zimní rukavice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
21.9.08 09:40

zimní rukavice

Dobrý den, prosím o radu zkušenější maminky.
Blíží se zima a já chci dítěti pořídit zimní rukavice - má 13 měs. Mám koupit bez palečku nebo s palečkem ? Co se Vám osvědčilo? Moc díky za Vaše potřehy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
21.9.08 10:29

Tak pokud už samo ťapká tak určo s palečkem, bez se blbě drží ;).
Já dávala jen ty obyč z úpletu do kočáru a stačili bohatě, na zkoumání sněhu měl ty „lyžařský“ palčáky … mmch v těch se za ruku taky dost blbě vede.
Minulou zimu jsme měli i prsťáky, Jájovi se mooc líbili, měl i červené s písmenkama tak byl nadšen a chtěl je nosit i doma.

Ono nejde o to jestli máš palčáky, prsťáky … spíš o to aby je dítko vůbec na ruce chtělo, mělo, a nesundavalo … ;)

• Citovat
  • Upravit
4666
21.9.08 11:15

Ahojky, to je téma přímo pro mě :lol: . Můžu mít taky dotaz, když už to řešíte? Terezka má ruce jako led, ale rukavice prostě nechce. Teplejší si sundá a lehčí rukavičky si oslintá a to jí zase sundám já, když je má úplně mokrý :roll: . Co s tím? Až nastane fakt krutá zima, jak to udělám :twisted: ? Jo a je jí 6m a 3t…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
21.9.08 13:29
Nikolaa píše:
Ahojky, to je téma přímo pro mě :lol: . Můžu mít taky dotaz, když už to řešíte? Terezka má ruce jako led, ale rukavice prostě nechce. Teplejší si sundá a lehčí rukavičky si oslintá a to jí zase sundám já, když je má úplně mokrý :roll: . Co s tím? Až nastane fakt krutá zima, jak to udělám :twisted: ? Jo a je jí 6m a 3t…

Naše mladá rukavice nechtěla nikdy. Vždycky si je sundala i když měla ty na provázky. Takž už to neřeším - nechce je, tak jí prostě bude zima. Asi jí to zase tolik nevadí, protože jinak by si rukavice nechala. Naší je teda 1,5 roku :wink:
Jo - dávám jí alespoň něco s dlouhým rukávem, bundičku má taky delší, takže jí koukají fakt jen konce prstů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.9.08 15:27
Potápka píše:
Nikolaa píše:
Naše mladá rukavice nechtěla nikdy. Vždycky si je sundala i když měla ty na provázky. Takž už to neřeším - nechce je, tak jí prostě bude zima. Asi jí to zase tolik nevadí, protože jinak by si rukavice nechala. Naší je teda 1,5 roku :wink:
Jo - dávám jí alespoň něco s dlouhým rukávem, bundičku má taky delší, takže jí koukají fakt jen konce prstů.

Ahojky, díky, tak asi to taky teda nebudu řešit, myslím si, že je už inteligentní natolik, že aspoň by si je schovala. Doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
21.9.08 15:27

Jj oni ty děti jsou fakt zvláštní :D V kočáru jsem Járovi ruce schovala do rukávů co nejvíc, popř pod deku na chvíli aby si je zahřál … ale pak ty rukavice vzal na milost.
Já třeba mívala ruce zmrzlí i v rukavicích, pamatuju jak jsem se chytala mámy, bo ta je měla vždycky teploučký i bez rukavic :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat