Zima na puse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
19.12.13 09:13

Díky holky herpesin vysadím, a přejdu na konopnou mast nebo aloe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 09:15
@pozlátko píše:
Díky holky herpesin vysadím, a přejdu na konopnou mast nebo aloe

Hlavně něco mastnýho! Jinak u nás se osvědčilo na suchosti kolem pusy heřmánkové Labelo. Nedám na něj dopustit a mažu jím i děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 09:20

Zkus placentu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
38135
19.12.13 09:20

@pozlátko Herpesin je na houno na vsechno, ten nedavej, zkus ten Miraclean, zinek vyleci na kuzi kde co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 09:44
@Ve-ru píše:
Zkus placentu :mavam:

To je fakt! Taky super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
19.12.13 10:02

Jakejkoliv jeleni luj nebo pomadu a mazat a mazat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
19.12.13 10:11

V lékárně jsem koupila mastnou mast s technickým konopím.
Syn má taky věčně olezlou pusu v zimě, pokud je tím myšlena suchá vyrážka okolo rtů a v koutcích. Pomáhá to.

A preventivně používáme jelení lůj - ten klasický špalek, každý máme svůj. Je lepší než nějaké navoněné balzámy.

Já výraz „zima“ znám, někdo to používá pro vyrážky, někdo přímo pro opary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.12.13 10:11

Když už děti mají lišej, mažu je placentovou tyčinkou, mám z ní pocit, že i když to olížou, není to takové svinstvo jako některé mastičky. Preventivně mažu (tedy, ráda bych mazala, ale jsem skleróza) Niveou (Nivea Baby proti větru a chladu). Rozhodně to chce něco mastného a bez vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
19.12.13 10:14

Herpesin určitě ne, je zbytečné do dcery prát léky, to chce jen promastit. Zkus kalciovku, je levná a pomáhá na spoustu věcí. Popř. mě se hodně osvědčil COLD CREAM od Avene. Na -jak říkáš - zimu na puse trpím dost, několikrát za zimu a to to mám většinou až do krve rozpraskané :-( Od té doby co jsem koupila ten cold cream tak mám pokoj, používám ho už na začátku zimy jako prevenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 10:48

Trochu OT, ale musím… Lékárníci mi někdy přijdou na hlavu. Dítěti kolem pusy prodá Herpesin, aniž by se jednalo o opar, a když si jde těhule pro kapky do nosu, měla by mít pomalu povolení z ministerstva zdravotnictví :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.12.13 12:29
To je fakt, mě nechtěli prodat Bioparox když kojím. říkala jsem, že to mám na doporučení dokrotky a ta lékárnice té doktorce volala, jestli prý je to pravda.. no je toto možné? :zed:
@KPKristy píše:
Trochu OT, ale musím… Lékárníci mi někdy přijdou na hlavu. Dítěti kolem pusy prodá Herpesin, aniž by se jednalo o opar, a když si jde těhule pro kapky do nosu, měla by mít pomalu povolení z ministerstva zdravotnictví :zed: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Ve-ru
19.12.13 12:30
@KPKristy píše:
To je fakt! Taky super!
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
21903
19.12.13 12:34
@jane-e píše:
@pozlátko Herpesin je na houno na vsechno, ten nedavej, zkus ten Miraclean, zinek vyleci na kuzi kde co [/cita

Zinkovy masti jsou moc fajn, ale vzhledem k tomu, ze zinek vysusuje, bych to na tenhle problem nedavala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.12.13 13:54
@Eemii píše:
@jane-e píše:
@pozlátko Herpesin je na houno na vsechno, ten nedavej, zkus ten Miraclean, zinek vyleci na kuzi kde co [/citaZinkovy masti jsou moc fajn, ale vzhledem k tomu, ze zinek vysusuje, bych to na tenhle problem nedavala :think:

tak ono je to slozity, u nas se zima rika oparu a na ty je zinek vyborny, pokud je to jen sucha vyrazka, tak pak radsi neco mastnejsiho, o tom zadna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.12.13 15:06
@Lizzi píše:
To je fakt, mě nechtěli prodat Bioparox když kojím. říkala jsem, že to mám na doporučení dokrotky a ta lékárnice té doktorce volala, jestli prý je to pravda.. no je toto možné? :zed:
:roll: na palici. Příště radši poslat chlapa a bude to bez keců :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek