Zimní kombinéza od Vietnamců?

4336
23.10.11 20:20

Zimní kombinéza od Vietnamců???

Ahojky!
Chtěla bych se zeptat, jestli jste některá koupila už někdy zimní kombinézu pro prcka u Vietnamců. Dá se u nich sehnat nepromokavá kombinéza?
Nechci slyšet, že byste u Vietnamců pro děti nic nekupovali, prostě se ptám, jestli je má otázka vůbec v reálu uskutečnitelná.
Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
23.10.11 20:23

známá minulej rok koupila moc pěknou z oevnýho matroše za 500 kč,ale jestli jí vydžela celou zimu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.10.11 20:24

U nás Větve rušily obchod, takže jsem tam koupila krásnou kombinézu za 150 korun… :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
23.10.11 20:28

Ahoj, kombinézu zrovna ne, ale kupovala jsem zimní bundy (pro každou dcerku jednu bundu, aby měly na ven na zahradu a tak) a nemůžu si stěžovat na kvalitu :palec:. A zrovna dnes jsem okukovala kombinézy a zimní bundy.
Jinak ale jsem zrovna v pátek koupila dcerce lyžařsku soupravu v Takku a dostala jsem slevu 40%, takže mš cenově vyšla stejně jako od veitnamců :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.10.11 20:32

ahojky, kdysi jsem starší dceři koupila kombinézu na tržnici, před cca 8lety stála 600,– a až na jednou měněný zip slouží i mladšímu synovi bez problému :palec:

• Citovat
  • Upravit
4336
23.10.11 20:32
cimbík píše:
Ahoj, kombinézu zrovna ne, ale kupovala jsem zimní bundy (pro každou dcerku jednu bundu, aby měly na ven na zahradu a tak) a nemůžu si stěžovat na kvalitu :palec:. A zrovna dnes jsem okukovala kombinézy a zimní bundy.
Jinak ale jsem zrovna v pátek koupila dcerce lyžařsku soupravu v Takku a dostala jsem slevu 40%, takže mš cenově vyšla stejně jako od veitnamců :pankac:

Díky, ale my máme tyhle obchody nejblíž 45km v Plzni, takže mi asi nezbyde nic jiného, než kombinézu koupit u Vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.10.11 20:39

ahoj, aj ja som malej kupila kombinezku u cinana…13eur /cca 400Sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.10.11 20:42

Já jsem přímo nekupovala, ale od někoho dostala po jeho dětech. Nevím jak moc byla nepromokavá, Vítek moc nechtěl být ve sněhu, ale teplo mu v ní asi bylo. Já s ní byla spokojená. Na letošek tu mám ještě jednu, tak snad bude stejně teplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.10.11 20:44

Ja osobne tomu moc neverim, ale pritelova ex kupuje pro jejich dcerku jen u vietnamcu a nikdy nebyla promocena, nemrzla, a vetsinou vydrzi minimalne jednu zimu - kdyz nepocitam to, ze ji Natalka znici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
23.10.11 20:51
pampalin píše:
cimbík píše:
Jinak ale jsem zrovna v pátek koupila dcerce lyžařsku soupravu v Takku a dostala jsem slevu 40%, takže mš cenově vyšla stejně jako od veitnamců :pankac:
Díky, ale my máme tyhle obchody nejblíž 45km v Plzni, takže mi asi nezbyde nic jiného, než kombinézu koupit u Vietnamců.

Já bych se toho nebála, klidně kup u vietnamců, tu bundičku po té starší bude nosit ještě mladší. A uvažuju, že zase koupím té starší ještě jednu bundu nebo celou kombinézu, aby měla do školky na sáňkování, protože když mi dorazí po obědě mokrá a nebudeme mít dvě kombinézy nemůže jít odpoledne ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.11 20:55

Myslim, ze urcite da, kamaradka na ne neda dospustit. Ale i tam se kvalitnejsi zbozi pohybuje treba kolem petistovky, a ja letos mam kombinezu z Lidla za 299 a neni spatna :wink: Myslim, ze jak u Vetnamcu, tak v ruznych obchodacich se da levne slusna kombineza koupit (samozrejme ne top kvalita, ale slusna) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.10.11 20:57

Myslím si, že nemusí být špatná. Já u nich nenakupuji, ale mé kamarádky ano a jsou spokojené. A v létě v mém oblíbeném obchodě celkem dražším jsem koupila tričko pro kamarádčinu dceru a ona mě pak říká ty jsi ho koupila u vietnamců? Divila se, protože to o mě ví že já tam nenakupuji a já čuměla jak puk, protože oni měli to samé a ještě levnější :mrgreen: Já mám pro malou teď jednu z dětského sekáčku a jednu novou z tchiba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.10.11 21:01

Minuly rok jsem u tamanu koupila prckovi kombinezu za 300 a vydrzela uplne v pohode,bude ji mit i letos jako zalozni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.10.11 21:01

A proč ne, já tam taky sem tam kupuju protože mě z toho dcera vyroste a na co budu doma kupit drahé trička a mikiny když tam je koupím po 100 kč a za rok je sklidným svědomím vyhodím, té kombinézy bych se nebála dají se najít i kvalitní kousky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
23.10.11 21:12

Loni jsem jednu kupovala jako náhradní na zahradu a nemůžu proti ní říct nic špatnýho. Teplá, nijak zvlášť nepromokla a byla i hezká. Házim i foto kombinézky v akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat