obýváku a dětem bych do pokojíčku ozdobila ještě jeden, menší. A Asi bych jim tam dala třeba i 2 dárečky, až by šli spát po hlavní nadílce v obýváku, že by tam ještě našli překvápko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.12.15 18:04

Máme ho PŘIŠROUBOVANEJ k podlaze… :mrgreen: v obýváku…(jsme vlastníci tří kočkošplhounů obecných)tak pro sichr šroubujem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.12.15 18:07

@veronika6913 přesně tak. Darecky a velky stromeček patří do obývaku. Ta atmosféra by mi pak chyběla. Pak když jsem byla starsi tak jsme to dělali tak že jsem pro rodiče dárky měla pod svým menším stromeckem a další dárky byly v obývaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
21.12.15 18:08

Loni jsme měli jeden větší v obýváku a pak měly děti malý v pokojíčku, ten jsem jim zapínala před spaním, ať mají světýlko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
21.12.15 18:09

@kate02 my máme i narozky, návštěvy o stromeček neochudíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.12.15 18:10

Ta myšlenka druhýho je fajn, jen mi to přijde fajn pro větší děti, který už na Ježíška nevěří, nebo v rodinách, kde zdobí stromeček všichni společně… Nevím, jak bych dětem vysvětlila, že Ježíšek donesl ty stromečky dva… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.12.15 18:12

My máme v obýváku…ale já jako dítě mívala vždycky v pokojíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí