Zimní boty Fare - máte tento typ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17226
7.12.11 09:04

Zimní boty Fare - máte tento typ?

Ahoj všem,
chtěla bych se jen zeptat, zda nemáte pro své dítě tyto zimní boty Fare ?
Zajímala by mě hlavně výdrž (samozřejmě po impregnaci) vůči sněhu, i mokrému :think:

Děkuji za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
7.12.11 09:11

ahoj,mame cerveny a josu skvely,malej miluje louze ap okud louzi prosel,tak nemel mokre boticky,na to aby v louzi zustal jsem to neriskla,ale kdyz ji prosel,fakt vydrzely.pokud hledas botky,co vydrzi,tak musi mit GORE-TEX system,ten pry drzi dlouho,kamaradka je ma pro malou a je spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 09:22

Díky za opdověď. Tak já vím, že Goretex vydrží mnohem víc, sama mám goráče 8) . Jde spíš o to, že když u nás v nížině napadne sníh(samozřejmě vydrží jen 2-3dny, pak je to břečka), tak jestli na procházku mohu tyto boty risknout?
Vloni syn sněhule neunosil, takže letos jsme koupili jen tyhle botky.
A goretexy za takovou cenu pro něj na 4měsíce kupovat nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 09:49

ja je koupila z druhe ruky za cca 120.- protoze maly teprve chvili tapka a tak je taky moc neunosi a vim,jak strasne jsou drahe.ale na bazos.cz jsem je sehnala fakt skvele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 10:07

Myslíš tyhle botky FAre za 120Kč nebo Goretexi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 10:12

goretexi.fare nam koupily babicka s dedou nove,tak ani presne nevim,kolik takova legrace stoji.ty fare nosime ted,protoze goretexi jsou fakt kdyz prsi,nebo sneti,taky u vas rano snezilo?jsme z prahy a prekvapilo me to,ze tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 10:20

Aha. No, my už ty fare máme doma, Kuba je už nosí, ale přemýšlela jsem, zda opravdu vydrží, jak říkala prodavačka. Vloni jsme měli podobný materiál a ještě sněhule, ale to byl ještě z 80%v kočárku, i když už sám chodil :think: Letos se mi moc do sněhulí právě nechce, a je i problém na něj něco sehnat, má velikost 28 :zed:
My jsme z Litoměřic, tady sněží a prší dohromady. Vloni už touhle dobou byl sníh a dokonce mám z listopadu fotku na saních ve městě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 10:26

No právě, to už je velká pálka :roll: ALe příští rok už do nich asi půjdeme, Kuba bude zralejší v chůzi, ujde víc a budu vidět pořádné využití 8)
Jde mi právě o tento typ v odkazu, zda někdo nezkoušel procházky ve sněhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 10:27

Aha, koukám, že příspěvek přede mnou zmizel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 11:07

no me malej prave taky tak z 80% tak je vetsinu casu ve fusaku.ale pristi rok taky koupime ty nej,preci jen,na detech nemuzeme setri,vid?ale asi jeste koupime snehulky do snehu az si bude hrat s tatou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 11:12
mambryle píše:
no me malej prave taky tak z 80% tak je vetsinu casu ve fusaku.ale pristi rok taky koupime ty nej,preci jen,na detech nemuzeme setri,vid?ale asi jeste koupime snehulky do snehu az si bude hrat s tatou :P

No, já budu doufat, že letos to Kuba vydrží v těch Fare. Sněhulky jsem na něj žádné levnější nesehnala, a fare byly jediné, které oblékl a jsou mu pohodlné. Je totiž problém sehnta na 2leté dítě velikost 28 s vysokým nártem, širokou nohou a a by byly lehké pro chůzi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 12:16

nasemu malymu je 15mesicu a mame stejny problem,vojtisek ma moc vysoky nart a sirokou nohu a ma 23 nohu,takze taky super :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 12:25

No, nezávidím ti výběr botiček do budoucna. Kuba musí mít Fare nebo něketré druhy Superfit…obojí nejsou levnou záležitostí :zed:
Kuba měl první boty v 10.měsíci, protože od 9,5měsíce chodil plně sám( nic jsme ho neušili, prostě se pustil nábytku a velmi ryhcle se rozchodil) a to začínal na 21, zimní boty měl v 15.měsíci 23, jako vy :lol: Ve městě a naší prodejně botiček jsme za exoty.
Upřímnou soustrast do budoucna při výběru bot. Tady mi pořád říkají, že tuto velikost už obejdnávají pro školkové děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 13:07

to jsme na tom naprosto stejne,vojtisek se v 9,5 mesicich najednou zvedl a udelal rovnou 6 kroku a uplne sam,do te doby se batolil,my jen koukaly a nechapaly,zacinali jsme na 21 jako vy a ted mame 23 a je to sila,hlavne,jak zacina zima,tak mu dam treba 2 puncosky na sebe a hned uz noha neprojde,nechapu.jako je to strasny,a desne tezky najit neco,aby mu to bylo dobre.taky kdyz jdeme v praze nekam do prodejny a rikam,ze chci 23 tak na me koukaji,jako kdybych mluvila mongolsky,kamaradka ma holku,ta ma 3 roky a 24 nohu.ono doopravdy najit boty,ktere mu narvu na nohu je desne tezky a to zijem v praze a kdyz uz je najdeme,tak je mi spatne z te ceny :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 13:12

Mambryle, to ti věřím a plně tě chápu. Nejhorší bylo, že jsem mu vloni koupila v listopadu zimní boty a koncem ledna sháněl další o číslo větší, 24. no, nakonec jsme sjeli do Deichmann(nebyla jsem nadšená, ale unás nic neměli) a tam vzala na ty dva měsíce do konce zimy botičky za 450Kč 8) Tím, že moc nehodil, tak jsem se o kvalitu nebála, ale letos je to jiné, už je bez kočáru.
Asi skončíte jako my na Fare, ty dělají pro Kubovu nohu sice dobré boty, ale fakt dost drahé.
Kamrádka už kupuje synovi Fare přes MMB(vyjde to levněji), ale toho se ještě bojím, i když vím, že tato značka sedí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková