Ziskat titul BC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ziskat titul bc
Dobry den, potrebuji poradit.
Chci ziskat titul, staci Bc. Nejlépe co nejjednodušší cestou.
Je mi 23 mám gympl, jeden rok angličtinu a teď udělaný kurz sanitare.
Me jde opravdu jen o titul. Kdyby jste mi poradili na jakou asi tak skolu nejlepe olomouc a okoli.Nebo kombinovane.
Ma nekdo fyzioterapeuta vystudovaneho?
Tohle me prave zaujalo.Co prijimacky i tv?
Zajimaji me jen nazory.:-) Co sociální a masova komunikace? ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A k čemu ti ten titul bude
Zaměstnavatelé se dívají i na to, odkud titul člověk získá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kondulka Jinak UJAKem nic nezkazíš, v Olomouci je taky jedna soukromá, jméno si nepamatuji, tam to prý taky je v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnešní doba je v tomto tragická. Osobně s tím hrubě nesouhlasím. Získat jakýkoli titul musí být spojeno s prokázáním určitých znalostí a schopností. Za chvíli to dopadne tak, že si s tituly a diplomy budeme moct akorát tak vytřít pr.del. Takovou budou mít hodnotu. No asi jako maturitní vysvědčení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi píše:
Dnešní doba je v tomto tragická. Osobně s tím hrubě nesouhlasím. Získat jakýkoli titul musí být spojeno s prokázáním určitých znalostí a schopností. Za chvíli to dopadne tak, že si s tituly a diplomy budeme moct akorát tak vytřít pr.del. Takovou budou mít hodnotu. No asi jako maturitní vysvědčení.
Proto se dneska zaměstnavatelé už dívají i na školy, titul nestačí. Vědí, že z určitých škol nemají dostatešné schopnosti a znalosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jen titul, řešila bych to na Slovensku (Dubnica nad Váhom), myslím, že např. fyzioterapie nebude úplná flákárna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jun píše:
Pokud jen titul, řešila bych to na Slovensku (Dubnica nad Váhom), myslím, že např. fyzioterapie nebude úplná flákárna
A není pak problém z uznáním? Jinak zrovna to Slovensko by mě jako možného budoucího zaměstnavatele teda praštilo do očí hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
@kondulka Jinak UJAKem nic nezkazíš, v Olomouci je taky jedna soukromá, jméno si nepamatuji, tam to prý taky je v pohodě.
Mít titul z Ujaku je v dnešní době ostuda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 píše:
Mít titul z Ujaku je v dnešní době ostuda.
No to já vím, ale zakladtelce je to jedno
Já to myslela ve smyslu, že tam ten titul získá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kondulka píše:
A jaky je bc obor nejlehčí?
To je individuální, pro někoho je lehká technika, pro někoho zase management. Záleží i na tvých schopnostech a k čemu ten titul budeš chtít použít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem začala pracovat ve zdravotnictví.
Dříve administrativa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kondulka píše:
Ted jsem začala pracovat ve zdravotnictví.
Dříve administrativa.
Takže chceš zůstat ve zdravotnictví? Nejsem si jistá, ale podle mě v ČR není žádná škola pro zdravotnický personál, kde by ti to dali v podstatě zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah tam se studují obory jako učitel odborného výcviku a podobné, ale jestli zakladatelka chce mít jenom titul, tak je to jedna z těch snadnějších cest…uznají to i u nás, ale otáza je jak se na to bude dívat potenciální zaměstnavatel. Ale o tom zakladatelka nepíše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit