Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Uz takoveho neco je, nevim jestli vtipneho.. Mamas life nebo tak nejak.
Tak je fakt, ze tohle me pobavilo: „Samozrejme jsem docela vtipna“ ![]()
a jinak za me - ne nekoukala. tyhle veci radeji ctu (kdyz uz), pokud nekdo neni opravdu nadany, tak sledovat domaci videa je utrpeni.
Něco podobného dělá Mamalifestyle, kterou já nesnáším, ale na někoho jiného kdo by taková videa dělal bych nejspíš koukala
@Ali-Ali píše:
Tak je fakt, ze tohle me pobavilo: „Samozrejme jsem docela vtipna“a jinak za me - ne nekoukala. tyhle veci radeji ctu (kdyz uz), pokud nekdo neni opravdu nadany, tak sledovat domaci videa je utrpeni.
Myslis takove ty roztresene a rozmazane videa kde kolisa zvuk? Neee to snad mit nebudu. a vidis. Napisu par vet a uz je to vtipny. ![]()
Ne. Umim travit cas na materske lepe, nez se koukat na video jak ten cas travil nekdo jiny. Uprimne nechapu ani popularitu videi s modou, licenim a podobnymi nesmysly. Pripada mi to trapne a nezazivne. Kdyz mam volno tak kouknu na netu na zpravy, fcb, obcas sem, ale spis si prectu nejakou knizku nebo neco udelam doma. Tato videa mi pripadaji stupidni a nezajimava. Nic proti tobe, samozrejme. Mysleno obecne. ![]()
Příspěvek upraven 04.12.15 v 22:35
Jinak asi nezbyde nez nejaky pilot natocit, pruzkumrm tady to nevykoumas. Tohle dela hodne lidi, ale to neznamena, ze se to nekomu nepovede prodat. Ja osobne radsi ctu nez se koukam, na takovyho fotra se koukat nejak neda..
Tak jsem koukala na to mamalifestyle a je to uplne neco jinyho nez co planuju delat ja. Ta to ma nejak nudny, neco jako tady denicky (ty jsou taky o tom co se delo a obcas neco vtipnyho)
@Podzimnice píše:
Ne. Umim travit cas na materske lepe, nez se koukat na video jak ten cas travil nekdo jiny. Uprimne nechapu ani popularitu videi s modou, licenim a podobnymi nesmysly. Pripada mi to trapne a nezazivne. Kdyz mam volno tak kouknu na netu na zpravy, fcb, obcas sem, ale spis si prectu nejakou knizku nebo neco udelam doma. Tato videa mi pripadaji stupidni a nezajimava. Nic proti tobe, samozrejme. Mysleno obecne.Příspěvek upraven 04.12.15 v 22:35
Me bavi koukat na nektera videa. Treba mam rada ViralBrothers, ale jak co. Denni vlogy jsou nuda, ale vetsinou jsou vtipni. Maji podobny smysl pro humor jako ja.
Nemam absolutne cas, sledovat videa, kde se matka na materske nudi a nejspis nema co delat, kdyz muze neco tak prasteneho prezentovat. Takze ne, nesledovala. To si radeji prectu knizku, nebo si jdu zabehat ![]()
@pikola píše:
Jinak asi nezbyde nez nejaky pilot natocit, pruzkumrm tady to nevykoumas. Tohle dela hodne lidi, ale to neznamena, ze se to nekomu nepovede prodat. Ja osobne radsi ctu nez se koukam, na takovyho fotra se koukat nejak neda..
Pilot mam za sebou, poslala jsem ho asi 3 kamoskam, rikaly ze dobry, ale protoze me znaji, chapou muj humor. Opravdu to nebude o tom jak me deticky krasne rostou a ze se synkovi podarilo rict krasne „baba“. Tak se snazim udelat „pruzkum trhu“, jestli by nekdo cucel na strelenou postpubertalni matku ![]()
@marra2 píše:
Nemam absolutne cas, sledovat videa, kde se matka na materske nudi a nejspis nema co delat, kdyz muze neco tak prasteneho prezentovat. Takze ne, nesledovala. To si radeji prectu knizku, nebo si jdu zabehat
Ja mam porad co delat, ted zrovna pecu par kilo cukrovi na vanoce, sem tam nejaky dort, do toho po vecerech resim podnikani, ale nerada se nudim, tak vymyslim co dal. Pokud nekoukas na zadna videa, tak to nebudes cilova skupina. Ja cucim na serialy a videa hlavne u peceni a vareni.
@Misskaaa píše:
Zakladatelko a proč chceš vůbec začít točit videa?
Tak to ma hodne duvodu. Mam porad denne par nevyuzitych chvil ktere chci vyplnit, pak protoze by me hrozne bavilo bavit urcitou skupinu lidi, a taky protoze psana forma mi nejde, a neumim napsat co bych chtela tak, aby to vyznelo jak bych chtela.
Zatim anonymne prosim - projekt je v plenkach.
Mam plan ze bych zacla pravidelne, dejme tomu kazdy tyden, vlogovat o zivote na materske, o vtipnych historkach, kravinach co vyvadim a takovych blbostech co zazivame kazda denne. Samozrejme jsem docela vtipna, ale zajimalo by me, koukal by se na to vubec nekdo? Nebo uz neco takoveho znate? Ja teda znam neco od moderniho fotra, ale ten je spis na psanou formu (ktera zas nejde me), tak abych se zbytecne neopakovala.
Diik