Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, možná jsem plašan, ale…
Mám hyperstimulační syndrom a dnes mě propustili z nemocnice. Píchám clexan ještě na 10 dnů jako prevenci. Ale je to asi hodina, co mě jakoby začalo težkat lýtko nebo jak to popsat prostě pocit těžké nohy.. nic ale nebolí jen je to takový zvláštní pocit.
V nemocnici jsem si tou nohou docela pomáhala, abych se vysunula výš na postel😓
Je riziko i když píchám clexane? Píchám od čtvrtka a nohu jsem začala cítit před hoďkou…
ano, bohužel je
navíc je teplo, vcelku věrně popisujete příznaky možné začínající trombosy
hyperstimulační syndrom je sám o sobě velice riziková záležitost, takže bohužel i přes clexane / kolik berete / nejste úplně mimo riziko
na druhé straně, pokud by ta dávka clexane byla dostatečně vysoká… ![]()
@Nikol Niki vůbec právě😓 a když ji mám v klidu tak ani v ní ten pocit nemám 🙈
@Anonymní píše:
Mám hyperstimulační syndrom a dnes mě propustili z nemocnice. Píchám clexan ještě na 10 dnů jako prevenci. Ale je to asi hodina, co mě jakoby začalo težkat lýtko nebo jak to popsat prostě pocit těžké nohy.. nic ale nebolí jen je to takový zvláštní pocit.
Je riziko i když píchám clexane? Píchám od čtvrtka a nohu jsem začala cítit před hoďkou…
Kolik vážíš a jakou silu Clexane si pícháš? Jinak ano, semtam se setkavam I s trombozpu přes prevenci injekcema. Nejčastěji u poddavkovanych obeznich nebo rizikovych pacientek
Může být trombóza v obou končetinách zaroveň? Já si myslím, že ne🙈
@Anonymní píše:
Může být trombóza v obou končetinách zaroveň? Já si myslím, že ne🙈
Tak může. Ale obvyklé to není