Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Máme v obýváku, taktéž by mi chyběl.
A jestli jednou děti budou chtít, dostanou svůj malý, který si budou zdobit u sebe v pokojíčku.
Chtěla jsem napsat na dvoře
(myslela jsem, že dotaz se týká toho, kde ten stromek je TEĎ).
Do lonska býval v dětském pokoji, protože obývák jsme neměli a do kuchyně by se nevešel. Letos bude v jidelne/obyvaku.
@kate02 tak pokud si to děti přejí tak jim třeba říct že jim Ježíšek splnil přání nebo něco takového ![]()
Máme v obýváku, když jsem bydlela s rodiči, tak jsme ho měli taky tam, ale naši koupili malinký umělý stromek a měli jsme ho v pokoji ![]()
@kate02 Mám 2leťáka (skoro 3) a už máme stromeček v obýváku, ani ho nebudu podporovat v tom, aby byl stromek v pokoji. V obýváku si ho užijí všichni a vytváří vánoční atmosféru
@kate02 tak u nás ho ježíšek nenosí, ale připravujeme stromeček pro ježíška. Máme totiž umělý a ví že je doma neustále, tak by se to špatně vysvětlovalo.
@Aspera píše:
@kate02 tak u nás ho ježíšek nenosí, ale připravujeme stromeček pro ježíška. Máme totiž umělý a ví že je doma neustále, tak by se to špatně vysvětlovalo.
My jsme právě tenhle zvyk „přebrali“ s manželem ze svýho dětství, líbí se mi to…
Jen je to trošku nepraktický… ![]()
V obýváku. uklízet z toho borčusu, co každý den děti udělají, ještě jehličí, tak už se zjevím úplně
@kate02 u nás doma jsme co pamatuju zdobili dohromady, tak mi to nevadí.
@kate02 mě by se líbilo, kdy děti přišly 24 večer k ozdobenému stromku, ale to bych asi nedala, tak radši zdobíme společně 24 přes den.
Máme ho také v obýváku a nosí ho Ježíšek, ale pokud si ho dcerka až bude větší přát klíďo jí pořídíme vlastní do pokojíčku. Vánoce miluju, tak klidně stromek v každé místnosti ![]()
Máme stromek v obýváku na zemi. Jako děti jsme měli párkrát i v pokojíčku, nevidím problém dát dětem jeden menší k nim. Zdobíme společně, nevím kdy a jak bych to dělala na tajno a naopak si užíváme to společné zdobení. Zvyk, že nosí stromek Ježíšek mi přijde nadmíru nepraktický. Děti se rádi zapojí do zdobení, mají novou aktivitu a lépe jim to uteče. Zdobíme 23.12.
Máme ho v obýváku. Zdobíme 23. večer s manželem a 24. ráno ho má dcera jako překvapení. Měla zatím jednou tedy
Pokud by chtěla stromek do pokoje, tak bychom jí tam dali nějaký menší. A nazdobili bychom ho společně, protože Ježíšek nosí jen velké stromy, kam pak dává dárky. Tak bych to asi vysvětlila já
Dcera zatím pojmu Ježíšek vůbec nerozumí, ani ten ozdobený strom s ním nespojujeme, je to jen překvapení.