Zimní bunda pro tříleťáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zimni bunda pro triletaka
Dobry den maminky, potrebovala bych poradit jakou znacku bundicky vybrat pro syna na zimu. Nechci nic extemne draheho, aby to ve skolce neznicil, ale zase na druhou stranuu bych chtela, aby byl v teple a suchu.Jake mate zkusenosti se znackami Ydi, Topolino, Lidl, HM.?Predstavovala bych si bundicku do 1000kc. Dekuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kluk má od loňksa zimní budnu z Lidlu a bazárkovou soupravu 3v1 od Tchiba a obojí je fajn. Vloni v tom odchodil celou zimu, lyžoval v nich (víc mu vyhovovala ta z Lidlu).
- Citovat
- Upravit
@karafiát Starší měl loni z Lidlu a doufám, že mu bude i letos. Už si nepamatuji, kolik stála, ale míň jak 500 určitě. Za mě spokojenost. Loni byla celkem mírná zima, takže ji až tak moc nenosil. Většinou jsme vystačili s „lídláckou“ nepromokavou a pod to teplejší mikinu. A i s touto ty nejlepší zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji zimní vždy komplet Tchibo. Měl ji loni i předloni, letos ji bude mít zase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak ja jen zopakuju, co je v predchozich prispevcich. Meli jsme lidl i tchibo a obe uplne v pohode, obe bych koupila zas. Letos jsem koupila od kamaradky oteplovacka columbia, tak k tomu budem potrebovat uz jen zimni bundu. Predtim jsme kupovali cele komplety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl bunda byla fajn, v kombinaci s jejich oteplovákama dobrý komplet na zimu a vlastně i se sněhulema:-) Prostě v akci co bude příští týden se lze dobře vybavit za slušnou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám z loňského výprodeje funkční z HM a nemůžu si stěžovat. Za mě jeden tip - ber barevnou, vzorovanou. Na jednobarevné je každá špína hned vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
máme od loňska bundičku z Lidlu, byla myslím za 444 kč, je super, máme k tomu i oteplováky.
Kombinézy Zdi, máme dvě, opravdu nepromokavé, u bundiček to myslím bude to samé ![]()
A z Topolina máme bundu s pletenými rukávy, máš asi na mysli jen nepromokavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám HM a Topolino a jsem moc spokojená s obojím:-) Koupila jsem bazarové. Potom mám ještě dobrou zkušenost se značkou wolf. Lidl taky není špatný, ale občas je boj to sehnat a to mě nebaví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me taky Lidl, pro starsiho se tam pristi ctvrtek chystam mladsi ma po starsim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuji za rady. Bundy z lidlu vypadaji pekne, jen jsem se bala, aby mu v ni nebyla zima a o ydi jsem nejde cetla, ze to prodavaji vietnamci a jsou nekvalitni a promaci se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ja kupuji uz nekolik let H&M veci na zimu, oteplovaky, bundy i vysoke rukavice, bud nove kdyz je sleva na jare a nebo zanovni pouzite, jsou to super kvalitni veci, nedam dopustit.
Mame 3ti rok i softshel bundu a od jara do skoro snehu ji syn vyuzije, v lete i kdyz je chladnejsi den, prsi-misto plastenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fima chtěla jsem se zeptat, jak je to u tchiba s velikostmi, nikde jsem nenašla rozměry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsme měli z Tchiba, jen pozor, mají to docela velke.
Jenom chci rict, ze do 1000 je to docela slusny prostor, to koupis i bundicku třeba v Next, a s temi jsem ja moc spokojena.
Ted jsem kupovala na 5,5leteho za 745,–, super silna bunda, nepromokava.
Na 3,5 leteho jsem mela totez z Next myslim za 600,–.
Bundicky tam - alespoň podle mého vkusu - mají hezci a levnejsi nez třeba HM.
Ale to je na kazdem, co si oblibi a co mu/diteti vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit