Beznaděj, strach, zdravotní potíže

Anonymní
21.8.23 09:01

Beznadej, strach, zdravotni potize

Uz vubec nevim co si pocit, vzdy kdyz vyresim jeden problem objevi se dalsi. Muj problem preskakuje organy a soustavy. Chvili nekde dela neplechu a skoci dal. A pak zase dal a pak se zase vrati a jeste se zhorsi. Takze k bolesti hlavy se prida jeste brneni hlavy a obliceje, paleni jazyka. K bolestem bricha se prida jeste bolest zad. K preskakovani srdce bolest na hrudi. Za posledni dva roky jen chodim po doktorech, protoze mi porad neco je. Dva mesice v kuse me bolela hlava, sla jsem na neurologii kde mi udelaly ct mozku, prokleply a vse bylo v poradku. Pak byl nejaky cas klid, ale bolest je tu zas a k tomu to brneni a ja uz nevim co mam delat, jestlit tam jit znovu, nebo cekat az to prejde. Jsem jak magor, neni den, aby mi nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17141
21.8.23 09:05

Heduš ještě žije? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
21.8.23 09:08
@Jahudka82 píše:
Heduš ještě žije? :think:

Není to MilujicislecnaT ta pořád brní?
Edit: tak podle srdickovyho testu není, takže Heduš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 09:11

Nejsem ani jedna ani druha. Bohuzel

• Citovat
  • Upravit
2003
21.8.23 09:20

Takže na neurologii ti řekli že je vše ok a nenapsali ani hořčík, kterého máš evidentně nedostatek? Tak určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 09:22

@medvidka nenapsal mi horcik, kupovala jsem si ho sama

• Citovat
  • Upravit
Birds
21.8.23 09:32

Opravdu čekáš, že tady ti někdo se zdravotními problémy pomůže, zvlášť, když jsou takhle nespecifické a ne zcela běžné? Myslíš, že tady jsou lidi chytřejší než lékaři, kteří se tomu věnují celý život?
Spoustu z nás má vleklé potíže, já taky, řeším to už deset let. Ale neřeším to tady, ale s lékaři.

Navíc, těžko říct, jestli to tady bude brát někdo vážně. Nikdo tě tu nezná, jsi anonymní. Mám kamarádku, která není dne, aby si na něco nepostěžovala. Jednou problémy se žaludkem, takže nejí deset potravin a je schopna o tom mluvit půl hodiny. Pak problémy s játry, ale to sama dodá, že to si způsobila sama zbytečným užíváním léků, jenže to říká tak, že je to vlastně informace k řešení pro ty ostatní. Pak má nateklý kotník, takže pajdá. Z toho jí bolí koleno. Pak jí vlastně bolí záda. Pak má migrénu. Pak chodí na fyzioterapii. A pořád něco! Ale že má nadváhu, že nemá pohyb, protože je prostě lenivý tvor, to by jí zkusil někdo říct a hned je nepřítel číslo jedna, protože ji kritizuje takovou, jaká je.

Takže s vámi lidmi, co vám pořád něco je, je to těžký. Nikdo z nás laiků se tím nechce zabývat, protože nevíme, co s vámi a nebere to konce.

• Citovat
  • Upravit
43031
21.8.23 10:39
@Anonymní píše:
Uz vubec nevim co si pocit, vzdy kdyz vyresim jeden problem objevi se dalsi. Muj problem preskakuje organy a soustavy. Chvili nekde dela neplechu a skoci dal. A pak zase dal a pak se zase vrati a jeste se zhorsi. Takze k bolesti hlavy se prida jeste brneni hlavy a obliceje, paleni jazyka. K bolestem bricha se prida jeste bolest zad. K preskakovani srdce bolest na hrudi. Za posledni dva roky jen chodim po doktorech, protoze mi porad neco je. Dva mesice v kuse me bolela hlava, sla jsem na neurologii kde mi udelaly ct mozku, prokleply a vse bylo v poradku. Pak byl nejaky cas klid, ale bolest je tu zas a k tomu to brneni a ja uz nevim co mam delat, jestlit tam jit znovu, nebo cekat az to prejde. Jsem jak magor, neni den, aby mi nic nebylo.

pokud jsi radne vysetrena, tak se to snaz ignorovat. To jsou vsechno pocity, co lidi mivaji. Res jen opravdu obtezujici potize, jako bolest, ale preskakovani srdce a brneni kolem ust nic neznamena. Jsou leky na potlaceni vnimani tech pocitu, maji sve nezadouci ucinky a pricinu neleci, ale daji se kdyztak dat. Ale nejspis budes i uzkostna, takze psychikou bude nejlepsi zacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 10:41
@medvidka píše:
Takže na neurologii ti řekli že je vše ok a nenapsali ani hořčík, kterého máš evidentně nedostatek? Tak určitě

ve skutecnosti nedostatek horciku nema prakticky nikdo a na tahle brnicja pomuze jen malokomu a vetsinou prechodne jako placebo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 10:52

@Pudloslava s timhle brnenim jsem jeste vysetrena nebyla, kdyz jsem byla na neurologii mela jsem zrovna nebrnici obdobi, takze jsem jenom resila tu bolest hlavy a skubani svalu. To brneni se mi ted po obliceji ruzne stehuje, nejhorsi je to ted kolem leveho oka a na cele. mozna to spis vic pali nez brni. Vcera mi dokonce mravencila cela hlava. Jsou to opravdu zvlastni pocity a tezko se ignoruje, spis na to porad myslim a tim je to horsi.

• Citovat
  • Upravit
2003
21.8.23 12:18
@Anonymní píše:
@Pudloslava s timhle brnenim jsem jeste vysetrena nebyla, kdyz jsem byla na neurologii mela jsem zrovna nebrnici obdobi, takze jsem jenom resila tu bolest hlavy a skubani svalu. To brneni se mi ted po obliceji ruzne stehuje, nejhorsi je to ted kolem leveho oka a na cele. mozna to spis vic pali nez brni. Vcera mi dokonce mravencila cela hlava. Jsou to opravdu zvlastni pocity a tezko se ignoruje, spis na to porad myslim a tim je to horsi.

To je úplně jedno jestli zrovna potíže máš nebo ne, neurolog v případě takových potíží dělá běžně testy na neurosvalovou dráždivost (Chvostkův příznak a další), případně i EMG. Zajímalo by mě co ti teda dělali když tě pustili domů s tím, že ti nic není. Jestli tím „prokleply“ v úvodním příspěvku myslíš toto.. CT mozku nechápu už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 12:33

@medvidka neurolozka mi udelala vysetreni kladivkem, zkontrolovala reflexy, oci, divala se jak chodim, stojim. Zmerily mi tlak. Ct mozku jsem mela kvuli velke bolesti hlavy, na kterou nereagovali analgetika. Beru warfarin, rikala, ze proto me na nej radsi posle. Jinak rikala, ze posilat me na dalsi vysetreni ji v tuhle chvili prijde zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
43031
21.8.23 14:23

Tak si tam znova zajdi, kdyz se to zmenilo. Muzes mit i trojklanny nerv. Nejake leky se mohou vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 15:00

@Pudloslava uz jsem objednana na zari, tak snad to nebude zadnej prusvih.

• Citovat
  • Upravit
43031
21.8.23 15:48
@Anonymní píše:
@Pudloslava uz jsem objednana na zari, tak snad to nebude zadnej prusvih.

vůbec to nevypadá jako něco vážného, jen jestli ty vydržíš. kdyžtak sběhneš na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí