Zimní kombinéza Tchibo?

24.10.11 13:03

Zimní kombinéza Tchibo?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Dostala jsem kombinézu Tchibo. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi strašně tenká, a když si představím, že svého syna vyšlu ven v -20 C v této kombinéze, tak nevím, nevím :roll: . Můžete mi někdo poradit, zda se jedná vůbec o zimní kombinézu? Když jsem se dívala na internetu, všude se mluví o zimních kombinézách 3 v 1, což tato není.....díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
24.10.11 13:05

Na pohled to jako zimní kombinéza vypadá, ale v nabídce tchiba jsem nic podobného ted neviděla.

Z fotky ale její tlouštku nepoznám.

• Citovat
  • Upravit
24.10.11 13:08

Ta kombinéza už je po jednom dítěti, takže v aktuální nabídce se asi neobjeví. Třeba ji bude mít někdo doma a napíše mi svoje zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankajanka
24.10.11 13:09

Ty dělali dřív. O zimní kombinézu se určitě jedná, ale je jasné, že jestli jste ji podědili, praním se výplň logicky ztenčí, takže není jako nová. Já mám taky po synovi set Tchibo 3v1 už tenkou, sepranou. Takže jedině podvlíknout do velké zimy, ale ono to neprofoukne, spíš už může provlhnout, jestli je hodně stará.

• Citovat
  • Upravit
4688
24.10.11 13:54

je to starší model, dřív v tchibu takové dělali…možná 4 roky nazpět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 20:03

Díky za info. Tak to prubneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
25.10.11 18:17

Tak v minus 20 stejně ven chodit nebudete. Když ji podvlečeš, tak pak sama poznáš, jestli stačí nebo budete pořizovat jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat