Maturitní ples
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cože??? 6 tisíc? Tak to fakt nechápu, jak to máte u vás na škole zorganizované. U nás se platily za lístky 200 Kč na stání (tj. pro nás maturanty) a 300-350 Kč za sezení, podle toho, kde to bylo. A fakt na to škola nepřispívala.
A kdo pak dostane ty peníze ze vstupenek? Ty shrábne škola, nebo si to zas rozpočítáte mezi sebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess188 Kočko, jestli jdou všichni a nemáš problém s penězi, tak jdi taky. V životě mrzí člověka nejvíc ty věci, které neudělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženy se platilo tolik jsem nikdy neslyšela… my si jako maturanti snad neplatili ani ten lístek. Všechno šlo ze školního fondu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 nene, to nemáme, máme obyčejný sal. jenže třída tam potřebovali např. LED televizi za 5000 atd.. prostě blbosti…
Ještě mě štve, že v místě kde mame skolu je krásný sal, ale my to máme uplně jinde, v jiném městě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
![]()
![]()
Cože??? 6 tisíc? Tak to fakt nechápu, jak to máte u vás na škole zorganizované. U nás se platily za lístky 200 Kč na stání (tj. pro nás maturanty) a 300-350 Kč za sezení, podle toho, kde to bylo. A fakt na to škola nepřispívala.
A kdo pak dostane ty peníze ze vstupenek? Ty shrábne škola, nebo si to zas rozpočítáte mezi sebe?
jj, taky tak, platili jsme jenom vstupný a určitě po mně nikdo nechtěl peníze a ještě v řádu tisičů
a to jsme to měli v centru Prahy v Lucerně, takže žádný kulturák v Horní Dolní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka my si platíme opravdu uplně všechno… žádný školní fond nemáme. vše je na nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 píše:
jj, taky tak, platili jsme jenom vstupný a určitě po mně nikdo nechtěl peníze a ještě v řádu tisičůa to jsme to měli v centru Prahy v Lucerně, takže žádný kulturák v Horní Dolní
Přesně, my jsme to měli v kongresáku na Vyšehradě. A ze vstupného se to zaplatilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess188 píše:
@Paola21 nene, to nemáme, máme obyčejný sal. jenže třída tam potřebovali např. LED televizi za 5000 atd.. prostě blbosti…
Ještě mě štve, že v místě kde mame skolu je krásný sal, ale my to máme uplně jinde, v jiném městě
Takže každý musí vysolit 4000 Kč, pak vstupenku, případní půjčení nebo koupě šatů, kadeřník, líčení a je to za destiku
tak to se fakt divím, že tam vůbec někdo jde, to bych tam nešla teda taky a docela koukám, že to tak někde funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 Tak to jste měli asi dobrého sponzora. Nebo vám snad pronajali Lucernu zdarma?
Nejdražší je pronájem sálu a pak živá hudba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Přesně, my jsme to měli v kongresáku na Vyšehradě. A ze vstupného se to zaplatilo.
jj přesně a pak se tam ještě trapčilo s těma plachtama a na tom jsme vybrali další tisíce, takže maturiťák mě vyšel na nula nula prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@Paola21 Tak to jste měli asi dobrého sponzora. Nebo vám snad pronajali Lucernu zdarma?![]()
Nejdražší je pronájem sálu a pak živá hudba.
Tak to ti bohužel nepovím, jestli za tím byla škola nebo sponzor, ale vím, že jsem prostě nic neplatila
a přiznám se, že jsem to brala jako standard a koukám jako blázen, že někde to chodí tak, že musí vysolit 4000 Kč, aby se vůbec mohl zúčastnit svého maturiťáku.
Příspěvek upraven 28.11.17 v 19:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess188 píše:
@klamonožka my si platíme opravdu uplně všechno… žádný školní fond nemáme. vše je na nás
My jsme to taky platili z vybraných peněz, ne z nějakého fondu. Na ten ples jde půlka školy, od maturantů rodiče, babičky, dědečkové, to je spousta peněz ze vstupného. Kromě toho si to u nás na starosti vzali zodpovědní lidi s trochou finanční gramotnosti a plánovali dost střízlivě, žádné televize za 5 tisíc.
I vám na ten ples musí přijít spousta dalších lidí, kromě vás, ne? Tak kam jdou ty peníze ze vstupenek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda taky platili asi 3 tisice pred par lety, ale platilo se to kazdej rok stredni vzdycky v pololeti. Takze castka nebolela. Mensi mesto a jen pronajem salu vysel 60 tisic + dalsi veci k tomu. Trochu jsme vydelali na listkach, to padlo na vecirek po mature.
Ja byt tebou tak jdu. Sama za sebe tyhle akce vubec rada nemam, ale asi by me to zpetne fakt mrzelo. Je to proste etapa zivota
. Je to par hodin a mas splneno, treba za to budes rada
.
- Citovat
- Upravit
@Paola21 jojo, přesně tak to je. Ještě lístky pro rodinu, teda ty by si asi každý zaplatil sám, ale stejně… A jak jsem to tak pochopila tak třída ten ples chce mít cca 2-3 hodiny a kvůli té chvíli se mi nechtějí půjčovat šaty, za které dám min.2 tisíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit