Zimní bunda pro tříleťáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
9.10.14 16:25
@karafiát píše:
Holky dekuji za rady. Bundy z lidlu vypadaji pekne, jen jsem se bala, aby mu v ni nebyla zima a o ydi jsem nejde cetla, ze to prodavaji vietnamci a jsou nekvalitni a promaci se.

Vietnamci prodávají Peng ming, Ydi je italská značka, máme asi čtvrtou kombinézu na prcka,
dcera má kombinézu a bundu a nepromáčí se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
9.10.14 16:27

@nakukovatelka Jojo,my máme z Nextu bundičku s hasičákem a policií, tu malej miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.10.14 17:00
@karafiát píše:
@Fima chtěla jsem se zeptat, jak je to u tchiba s velikostmi, nikde jsem nenašla rozměry.

Tchibo je vždycky o něco větší. Obecně u nich platí, že číslo velikosti = rovná se výška dítěte. Ale já tam kupuju to oblečení (právě třeba ty bundy) i ještě větší záměrně, protože klukovi to takhle vydrželo dvě zimy. Kluk má nějakých 99 cm, normálně bych mu koupila tu 98/104, ale vzala jsem mu tam tu soupravu 110/116.Dneska to akorát dovezli, tak jsem mu to zkoušela. Po vybalení z krabice mi to přišlo obří, ale hrozně to klamalo jen na ten první dojem, protože když to na sebe navlékl, tak to má dobré. Má to větší, ale dobré, sedí mu to. Kolem rukávů to má regulaci, ty oteplováky v pase taky, takže se to dá všechno krásně nastavit. No a mladší zdědí po starším tu minulou a to je 86/92. On má 76 cm, je to prcek, myslela jsem, že mu to bude strašně veliké a budu mu kupovat ještě extra něco menšího, ale když jsem mu to oblékla, tak to zase jenom tak vypadalo a může to naprosto v pohodě nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.10.14 17:21

@Fima moc děkuji za info, velikostně jsme na tom asi obdobně jako vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.10.14 17:22

@ala42 tak to jsem ráda, že to slyším, měla jsem strach, abych nenaletěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.10.14 17:28

@Fimatak jsem malého přeměřila a máme 102 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.10.14 17:36

@Fima ještě mě teď tak napadlo, mohla bych tě poprosit, až budeš mít chvilku o přeměření kompletu, pokud ti to tedy nebude vadit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.10.14 18:08

Tak ja jsem „podlehla“ hodne kvalitnim bundickam, kupuju na MMB vetsinou lyzarske bundy dobrych znacek s dobrym vodnim sloupcem (ted mame Snoxx bundu i kombinezu) a sezenu vetsinou kolem 300-400 ve stavu jako nove. Protoze mi prijde, ze kdo kupuje tyhle znacky, ma dost penez a bundy jsou temer nenosene, treba jen tyden na lyze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.10.14 08:51

@Aliik ne, ze bych to nejak extra prozivala, ale ja třeba obecne nemam rada, když lidi chodi po meste v lyzarskem :mrgreen:, samozrejme u deti se to tak nebere, taky jsem vloni davala malymu hodne Alpine Pro bundu od lyzar. kompletu - protože byla mirna zima a lyz. bundy jsou slabsi, nez bundy na bezne noseni. Docela mi tam prekazi ruzne ty vychytávky na lyze - ruzna poutka na všechno mozne apod., která clovek oceni na horach, ale ve meste/skolce apod. moc ne.
Bunda do města je u me bunda, kterou zapnu na zip az po bradu a to je všechno - zadne suchace, vnitrni manzety na palec (které ve skolce akorát prekazi) apod.
Lyzar. bundy jsou i jinak strizene apod.
Ale každého věc - jen muj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.10.14 12:22

@karafiát Určitě. Večer poměřím, můžu ti v tom vyfotit i malého, jak v tom vypadá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
11.10.14 10:27

@Fima jéé jsi zlatíčko, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie