Seznamování s "kámoškami" přes net

Anonymní
9.12.15 11:15

Seznamovani s "kamoskami" pres net

Nevim, jakou zkusennost mate vy, ale ja uz mam dve take, ze pokud se s nejakou maminou seznamim pres nejakou seznamku, tak si piseme uplne v pohode, pak si vymenime treba FB a uz si tak casto nepiseme, jako na seznamce chatu. Tak si tak rikam, treba se jim nelibi muj xi..obličej :nevim:
No kdyz se prestanu ozvyvat jako prvni, tak to upadne a zmizi v zapomeni. To chci tak moc, kdyz bych rada, aby aktivitu hovoru prevzaly ony? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
9.12.15 11:28

A co když to samé očekává i ta druhá? Mimochodem, pokud takovým „tónem“ píšeš i jim, nedivím se, že komunikace ustane. Poznámka o obličeji je mimo. Co spíš zapracovat na zdravém sebevědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.15 11:31

Já to chápu. Taky se mi musí případná kamarádka trochu líbit i fyzicky. Není v tom nic sexuálního :-D čistě proto, že mi má být příjemné se na ni dívat. Ale samozřejmě jsou na prvním místě sympatie. Nicméně to neznamená, že je to tvůj problém. To snad poznáš sama, jestli jsi šereda nebo to bude spíš v něčem jiném…třeba vám došla témata hovoru, málo smyslu pro humor atd…

• Citovat
  • Upravit
15995
9.12.15 12:17
@Želmíra píše:
A co když to samé očekává i ta druhá? Mimochodem, pokud takovým „tónem“ píšeš i jim, nedivím se, že komunikace ustane. Poznámka o obličeji je mimo. Co spíš zapracovat na zdravém sebevědomí?

Nebo na psanem projevu? Ono se ten uvodni prispevek trochu blbe cte. Nicmene moje zkusenost je, ze Facebook bere tu trochu anonymity, co existuje pri jinych formach internetoveho kontaktu, a ne kazdemu to vyhovuje. Taky jsou kontakty, co proste vysumi prirozene, z ruznych duvodu…Nezbyva, nez hledat dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.12.15 12:40

Ono taky to nemusi byt v ksichtu, ale treba zrovna ten Facebook na nektere lidi prozradi dost, tak i zalezi, co sdilis…ja uz si par lidi na Facebooku blokla, protoze me jejich prispevky iritovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.15 14:25

Atraktivni a mila sem. Jen me mrzi ze na chatu mama webu si rozumime dobre a psali sme si kazdy den a jak sme presly na FB tak uz sem parkrat zacinala konerzace ja. Ted uz je to tyden co sem byla zvedava zda konverzaci zacne sama a nic. Sem z toho smutna a dost me to trapi ale jako prvni zase zacinat me pride trapne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak