Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky,
poraďte, jak mám vyřešit botky u 14 měsíčního batolete, které nechodí? Nechce se mi dávat tisícovku za zimní botičky
Napadly mě takové ty teplé capáčky, huňaté kozačky, nevíte, kde by se daly koupit? Malá má nožky v nánožníku ve fusaku, tam už není vlna, takže je má celkem často studený. Dávám jí punčochy, ponožky a takové teplejší capáčky, ale není to ono.
Díky za rady ![]()
Kup nějaké sněhulky z druhé ruky, já jsem třeba kupovala Demar, nebo jakékoli, za pár korun - Lidl nebo z nějakého sportu… Chodícímu bych to nekoupila ale jen do kočárku s klidem.
@Pomka Boty určitě na nic nepotřebuje, nějaké teplé „botičky“ na natáhnutí jsem mívala z H&M apod., popř. vlněné ponožky - tím myslím z opravdové vlny.
@Pomka Viděla jsem nějaké v C&A a u stánkařů na Vánočním trhu kožené podšité beránkem.
Ahoj, maly sice uz zacal chodil, ale jen doma, tak jsem mu koupila u vietnamcu, chodit v nich nebude, ma je jen proto, aby mu bylo teplo..
@Pomka náš má obyč kožené capáčky od Fare.. on sice chodí, ovšem né venku. A do fusaku to stačí, nohy studené nemá ![]()
@Pomka píše:
Holky,
poraďte, jak mám vyřešit botky u 14 měsíčního batolete, které nechodí? Nechce se mi dávat tisícovku za zimní botičkyNapadly mě takové ty teplé capáčky, huňaté kozačky, nevíte, kde by se daly koupit? Malá má nožky v nánožníku ve fusaku, tam už není vlna, takže je má celkem často studený. Dávám jí punčochy, ponožky a takové teplejší capáčky, ale není to ono.
Díky za rady
ahoj, mohu tio vrele doporucit vlnene backurky http://www.merino.cz/index.php?… Pán je vyrabi ve dvou velikostech, ale kdyz si zavolas na to telefonni cislo, tak ti myslim usijou takovou velikost, jakou potrebujes. ja je mela por malou do nositka, venku mraz jak v ruskym filmu a mala nozky teoploucky.
Holky, díky za tipy. Zkusím se mrknout v těch obchodech, chci jet trošku na jisto, normálně se do obchoďáku nedostanu.
Nošené mě nenapadly, mrknu na bazárky.
@brko ty vypadají perfektně! Něco takového jsem měla na mysli ![]()
My máme takovéto http://www.fler.cz/…acky-3109987, a jsme spokojení. Používám už na druhé dítko. Dcerka se nejspíš do jara nerozchodí, tak to na zimu bude stačit, případně i postavit na zem na chvíli by v tom určitě šlo.
Začíná chodit, ale zatím ne venku.
Stačí jí teplé ponožky navíc. Nohy studené nemá. Co budete dělat, až bude mrznout
?
Pokud se do té doby nerozchodí, máme capáky podšité beránkem, dostala jsem jako dárek pro jedno z předchozích dětí od ségry, kupovala na Vánočních trzích.
@Jana206 tak já taky nejsem venku v ponožkách a nosím teplé boty už teď
Malá má nohy studený, ponožky jí prostě nestačí. Navíc když nohama nehýbe.
Mi máme z tesca sněhule na suchý zip vyloženě pro nechodící děti. když dostane jenom navlékací capáčky nebo huňaté ponožky okamžitě si je sám sundá ![]()
@Jana206 píše:
Začíná chodit, ale zatím ne venku.
Stačí jí teplé ponožky navíc. Nohy studené nemá. Co budete dělat, až bude mrznout?Pokud se do té doby nerozchodí, máme capáky podšité beránkem, dostala jsem jako dárek pro jedno z předchozích dětí od ségry, kupovala na Vánočních trzích.
No, až bude mrznout, bude mít taky teplý boty, jako teď. Plus teplejší svetr.
Já už taky nosím zimní boty a až bude mrznout, budu je nosit taky.
Co jinýho? ![]()
@Pomka píše:
Holky,
poraďte, jak mám vyřešit botky u 14 měsíčního batolete, které nechodí? Nechce se mi dávat tisícovku za zimní botičkyNapadly mě takové ty teplé capáčky, huňaté kozačky, nevíte, kde by se daly koupit? Malá má nožky v nánožníku ve fusaku, tam už není vlna, takže je má celkem často studený. Dávám jí punčochy, ponožky a takové teplejší capáčky, ale není to ono.
Díky za rady
Našemu je 15 měs, nechodí, koupila jsem mu na bazaru normální zalepovací zimní boty, asi za 200.
Bych se ani nevyprdla na nějaký navlíkání osmero ponožek. Tyhle mu dám jen na punčošky a nožky mívá teplé. ![]()