Zimní miminko - výbavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
737
16.8.13 21:40

Zimní miminko- výbavička

Hezký večer. Čekáme broučka malýho v lednu. Nedávno jsem tady řešila fusaky do kočárku. Rozhodla jsem se pro emitex 3v1. Dále se chci zeptatat, jak jste oblíkali novorozeňátka do tohoto fusaku? Kombinézku, nebo nějaký teplý overálek?
Dále přemýšlím nad fusakem do autosedačky. Máme zomní zavinovací od emitexu od prvního mimi. Jak obléknout do něho? Nebo raději koupit nějaký takový? A jak oblékat do takového?http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail/3430686/jj-fusak-bundle-me-original-do-autosedacky
Pořád mi to leží v hlavě a řeším, jestli kupovat kombinézku, nebo raději investovat jinam. Aby miminku nebyla zima, nebo se nepeklo. :nevim: :think:
Tak maminky co můžete poradit budu ráda a vděčná :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
16.8.13 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.8.13 21:47

Měla jsem jak kombinézu tak silný overal a střídala podle teploty, ale měla jsem fusak dost u hlavy otevřený :roll: Jestli máte zavinku do sedajdy, tak bych se na ten fusak vyprdla, ta za mě bohatě stačí :pankac:

Příspěvek upraven 16.08.13 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terka.fialka
16.8.13 21:48

Ahoj, nás malý se narodil na konci ledna, byla poradna zima. Do kočárku jsem mu dávala bodycko, teple dupacky, mikinku a svetrik. Pak fusak ( taková mumie od Emitexu) na male mimco. Samozřejmě čepici. A v kočárku nahoru takový ten „kryt“. Nevím, jak tzo nazvat, soucast hluboké korbicky. Chodili jsme ven, i když byla docela kosa od prvního týdne. A nikdy nebyl nemocný:-)

• Citovat
  • Upravit
4247
16.8.13 22:06

Do fusaku jsem dávala v beznem domácím obleceni a teplem overalu. Fusak do sedačky uz bych taky nekupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.8.13 22:07

Taky jsem měla teplé kombinézky a potom takové trošku slabší a řešila dle aktuální teploty.
Fusak jsme měli ten co píšeš a za nás spokojenost.
Neměla jsem fusaky do vajíček, dávala jsem ty teplé kombinézy a deku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.8.13 22:14

@Jiiriinka1 do vajíčka určo už nekupuj, bude ti stačit ta zavinovačka od emitexu, už bych neinvestovala, jiinak kombinézu určitě a fusak, to poznáš jak mu bude co vyhovovat aby se nepeklo, případně mu nebyla zima, každé mimčo to zvládá jinak ;)
Do autosedajdy bude stačit teplejší zimní overálek plus ta zavinka, ale fakt to chce ozkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.8.13 22:23

Tak my budeme mít v prosinci. A už i kluky máme. Ja tedy tu tlustou zimní kombinezu nebudu kupovat. Budu mít teplý fusak, ještě tu rychlozavinovacku lodger a na mikinu nejaký kabatek. Stejně v nejakem velkém mrazu se s mimcem ani ven nemůže. Autosedacku budeme mít Maxi cosi a k tomu ten jejich fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.8.13 22:25

Přesně, každý dítě je jiný. Jiří se mi v sedajdě v tý zavince potil, takže jsem mu do ní dávala to co měl doma (většinou body s dlouhým a polodupky, jen jsem přidala mikinku když byla fest zima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.8.13 22:57

My máme obě děti zimní a fusak jsem nikdy neměla :think: 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
17.8.13 00:50

Ahojky, taky jsem nad tím uvažovala a určo budu kupovat teplý fusak, tuhle zimu mrzlo až praštilo a ani netuším do kolika stupnů se může s kojencem jít ven, nevíte někdo?? :nevim:
Kombinézku jsem dostala od kamarádky a k tomu ještě nějakou čepičku a možná i rukavičky, pod to dupačky s uzavřenou nožkou, snad se do všeho vejde..jsem trochu nesvá z těch mimi. velikostí, nechci toho moc kupovat najednou at mu to není malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
17.8.13 03:24
:kytka:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 01:37

• Citovat
  • Upravit
12127
17.8.13 06:54

Já chodila celou zimu mrazi nemrazi, doktorka řekla až -10 a o moc víc tuhle zimu nebylo, kluk je listopadovej. V kočáru je teplíčko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.8.13 07:22

Taky mi přijde fusak do autosedačky zbytečný. V autě se topí. My si taky sundáváme bundy do auta, když jedeme. Stačí jen zímní kombinéza.
Já oblíkala podle zimy. Většinou dlouhé body, punčocháče, lehčí mikča(někdy bez mikči), kombinézka, čepice, fusak a přes fusak tu krytku na hlubokou korbu. Když byla větší zima, hodila jsem přes fusak ještě deku a dala jí ještě jako kolem obličeje, aby nedýchala úplně ten studený vzduch.
Nejlepší je oblíknout a šahat, jestli není spocené a podle toho odebírat vrstvy. Třeba starší nesnášela vedro a brečela a mladší zase musela být zahrabaná a v tom se jí usínalo nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.8.13 07:25
@Petule 1 píše:
Ahojky, taky jsem nad tím uvažovala a určo budu kupovat teplý fusak, tuhle zimu mrzlo až praštilo a ani netuším do kolika stupnů se může s kojencem jít ven, nevíte někdo?? :nevim:
Kombinézku jsem dostala od kamarádky a k tomu ještě nějakou čepičku a možná i rukavičky, pod to dupačky s uzavřenou nožkou, snad se do všeho vejde..jsem trochu nesvá z těch mimi. velikostí, nechci toho moc kupovat najednou at mu to není malé.

Oblečení se většinou absolutně nestihne unosit :mrgreen: Kup si základ a pak můžeš dokupovat podle potřeby. Ono taky něco dostaneš po narození od kámošů a rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí