Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky.
nemate prosim zkusenost? V poslednich tydnech ci mesicich kdyz si dam sladky dort, cokoladu, sladke piti (proste cokoliv obsahujici cukr), tak dostanu zimnici, uplny jakoby sok organizmu.. nemate nekdo zkusenost? ![]()
Nejak se mi zatim nechce k doktorovi ![]()
dik
@dreana Pokud to sleduješ pravidelně, byla bych na pozoru. Načti si něco o hypo a hyperglykemii. K doktorovi bych šla určitě.
@dreana píše:
Ahoj holky.nemate prosim zkusenost? V poslednich tydnech ci mesicich kdyz si dam sladky dort, cokoladu, sladke piti (proste cokoliv obsahujici cukr), tak dostanu zimnici, uplny jakoby sok organizmu.. nemate nekdo zkusenost?
Nejak se mi zatim nechce k doktorovi
dik
Určitě zajdi k lékaři. Nemáš cukrovku?
@dreana tak já mám něco podobného, také moje tělo po cukru reaguje. Cukrovku nemám. Tvrdí mi, ze alergie na cukr neexistuje, ale já si myslím, ze v mem případě ano. Musím si dat tedy větší množství jako je čokoláda nebo tak. Někdy mám po cukru svědění, ale měla jsem candidu, takže to hodně i přisuzuji tomu, ale já prodělala nemoce, které ovlivňují imunitu a imunitu mám momentálně špatnou a lecim se s tím, takže proto i ta reakce těla. Určitě bych zasla za doktorem, muže to být také skryty problém, ale nechci te samozřejmě desit.
Lidi reaguji inzulinem na cukr v podstate velmi ruzne a ne vsechno spada do te definice prediabetu. Ale to co popisujes vypada na to, ze ti vyletne glykemka a pak zas rychle klesa…