Maturitní ples
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maturitní plesT
Chtěla bych se zeptat na Váš názor. V únoru mám maturitní ples, ale mě se na něj vůbec nechce. Důvody k tomu mám takové, že na takové akce moc nejsem, a že s přítelem stavíme barák a raději si ty peníze schovám a koupím si něco užitečného. Ve třídě jsem to už řekla a všem jsem to vysvětlila, řekla jsem jim že se mi prostě nechce a že se neumíme na ničem domluvit, třída to pochopila. Jen třídní mi furt říka at jdu, atd…
Mám strach, že pak učitele na mě budou divně koukat…
Jaký na to máte prosím názor? nebude na mě každý koukat blbě? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ty jsi na normální střední škole nebo je to nějaké studium nadstavbové?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašli na ně dělej podle sebe. My jsme šli všichni na stužkovák. Na maturitní ples šla čtvrtina třídy a na focení tabla taktéž většina polovina tam nebyla…nikdo to neřešil
- Citovat
- Upravit
Já na tyhle akce taky vůbec nejsem, ale šla jsem. Nemyslím, že by mi bylo nějak líto, kdybych nešla, ale přeci jenom, byla jsem s těmi lidmi poslední rok a nechtěla jsem se takhle „separovat“.
Co se peněz týče - kolik stojí lístek? Tři stovky? Možná ani ne. Víc přeci za ten večer nemusíš utratit. Nemusíš se opíjet, afterparty taky není nezbytná, ne? Já jsem na afterparty vydržela tak 10 minut (nepřeháním), protože to bylo v nějakém děsném disco klubu, kde nebylo slyšet vlastního slova a takové prostředí mi vadí. Šaty si můžeš půjčit od nějaké kamarádky nebo sestry za čokoládu, pokud nebudeš trvat na nějaké super-róbě.
Takže o penězích to není.
A co rodiče, ti jít nechtějí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše:
Kašli na ně dělej podle sebe. My jsme šli všichni na stužkovák. Na maturitní ples šla čtvrtina třídy a na focení tabla taktéž většina polovina tam nebyla…nikdo to neřešil
Tak spousta škol má jenom jeden ples, kterému říká maturitní a je to de facto stužkovák…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Ty jsi na normální střední škole nebo je to nějaké studium nadstavbové?
jsem na střední škole, udělala jsem si výuční list a poté jsem šla na nástavbu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 jojo já na stužkováku taky byla, na tablo jsem se také vyfotila jen na ten ples nechci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych na ten hlavní program šla (šerpování atd.) a pak bych se vypařila, to je tak hoďka času..
a o jakých penězích mluvíš? Za vstupenky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, kdybys měla být jediná, tak bych šla. Pokud vás nejde čtvrtina, a tedy ten kolektiv očividně není nějak extra stmelený, tak bych to taky nehrotila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka Ty jsi tedy naivní. Maturant si zaplatí lístek za 300?
Maturanti platí kolem 6000 Kč. Musí zaplatit sál, kapelu, stužky, skleničky pití, tombolu atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka no my vybíráme na osobu cca 4 tisíce, lístek stojí 200kc, neříkám že ty peníze nemám, o to vůbec nejde, ale raději si za to koupím něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess188 píše:
@klamonožka no my vybíráme na osobu cca 4 tisíce, lístek stojí 200kc, neříkám že ty peníze nemám, o to vůbec nejde, ale raději si za to koupím něco jiného
4000 Kč? Na co tolik peněz se vybírá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka jdou všichni, kromě jednoho kluka, ale hodně kamarádek mi řeklo, že by taky nešli, ale že už mají zamluvené šaty, takže musí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess188 píše:
@Paola21 na sal, stužky, atd…
na osobu 4000 Kč? To je nějak hodně ne? Toto máte v Hiltonu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit