Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky máte někdo doma tyto botky? potřebuji recenze zda se dobře obouvají nebo jsou těsné děkuji. Máme nožičku 14cm tak bych měla vzít asi u této značky velikost 25? tam píší stélka 15cm
Máme zkušenost z minulé zimy. Jsou super. Dobře se obouvají a jsou příjemně široké. Syn má širokou nohu a vysoký nárt, hned tak něco neobuje, ale tyhle v pohodě. Berte je
u
@Nepr. Petikytka píše:
Máme zkušenost z minulé zimy. Jsou super. Dobře se obouvají a jsou příjemně široké. Syn má širokou nohu a vysoký nárt, hned tak něco neobuje, ale tyhle v pohodě. Berte jeu
@ZandaU no vida:-) a my je brali právě proto, že jsou už od pohledu široké. Syn si společně s nimi zkoušel Geoxy a tyhle mu seděly líp.
Dobrý den,
nemáte někdo, prosím, zkušenost, se zimními botami Keen Winterport, syn má hodně širokou nohu, při 15,5 cm 7 cm, jsou boty dost široké? A jak jsou ohebné?, vypadají totiž dost tuze a těžce. Jdou dobře obouvat?
Děkuji.
Male jsme kouplili keeny letos, přesně Terradora Winter dětské sněhule, spodek boty drží ale asi zapoměli dát membráná Keen dry na horní část boty takže od kotníku nahoru je má při bobování durch každej den, navíc asi třetí den vyletěla pružinka z plastu na povolování bot, a reklamace měsíc, prý na výměnu neexituje, takže se budou reklamovat až po sezoně, takový boty už nikdy. To byla asi poslední šance kterou keeny dostaly, zlatej goretex a cenově srovnatelný, tak jen aby jste nenaletěli jako my.
My máme Keen Basin, i loni jsme je měli na zimu, a ještě nikdy nepromokly. Já mám do sněhu Keen hoodoo a maximální spokojenost se značkou Keen.
Ještě doplním, že na běžnou suchou zimu má syn BF Jonap s vlnou. Jsou krásně měkké, lehké a široké (syn má extrémně širokou nohu a toto byly nejširší boty, které jsem našla). Do sněhu máme Keeny.