Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky.Moc by jsem vás chtěla požádat o pomoc. Maminka na Slovensku má zřejmě Alzheimera včetně parkinsona.Je v nemocnici a je na tom zle a moc ráda by jsem chtěla skonzultovat její stav s nejakým odborníkem tady v Praze a okolí, který by mne přijal. Znáte někoho? Omlouvám se za chyby ale jsem z toho všeho nešťastná. Dekuji
@Stazina1
Nevim, jestli ti to pomuze a hlavne jestli poskytuji konzultace, ale tady je kontakt na gerontologicke centrum a alzheimerovskou spolecnost Gema.Obe sidli na P8 v Simunkove ulici (konecna busu 102,pripadne zde stavi i bus 166 a 183,stanice Simunkova).Zkus tam zavolat a uvidis, co ti reknou.Drz se ![]()
@Stazina1 zmíněné gerontocentrum je sesterská společnost České alzheimerovské společnosti, sídlí spolu na jedné adrese, mají i jednu recepci. Poradna, kterou potřebuješ, spadá pod ČALS, pod Gero zas třeba geriatr, který může maminku vyšetřit. Zavolej a domluv si tam konzultaci s jejich psychologem.
www.alzheimer.cz
www.gerontocentrum.cz
No a je možný, že budeš potřebovat vyřešit služby na Slovensku, to by ti mohli poradit tu: http://www.alzheimer.sk